Миньор Перник победи дубъла на Ботев Пловдив с класическото 3:0. Загубата усложнява положението на канарчетата в борбата за оцеляване във Втора лига. Жълто-черните отново зациклиха в зоната на изпадащите като са на 16-о място от 18 отбора.

В герой за домакините от Перник се превърна Григор Долапчиев, който наниза два гола. И трите попадения в срещата паднаха през втората част, като първо Софиан Диа вкара (61’), а само две минути по-късно Долапчиев наниза втори гол (63’). В 74-ата минута отново Долапчиев беше точен и сложи точка на спора.

 

9 КОМЕНТАРИ

  1. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    3
    1

    Целта на ДЮШ на всеки отбор е изграждане и захранване на футболисти за представителният отбор.Отпадналите се дават под наем на други.Не забравяйте че Ботев 2 играе с такива отбори ,някои бивши членове на майсторите.Погледнете че те срещат тимове от градове с амбиции за Ефбет лига.

  2. Неприятно е , но това е действителното положение в момента…
    Това е цвета на школата към днешна дата!
    Това е “цвета” който създадоха Пачев и сие през последните години.
    Не, че тези деца не са талантливи!
    Талант имат , но ако с тях бе работено както трябва и ако около тях имаше подходяща тренировъчна атмосфера сега тези таланти щяха да са на по-високо ниво!
    И щеше да има и други до тях – такива които избягаха във други отбори и такива които бяха отказани заради “отровната” среда !
    Положителното е , че днес в състава имаше две деца набор 2007 и две набор 2006.
    Израелеца поне дава шанс на юношите!
    Израелеца добре, но кога българите , кога “ботевистите” които пречат на школата ще осъзнаят провала си и ще освободят школата от вредното си присъствие ?
    За да се случи това трябва да притежаваш поне малко и морал …
    А тук освен любов към притежание на повече парични средства (алчност) друго не се вижда …

    • 7
      2

      Ми, то и с фенувете е същото! Няма ли кинти, само плюене по форумите!

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

      И преди и сега връзкарството,корупцията,интереса е ръжда която корозира навсякъде.Жалко,но факт.Бащите на богатите юноши са лансирани не само при нас.А всеки техен треньор е зависим от директора на шкоолата и тези над него.А условията за изграждане на таланти на Ботев е на европейско ниво.Връзката скърца.

  3. 8
    6

    Споко! Всички знаем, че Тошко Мекицата не става за големия футбол. Той сам си го каза. А и днес прекрасно се видя как развали играта на Лудогорец – направи я бавна и лесно предвидима също като на Ботеф6 с него..

    Така, че съвсем скоро дубъла на Ботев ще има ново попълнение в негово лице.

  4. 8
    4

    Ти, мани дубала, ами виж що прави Тошито. След 11 титли, един гол чеп с неговата веща помощ! Егати, каръка!

Коментарите са затворени