Лудогорец II разгроми гостуващия Марица с 5:0. Срещата се игра в Разград, а след нея пловдивчани остават в златната среда на класирането на Втора лига, заемайки 10 място. Жълто-сините обаче са на само 6 точки точки от опасната зона на изпадащите и в следващите мачове, ще трябва да търсят спечелване на точки, за да не усложнат ситуацията си. Интересно е да се отбележи, че при първия гол гостите имаха претенции за неотсъдена очвевадна засада. Въпросното попадение падна в 41-вата минута.

Резултатът не отговаря на показаното на терена в този мач, в който “жълто-сините” бяха преследвани от постоянни проблеми около състава. В двубоя участие не взеха възстановяващият се от операция Милен Танчев и контузения Дъглас Иваноф. Ифеани Дейвид също бе опериран успешно и ще отсътва около месец. На полувремето принудително бяха сменени Веселин Марчев, Валери Домовчийки и Станислав Маламов, а по късно и Мартин Газиев бе заменен. Особено притеснително е състоянието на Марчев, който има огромен отток на глезена. Техните места заеха Стефан Попов и Георги Трифонов, които влязоха в игра през втората част, а цял мач записа Христиан Димитров.
Срещата започна равностойно, а “Марица” можеше да поведе в резултата. В 19-та минута Радослав Апостолов след много хубав дрибъл намери Веселин Марчев, който се освободи от защитник и стреля, но вратарят Дамян Христов с невероятен рефлекс спаси. Три минути преди края на първото полувреме Цветослав Петров даде преднина на домакините с гол, при който останаха съмнения за засада.
Най-чистото положение за “Марица” през втората част се откри пред Симеон Вешев, който излезе очи в очи със стража на домакините, но той някак спаси отново. В 56-та минута Йоан Йорданов успя да удвои, а в 67-та Росен Иванов бе най-съобразителен и отбеляза трети гол, който реши мача. До края на мача маричани паднаха духом и инкасираха още два гола, като само в тези минути те отстъпваха игрово.
“Марица” дели местата от осмо до десето с отборите на “Дунав” и “Спартак” (Плевен). На 8 април, от 17 часа, “жълто-сините” са домакини на “Добруджа”.
 
МАРИЦА: Илия Николов, Мартин Газиев (Айкут Янъков), Георги Иванов, Димитър Аврамов, Радослав Апостолов (Йордан Пейчинов), Саломон Джеймс, Симеон Вешев, Станислав Маламов (Олджай Алиев), Христиан Димитров, Веселин Марчев (Георги Трифонов), Валери Домовчийски © (Стефан Попов) РЕЗЕРВИ: Петър Начев, Илиян Йорданов, Петър Атанасов, Сали Садъков
 
ЛУДОГОРЕЦ II: Дамян Христов, Методий Стефанов, Алекс Луканов, Александър Ганчев, Бранимир Костадинов (Валентин Цветанов), Велислав Минков (Росен Иванов), Владислав Найденов, Димитър Илиев, Жорже Интима (Петър Георгиев), Цветослав Петров © (Давор Илиев), Хюсеин Кельовлуев (Йоан Йорданов) РЕЗЕРВИ: Пламен Пепеляшев, Петър Кирев, Анастас Пемперски, Тихомир Димитров

6 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Затваряй си очите пред очевидното, ние ще си правим парички от време на време. 4:1 3:2 се прави ако в играта е и другия отбор, а днес само ние бяхме в порното. Треньора и той е доволен, ще има хапване и пийване за всички актьори.

  2. 3
    1

    И този път направихме класен порно гастрол, момчетата изкараха хубави пари. Благодаря на моя приятел Перуката, че ни сложи в делничен ден, за да ни пуснат в азиатските къщи. Довечера ще има голям банкет !!!

    • 1
      2

      Стига глупости. Уреден мач с 5:0.Той се прави 4:1, 3:2..Ай стига измислици. Марица има слаб треньор. Това е проблема на Марица. Но е послушник и
      не го махат. Човек който не е и мотиватор.

      • 1
        1

        Затваряй си очите пред очевидното, ние ще си правим парички от време на време. 4:1 3:2 се прави ако в играта е и другия отбор, а днес само ние бяхме в порното. Треньора и той е доволен, ще има хапване и пийване за всички актьори.

      • Коко Динев голям разбирач си. Ако беше истина, ти щеше да си мълчиш и да правиш пари от това. Не да виеш като изхвърлено псе от стадиона. Кой разбрал, разбрал!

Коментарите са затворени