Тодор Неделев дойде на базата в Коматево, където заяви, че когато е питал Вале за нов договор, е получил отговор “Не съм решил.”

Неделев бе доста емоционален и се разплака пред привържениците. “Продадоха ме за обидно малко пари! Исках да остана в Ботев. Говорих със Зингарвич, който ми предложи 3 варианта. Да остана до лятото, да говорим за нов договор или да ме продадат в Лидогорец. Аз попитах, дали те желаят да остана в клуба. 5 пъти ги попитах, но не ми дадоха никакъв отговор.”

Чворович потвърди PlovdivDerby.com, че Валентич е водил разговорите и той е приел офертата на Лудогорец.

“Ей това резултата от вашата работа! Ето това е резултата от работата на Валентич. Кога ще го разкарате този от клуба! Защо не пуснахте други играчи да си тръгнат, а оставихте да си тръгне Тошко! Недей гледай надолу, Герман.”, крещяха феновете към Чистяков.

Чворович заяви, че сделката е факт и връщане назад няма.

“Аз се обадих на Валентич и го попитах дали е съгласен Неделев да бъде продаден в Лудогорец и той ми каза – да. Самият Валентич говори с Неделев едва след като вече беше приел офертата”, заяви Чворович.

48 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    ТОШИТУ КАЗА, ЧИ ША ПРУДЪЛЖИ СЕРИЯТЪ МИШЕТА УТ СЕНТЪРА И Ф ЛУДУГОРИЦ!!! НАШИЪТ ЛУБИМ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФ СНЕ МУ АБУНАТЯ!!!

  2. 4
    1

    Тошката е казал на ушенце на бат Стоян канара, че в България жа игръй само за Бутвфъ…..е може да поритка малко и за големия брат Лайногорец ва.

  3. 7
    3

    Хахахахааааа ЗИНГАТА Е НОВИЯ ХРИСТОЛОВ !
    Когато говорих жълти утрепки вие се биехте в гърдите . Ще осъзнаете истината колко прав бях. Коматевския цирк се затрива бавно и славно . Зингатъ и изрудин каквото могат взимат и палят джапънките

  4. 9
    4

    СЕЛСКИ НОМЕРА от Тошко. Той сам си противоречи. Предложили му 3 опции и едната от тях е нов договор, а другата е Лудогорец. Казали му сам да реши и Тошко избрал Лудогорец(ПАРИТЕ). ЗАЩО НЕ ИЗБРА НОВ ДОГОВОР, КАКТО МУ Е БИЛО ПРЕДЛОЖЕНО ???

    • 4
      2

      Предлагамe ти 3 опции:1-след 3м.ти изтича договора,Ботев няма да вземе нищо и можеш да си търсиш друг отбор , 2-след 3м. ти изтича договора,до сега не сме водили преговори за нов,но понеже ти много обичаш клуба,а ние нямаме пари,можем да говорим да ти предложим нов с намалена заплата,нищо,че чужденците ще вземат повече от теб,а ти си направил всичко за Ботев до сега и си бил лоялен към клуба и си отхвърлял много изгодни за теб оферти и 3-има оферта за теб СЕГА,Ботев ще вземе минимална сума,защото договора ти изтича след 3м и могат да те вземат тогава без пари за Ботев,а и ще ти дадат по голяма заплата от която ние ти плащахме до сега.КОИ КОЯ ОПЦИЯ БИ ИЗБРАЛ АКО Е НА НЕГОВО МЯСТО?КОГАТО ИСКАШ ДА ЗАДЪРЖИШ НАЙ ДОБРИЯ СИ ИГРАЧ ЗАПОЧВАШ ПРЕГОВОРИ ЗА НОВ СЪС ЗАВИШЕНИ ПАРАМЕТРИ МНОГО ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ ДОГОВОРА МУ,ВСИЧКО ДРУГО Е ОТЪРВАВАНЕ ОТ НЕГО.

