Собственикът на Локо Пд не спира да дава хляб на родните журналисти с атрактивните си изказвания. “Имам контакти в социалното министерство на Бразилия и може да успея да издействам социални помощи за отбора. Няма да оставим футболистите без пари. Това обаче, че стане след като се върна от Южна Америка. За футболистите е най-важно да си изпълняват задълженията и да се научат, че трябва да постигат добри резултати, за да може отборът да върви напред. Както вече ви казах, парите в българския футбол са на привършване”, заявява Крушарски пред 7 дни спорт. “Ще има финансови бонуси за играчите за победата на Герена, но не става въпрос за някакви баснословни суми. Колкото до дербито с Ботев – там не се играе за пари”, разкрива още Крушарски.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Няколко пъти вече подхвърля че парите свършват.Дали това е подготовка за абдикиране.Никой не може само да дава ,без да има някаква възвращаемост.

  2. като ви разправяхме за миналото първенство ,че изчезнат ли мъните на мюрето и черно бял фес клуб се разпада – но малко със закъснение…

  3. Какъв е този черно насран нов облик на сайта, ужаааааас

  4. Жална ни майка локомотивоциганска! Аллах да ни е на помощ!

    • ше серем в шише то е ясно вай вай вай

  5. Селянинът от Говедарци няма кинти и скоро ще си бие шута. Смъкна малко пари от едни програми за малките общини и вече се направи на голям бос. Само с ракети за градушки не става.. тази сезонна стока за по 2-3 месеца – пари се не вадят, пък и той едва ли би ги дал само за Льокото. Иначе простотиите му не стихват..имам чувството, че не го слуша главата.

  6. В този снежен ден, КОР за жълтите от мен

Коментарите са затворени