Отборът на Локомотив Пловдив посреща Монтана на собствения си стадион в двубоя от 15-ия кръг на Първа лига, който ще започне в 17,30 часа.

Главен съдия на мача е Стефан Апостолов. В предишния кръг пловдивчани победиха Левски като гост и излизат като тотален фаворит срещу последния в класирането Монтана. Треньорът на Локо Едуард Ераносян се притеснява играчите му да не подценят мача, а да продължат дисциплинирано да търсят успех, който ще ги утвърди в шестицата, а защо не и нещо повече.

Ераносян даде почивка на ветерана Ванчо Траянов и титуляр ще започне Дани Кики.  В групата на Локо попадна и Йевтоски. Феновете на Локо се надяват Мартин Камбуров да продължи да ги радва с головете си. Той има 182 попадения в елита и е с реален шанс да достигне кота 200. Три гола пък делят Камбуров от изравняване на постижението на легендарния Христо Бонев.

В същото време в Монтана развяха бялото знаме. Треньорът Атанас Джамбазки не иска да води повече отбора. Отборът записа две поредни загуби и надежди за спасение вече не се виждат.

Вероятни състави:

Локомотив Пд: Ел Харуби, Крумов, Котев, Виданов, Горанов, Луке, Кики, Бакалов, Марчев, Умарбаев, Камбуров.

Монтана: Иванов, Контохристос, Бамба, Михов, Шоко, Георгиев, Коруджиев, Дяков, Васев, Маркиньос, Петков.

5 КОМЕНТАРИ

  1. сигурно целия стадион е пълен неска

  2. Надувайте балона – после пак след нас….черно бели индийци.

  3. Супер сайт – ЧЕРНО-БЯЛ. Браво Андрей, обичаме те. Успех на Славия.

Коментарите са затворени