Капитанът на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров почти застигна най-голямата легенда на клуба Христо Бонев по брой отбелязани голове. Днес срещу Монтана нападателят прониза противниковата мрежа за 183-и път в родния елит.

Така той се доближи само на две попадения от легендата на “смърфовете”, който е със 185. Малката разлика е, че почти всички попадения на Зума са с черно-белия екип, докато Камбуров е вкарвал още за Локомотив София, Ботев и ЦСКА.

Единствените, които някога са вкарвали повече голове от тях в най-високото ниво на българския футбол, са Динко Дерменджиев, Наско Сираков и Петър Жеков, който е лидер и недостижим с 253 попадения.

5 КОМЕНТАРИ

  1. ГОЛЪТ ЗА ,,БОТЕВ,, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БРОИ , ЩОМ ТОЛКОВА МРАЗИ ,,БОТЕВ,, И НЕ Е БЛАГОДАРЕН НА ОТБОРА , КОЙТО МУ Е ДАЛ ОСНОВАТА ЗА ФУТБОЛА . И ,,ПЛОВДИВ ДЕРБИ,, ЩОМ СТЕ ИЗБРАЛИ ТОЗИ ФОРМАТ С ЧЕРЕН ФОН , ТО БУКВИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СА ЖЪЛТИ ЗА КРАСОТА И СВЕЖЕСТ НА САЙТА . В ТОЗИ ВИД НА САЙТА , ВСЕ ЕДНО ЧЕТЕМ НЕКРОЛОЗИ . МОЛЯ ПРОМЕНЕТЕ ЦВЕТА НА БУКВИТЕ , ЗАЩОТО И БЕЗ ТОВА С ТАЗИ РЕГИСТРАЦИЯ И ЦЕНЗУРА СИ ИЗГУБИХТЕ ДОСТА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА САЙТА .

    • Каква основа сте дали бе жълта мършо, тръгна си преди да стане поредния провален играч занулен от некадърния ви клуб в кавички.

Коментарите са затворени