Поредната добра новина за стадион “Христо Ботев”.
Днес следобед съоръжението получи Акт 15.

Така документите ще бъдат внесени в ДНСК и се очаква на 18 април да бъде и приемателната комисия за Акт 16.
От БФС са уверили, че още на следващия ден ще има и комисия за лицензиране на “Колежа”.

междувременно бившият капитан на Ботев (Пд) и сегашен капитан на дублиращия отбор на “канарите” – Лъчезар Балтанов, отправи силни думи за стадион “Христо Ботев”. Халфът заведе дъщеря си на новото съоръжение и публикува снимки оттам.

“Детето и стадиона в сърцето! Тук ще се дописва история”, написа Лъчезар Балтанов към въпросните кадри в личния си профил във Фейсбук.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    А Стоян канара пита, защо на новата трева ще изпърдяване 6-те бахура?

  2. 3
    2

    Грабеж!!! Но понеже пловдивчани са с тобски манталитет …

  3. 3
    5

    Зинги, твоите прехвалени акули са за 23 век. Значи ако Аз и приятели(семейството ми) реша да гледам един мач… Трябва да проверя дали има билети, щою не съм закупил пакет билети за домакинствата на Ботев.? Твоите финансови експерти знаят ли разликата между мениджмънт и мениджър. Нека прочетат малко от Ейбрахам Залезник, дано научат нещо. Откриването би трябвало поне да е безплатно, но много сте огладнели. По добре да плащаме билети за “Б” отбора вместо да гледаме измислените черни перли 🙂

    • 1
      2

      Българинът най-много обича да му е безплатно. Аренабг, замунда, интернет от безплатен или чужд wi-fi, кабелна ако може да не плаща и да гледа пиратски мачовете от някъде и т.н.

      Като ти е скъпо, не идвай и без това за откриването желаещите ще са много повече от билетите.

      За разлика от теб 6-годишния ми син настоява да му купя билет, за да го има за спомен… той може да влезе безплатно заради възрастта нали разбираш?

      • 1
        1

        Казах за първият мач. А на сина ти успех и да не забравяш да го снимаш с някоя от звездите в Ботев, които утре никой няма да ги знае умнико. За справка, погледни вестник Пловдив си Новини от 3 юно 96 брой 1068, спортното приложение и ще видиш моят син върху раменете ми в еуфорията.

        • 1
          1

          Точно така и аз визирах мача на откриването. Явно не си много добре в четенето с разбиране.

          Какво ще стане като дойдат 50 хиляди на безплатното откриване? Ще стане мазало, ще има крякане от такива като теб, че тълпата не е успяла да се набута в новия стадион.

          Детето ми не иска да се снима със звезди, просто иска да стане част от първия мач на Колежа… както и мои приятели, които идват специално от Канада за мача. Схващаш ли г-н Пловдивски новини брой 1068?

          • Спонсорира съм няколко начинания имам документи и грамоти съСуми от 500дл1000 кв, така че билетите за тебе и синът ти не са проблем ( толкова са ми възможностите) а вие ако искате да се любуват на… Захар четата Ваш проблем не забравяйте за автографи! .

          • Дпонсорирай

            И какво, откриването не е нито за теоите приятели от Канада нито за моите от Лондон които имат фен клуб и Стара кръчма на доловете и т. Н…. Откриването за истинските фенове на Ботев!

  4. 2
    4

    Зинги, твоите прехвалени акули са за 23 век. Значи ако Аз и ориятели(семейството ми) реша да гледам един мач… Трябва да проверя дали има билети, щою не съм закупил пакет билети за домакинствата на Ботев.? Твоите финансови експерти знаят ли разликата между мениджмънт и мениджър. Нека прочетат малко от Ейбрахам Залезник, дано научат нещо. Откриването би трябвало поне да е безплатно, но много сте огладнели. По добре да плащаме билети за “Б” отбора вместо да гледаме измислените черни перли 🙂

    • Така наречените измислени черни перли ще се наложи да ходят в Ботев II, за да не изпадне от Б във В група. Как ги пишете тези неща ви се чудя на акъла? Отидете някой път наистина на мач на втория отбор и тогава пишете глупости!

  5. 3
    4

    Пловдивчани, този стадион вия ще го плащате

  6. 1
    3

    А до момента имало ли е стадион за АКТ 16 ,Цигански Улигофрен

  7. 2
    2

    Господа олигофрени, от близо 30 години в строителната документация на който и да е обект няма Акт 16!!!

      • За колибите не знам. Не се бъркам в работата на черно-белите от Столипиново. В строителство има само акт до номер 15. Следващото е документ от съответната приемателна комисия и представлява Удостоверение за въвеждане в експлоатация или разрешение за ползване!

Коментарите са затворени