Любимецът на ботевистите Тодор Неделев е на прага на своя мач №100 в професионалния футбол с екипа на “Ботев”. 23-годишният плеймейкър ще достигне престижната кота, ако се появи на терена в двубоя срещу “Славия” от 16-ия кръг в първенството, като 24 часа преди двубоя участието на Тошко в мача изглежда сигурно.

Постижението на талантливия халф се отнася за официалните мачове от всички турнири под егидата на БФС и УЕФА, в които “Ботев” е участвал.

Звездата на Тодор Неделев изгря още с дебюта му на 13 август 2011 г., когато 18-годишният тогава младеж дебютира за представителния отбор при гостуването на “Добруджа” в първия кръг на “Б” група. Левичарят се появи в игра в заключителната четвърт от двубоя и асистира на Атанас Курдов за единствения гол в мача.

От онзи летен ден до момента Неделев записа 23 мача (2 гола) във втория ешалон, 66 (22 гола) в елита, 4 (2 гола) за Купа Бълария и 6 мача (3 гола) в Лига Европа.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Тошко поне още 100 за ,,БОТЕВ,, и тогава мисли за чужбина , но само не и в Германия . Мястото ти е в първенство , което се набляга на техника и красота , а не в силовата и брутална бундеслига.

Коментарите са затворени