Станимир Стоилов коментира пред PlovdivDerby.com появилата се информация, че е получил покана от Ботев Пловдив. “Всеки ден пишат нещо за мен. В момента съм в отпуска и не искам да коментирам нищо свързано с работа”, заяви той. “Да, гледах откриващия мач на Колежа. Всичко беше прекрасно и много хубаво. Стадиона е много красив.”

Припомняме ви, че Станимир Стоилов бе част от Ботев Пд, точно когато се проектираха стадион Христо Ботев и базата в Коматево. Специалистът взе дейно участие при направата на идейния проект, като даваше съвети за разположение на помещенията, така че те да са удобни за ползване от футболисти и спортно-технически щаб.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Ботев (Пловдив) е най великия отбор в БЪЛГАРИЯ. Ботев (Пловдив) има най голямата и невероятна публика в България, за която много отбори могат само да си мечтаят……..!!!!!! Станимир Стоилов е човекът, който може да помогне на БОТЕВ в момента. Ботев (ПЛОВДИВ) е отбора с най- красивия стадион и най добрата база за тренировки…..!!!! ВЕЛИК ОТБОР, ТОВА Е БОТЕВ (ПЛОВДИВ)….!!!!!

    • Вие не бехте ли металист ,,сопот,,?
      Само питам.

  2. 4
    2

    Стоилов , е може би единствения треньор в България който може да направи силен отбор от Ботев
    .

  3. 9
    2

    Мърльо кауна е много просто момче, но с много високо самомнение. На него все някой или нещо са му виновни, но не и той. Върхът беше обвиненията към терените и по този повод тръгна бъзика,че Левски трябва да играе мачовете си в Дубай. Мисля,че е по-,претенциозен и от холивудска лигла.

  4. 9
    8

    Цецо не го ли изгони тоя? Тогава някакви схеми с румънците правеше! Бонусчета, ала-бала..

    • 7
      8

      Точно така! Мъри си отиде, заради далаверите с играчи от Румъния. Но, Цветан Василев е “мека Мария”. Той затова загуби и банката.

    • 14
      5

      Никой не го е гонел, а сам напусна заедно с Херо, защото имаха информация за разпада и потъването на Цв Василев ! Мъри щеше да направи Ботев шампион , просто не му стигна времето по обективни причини ! Мъри Стоилов е най добрия треньор в България (лично мнение) ….едва ли ще дойде , освен ако няма някаква нова стратегия , благодарение на Ил. Филипов…На Ботев Пловдив му трябва БЪЛГАРСКИ ТРЕНЬОР това е , или огромен бюджет , за да стане нещо повече от боричкане в средата на таблицата…
      Това, което направи Акрапович с Локото и успехите , които им донесе с скромен бюджет се случват изключително рядко …Ботев сега има огромна нужда от български специалист……..

      • 16
        6

        МЪРЛЬО НИКОГА НЯМА ДА НАПРАВИ ДРУГ БЪЛГАРСКИ ОТБОР, ОСВЕН ЛЕВСКИ, ШАМПИОН! НЕГОВАТА КРЪВ Е СИНЯ. ОСВЕН ТОВА Е ТОЛКОВА АЛЧЕН, ЧЕ КАКВИТО И ПАРИ ДА МУ ДАВАТ, ВСЕ ЩЕ Е НЕДОВОЛЕН! В БОТЕВ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ, ЗАЩОТО ТОЗИ БЕЗДАРНИК И БЕЗРОДНИК ИЗРУДА ТРЯБВА ДА МУ Е ШЕФ. ЕГОТО НА МЪРЛЬО НИКОГА НЯМА ДА МУ ПОЗВОЛИ ТОВА ДА СТАНЕ! СЕГА СЕ РАЗДЕЛИ С ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО СЧИТА, ЧЕ Е ПО ГОЛЯМ ОТ РАЕВ И ТОЙ ТРЯБВА ДА Е НАЧЕЛО. ЩЕ ЧАКА РАЕВ ДА СЕ ПРОВАЛИ И ТОГАВА ЩЕ ПОЕМЕ ЛЕВСКИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ И ТРЕНЬОР!

      • 8
        2

        Напълно съм съгласен с мнението за български треньор

Коментарите са затворени