Николай Минков спечели приза за Играч на мача при победата с 2:1 като гост на Локомотив София в двубой от 35-ия кръг на efbet Лига. Днес атакуващия халф игра на нетипична за него позиция – на върха на атаката, но това не му попречи да отбележи гол, с който зададе тон за обрата на неговия тим.

„Получи се равностоен двубой и мисля, че ние успяхме с мъжка игра да успеем да вземем една победа като гост. Този мач бе за чест и за феновете. Мога да играя на почти всяка една позиция в тази формация. На разположение на съм на всеки пост, като треньорът ми гласува доверие“, заяви Минков

„Със сигурност една такава победа дава самочувствие, но в крайна сметка трябва да покажем, че можем да играем под напрежение. Поздравявам всички млади футболисти, които се представиха доста добре. Показаха на терена, че могат да се държат достойно въпреки възрастта си. Ние в последния мач излизаме за 3 точки и да зарадваме публиката. В Ботев Пловдив няма мач без значение“, каза още Минков.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Стикс, преглущаш ли… нямаш слюнка…
    ами как да имаш като постоянно го плюнчиш на де що видиш надървен!?

  2. 17
    3

    КЪДЕ Е ОНЗИ МИШОК ВАЛЕНТИЧ ДА ВИДИ КАКВИ ФУТБОЛИСТИ БЪЛГАРИ ИМА В БОТЕВ? ТО БИВА ДА МРАЗИШ БЪЛГАРИТЕ, ТО БИВА ДА СЕ ДАВИШ В ПРОСТОТИЯТА СИ, НО ДА НЕ ВИЖДАШ И ДА НЕ ДАВАШ ШАНС НА ТЕЗИ МЛАДИ МОМЧЕТА, НЕ БИВА! ИЗРУД, ВИЖДАШ ЛИ КАКВО НАПРАВИХА БЪЛГАРСКИТЕ ТРЕНЬОРИ? НЕ РОБУВАТ НА ТВОИТЕ МОДЕРНИ СХЕМИ, НЕ СА ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ, НАПИПВАТ СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ВСЕКИ ЕДИН, ОТСТРАНЯВАТ СЛАБОСТИТЕ НА ВСИЧКИ, ПОПРАВЯТ ГРЕШКИТЕ ИМ, ДАВАТ ИМ САМОЧУСТВИЕ, ГРАДЯТ КОЛЕКТИВ, ДЪРЖАТ СЕ ПО ЧОВЕШКИ! ВСИЧКО ТОВА Е, КОЕТО ТИ НЯМАШ. НО КАК ДА ГО ИМАШ, КОГАТО МАЙКА ТИ ТЕ Е КРЪСТИЛА ИЗРУД, КОГАТО СИ БЕЗРОДНИК И БЕЗДАРНИК, КОГАТО СИ ГЕНИЙ, НО ГЕНИЙ НА ЗАВИСТА И ОМРАЗАТА? ИЗЧЕЗНИ ОТ ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ, НЯМАШ МЯСТО СРЕД НАС. ТИ ИЗГОРИ ВСИЧКИ МОСТОВЕ НА ВЗАИМНА ТЪРПИМОСТ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОЛЕГИАЛНОСТ, ИЛИ ПРИЯТЕЛСТВО?! ГЛЕДАМ БОТЕВ ОТ 60 ГОДИНИ, ТАКЪВ КАТО ТЕБ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. С ТВОЕТО ДЪРЖАНИЕ УСПЯ ДА НАСТРОИШ ВСИЧКИ СРЕЩУ ТЕБ- КОЛЕГИ ТРЕНЬОРИ, ФУТБОЛИСТИ И ПУБЛИКА. ПРЕДИЗВИКВАШ ОТВРАЩЕНИЕ, ПОГНУСА, ОМРАЗА! СБОГОМ, НЯМА ДА НИ ЛИПСВАШ! ДАНО ГОСПОД ДА БЪДИ МИЛОСТИВ КЪМ ТЕБ И ДА ТЕ ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ. ДАНО ДЯВОЛЪТ ДА ТЕ ОСТАВИ И ДОБРОТО ДА РАЗЦЪФНЕ В ТЕБ. МОЛИ СЕ НА ТВОЯ АЛЛАХ ЗА ОПРОЩЕНИЕ НА ГРЕХОВЕТЕ!

    • 2
      2

      Съгласен,но пиши с нормални букви,така не се чете !

    • 4
      11

      Не се газирай толкова, майна.
      Мача си беше пълно тото, Локо Сф отдавна са във ваканция, а играта отново беше трагична…

Коментарите са затворени