Община Пловдив няма да издаде възлагателно писмо за Колежа преди създадената комисия от Общинския съвет да даде разрешение затова. Кметът Здравко Димитров на няколко пъти заяви, че стриктно ще спазва закона за всички процедури, които се изпълняват по строителството на стадион Христо Ботев.

“Спазвам закона! Общинските съветници отказаха да дадат разрешение за писмото като за това нещо има протокол. Когато трябва да се носи отговорност не е толкова лесно. Още в четвъртък съм се обадил на архитекта да направи препроектирането и да изпълни точка 3 от решението на Общински съвет”, заяви кметът.

На въпрос дали Общината може да даде гаранции, че фирмата изпълнител ще си получи дейностите, които изпълнява в момента, Зико отново заяви:

“Спазвам закона!”

Припомняме, че строителят на стадиона собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов спря строителството през миналата седмица заради липса на възлагателното писмо от Общината. По-малко от два дин след това Филипов върха техниката на стадиона и обяви, че до 31 март стадионът ще е готов на Етап 1.1.

Целта е Ботев да приеме Левски на Колежа, а двубоят ще е в края на април.

По-късно днес ще има и съвместна пресконференция на Илия Филипов и ръководството на Ботев.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    obedinenieto na fenovete na Botev moje da se obqvi pod nadslov ”Obedineni cigani ot stolipinovo”. Taka nai mnogo shte im otiva na viziqta.

  2. 8
    1

    Истината относно кражбите на стадиона излезе наяве ,а именно,че от 37-те милиона отпуснати в началото в момента има 0 лева налични и Плейна затова иска 5-те отпуснати от общо 16 млн.на последнато събрание на ОС.Кога Илиян,Зико, Райчев и Тютю ще дадат обща пресконференция и отчет за тези изхарчени незнайно за какво 37млн.?

  3. 3
    8

    Стоян канара събра вчера стрямските юрдаци и им каза.Мили юрдечки поставете спасителни жилетки защото потъваме като Титаник ва да гоейба.

  4. 8
    4

    Чувал ли си името Робсън? Не треньора, който беше бял, а играча, който беше черен. Първия тъмнокож в отбора на тогавашното Нейно величество! Май, беше преди не повече от 35 години? А, гледаш ли мачове от Англия? Останаха ли бели? В нац.отбор на Англия, я има, я няма 5 човека от отбори от първата четворка. Изроди се расата ни! Как и защо е друг въпрос. С преводач или без, ако искаш отбор, разчиташ на чужденци! Иначе 18-то място в Б група. Справка Ботев2.

    • 1
      3

      как лесно се обръща палачинката. нали Андрей

  5. 7
    7

    Като подкрепяме отбора от трибуните, дали някой на терена разбира какво пеем? Да си назначим преводач. Да го подготвим и запознаем с репертоара, например:
    – Изборът е само един…, или
    – О кюстендилци, мангали прости…
    Че много чужденци в отбора, да са наясно.

    • 4
      5

      Говньо,(обръщам се така ,защото на поляните сте точно такива) чувал ли си за една приказка,която е цинична,но вярна :,,Ще стане на путкина коледа(колежа) !

      • 5
        3

        Манго, правописа си оправи – кавички не си затворил, Коледа се пише с главна буква, Колежа – също! Словоблудстваш ти неграмотно копеле от майка циганка и баща турски тираджия, надишал си се с лепило, с мръсен потник и въшлясала глава. Само неграмотен чалгаджия може да подкрепя кюстендилските цигани, а вие сте точно това – утайките на Пловдив. Яж лайна, чикиджия непоръбен!

        • 3
          4

          Интересно, Андрейчо, ти пишеш постоянно заглавия с правописни и граматически грешки, а правиш забележки на другите.
          Приличаш ми на онази кобила дето взима интервюта от вашите чернокожи, а говори английски като Борат…

      • 2
        5

        Споко,брате! Скоро руската милиардерка официално ще ги прати там където великия Христолини ги изпъди едно време !! А колежа ? Ах колежа? Никога ! Форевър на село!

    • 3
      7

      Никога не сме били в Кюстендил,за да се приселваме от там ,кривоглаво жълтурче !Вашите,,основатели” на Ботев са преселници от харманлийските села и (бил е само един) 11,12 годишен.Същият е основал вашия отбор,като е бил и президент,и домакин ,и нападател, и още какво ли не!Останалата ви част са преселници от високите баири на Родопите(помаци) !Били сте кривоглави с празни глави и сега сте същите ,затова скоро няма да се радвате на нов стадион!

      • 4
        1

        ПОСМАЛИ МЕНГО!!!! ИНТИГРАЦИАТА ША ТА УПРАИ!!! ЧИТИ ПОВИЧИ КНИЖКИ И СИ СТОЙ НА СЕДАЛИЩЕТО!😉😃😂

Коментарите са затворени