Крилото на Локомотив Пловдив Симеон Райков може да бъде освободен през зимата, съобщава Тема Спорт. Засега Едуард Ераносян не е особено впечатлен от бившия футболист на Черно море. Райков не попадна в групата за мача с Левски, а сега не попадна сред избраниците на треньора и за двубоя с Монтана, който е днес от 17:30 часа на Лаута. Специалистът вече е започнал работа по селекцията. Той държи да подпише поне с трима нови, като вече е гледал няколко чужденци.

9 КОМЕНТАРИ

 1. Ванко, твоята диагноза е подписана в десет форума. Не спирай с медикаментите да не те гледаме по телевизията качен на някой покрив с ножа и таблета.

 2. Тоя умник Ванко за това е баннат от всеки локомотивски форум защото разбира от всичко, а всъщност от нищо, празнодумец.

 3. Едо, ще сбъркаш, ако освободиш Райков! Мони е локомотивец и играе със сърце…най-малкото го остави за конкуренция…дългата резервана скамейка е необходимост, а не екстра.Мони е бърз, техничен футболист, който може да подава, центрира да бие фаулове и има силен удар.На мнение съм, че има място в Локомотив.Сигурен съм, че ако го освободиш жълтите ще го вземат веднага и после, като ни надупчи ще съжаляваме, че сме го освободили! Едо, не прави тази грешка!!!

  • стига анализи и предположения Ванко…!!!

   • В момента по-насрани ръководство, отбор и фенове от вас жълтите – НЯМА!
    Дано се разпаднете, злобари и се отдадете на селското стопанство, Селяни!
    На никого няма да липсвате, сган мръсна!

    • Мръсните кълнящи изруди им се връща 300 пъти за нещастие не само на тях …. а и на невините около тях, но съдбата е такава Иамй гов предвид утрепко.

  • Ванко,остави мисленето на други хора който по им се отдава

 4. Гол Едо, Гол Едо, Гол Едо, Гол, Гол…. Той си знае ние го обичаме ……. и ще го подкрепяме докрай!!!

Коментарите са затворени