      • 2
        2

        Няма как да е с по-ниска заплата от чужденците, защото Тошето прибира 15 000 Евро мин. На 30 год. и вечно контузен е ясно, че ще му намалят заплатата. В Челси по устав щом станеш на 30 заплатата ти пада с 50%. Дано да е жив и здрав поне да спечели малко пари, защото кариерата му залязва. След нещастния инцидент в Грузия от чужбина вест не чакайте за Тошко. Но поне да си каже истината, а не да увърта като някаква уличница. Човек който не си държи на думата никой не го уважава.

    • 3
      2

      Тодор винаги е казвал,че ще играе за Ботев докато го искат от клуба.Ръководството на Ботев му показаха,че не държат на него и не го искат.

  5. 3
    3

    Плачеш от кеф, ще получаваш по 80 хил. лева. Като не ти се ходи в Разград, иди в Локо пд. Бонев, Камбуров, как играха за Ботев.
    Садъков, как игра за Ботев.
    Ама нали парички.
    Селски номера.

    • Малко запетаите куцат, ама важното е да се изсе.еш пред публика, а?
      Поне нямаме легенда, която да каже “за една година в Локо Пд получих повече уважение, отколкото за цял живот в Ботев”. Чико. Точка.

  6. 1
    3

    ЛОКОТО ЩЕ НИ НАПЪЛНЯТ ЗДРАВО КОШНИЦАТА ТОЗИ ПЪТ…С ТОЯ НЕГЪРСКИ ОТБОР.

  7. 8
    6

    Аз пак да попитам…година по-късно….няма ли да се включите в световния бойкот срещу руските олигарси и финансирането им за войната в Украйна?
    Или ще дъвчем пингата на Зингата оше и още, докато не я изтъним хептен?
    Къде ви е достойнството?
    Плюхте ни за Г. Илиев, ама тази война що народ погуби…

  8. 6
    1

    От сигурен източник знам че Валентич е казал на играчите евентуално да се готвят за Б група

  9. 6
    3

    ПАК МИНГЯТА НАЛАЗИЛИ ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ . ТОВА Е ДОБРЕ . ДЕРЗАЙТЕ КЮСТЕНДИЛСКА ИЗМЕТ

    • 4
      1

      Жълт изгрев бойски изрод!Готов ли си да вдигнеш меките ,пухкава ръчички високо ,със зов за помощ?

  10. 11
    3

    Тоя изрод Вале трябва незабавно да изчезне от клуба

  11. 10
    12

    Тошко, крокодилски сълзи лееш, смачкано човече алчно-продаде Ботев за пари, после се правиш на наранен.А малоумното ръковоство е за трепане да ти вадят чак номера,няма такава пародия, отивай да лапаш на рязаните в Разград и не се връщай!

  12. 10
    8

    Бахти простаците неграмотни, плакал-плаче,че се полакоми да взима 80 хиляди лева на месец и няма достойнство да си признае.Жалко неграмотно и просто момче, на малкия пръст не може да стъпи на Чико или Тумби!

  13. 16

    ЗИНГАРЕВИЧ И ИЗРУДА СЕ ГОТВЯТ ДА БЯГАТ. ПРОДАВАТ КАКВОТО МОГАТ И ОФЕЙКВАТ. АЗ ОТДАВНА ВИ ГОВОРЯ, ЧЕ ТОЗИ РЯЗАН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ Е ЖЕСТОК И ОТМЪСТИТЕЛЕН. ТОВА Е ПРИСЪЩО ЗА НИЗКИТЕ, ДОЛНИ ДУШИ, КАТО НЕГО. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОГОНИМ ОТ БОТЕВ!

  14. 16

    Никой ли не вижда, че отбора няма бъдеще с тази политика , едвам кретаме с разни африканци! Ману , Рабей , Брахими , всичко което ставаше изчезна , Тошко няма дори на кой да я подава , Па Конате отива в ЦСКА единственият, който го бива …край , гаси тока , това е туто-финито …победа ще има НИКОГАЛИ , вече сме завършена трагедия !!!!!

  15. 5
    5

    До всички бултраси сдруженци и други безумци с два лева в джоба и акъл като на тинейджъри…
    Първо проверете истината за колко пари е подписал онзи дето уж не иска да ходи колко точно му е договора(2+1)!!!!!!!!
    И защо бърза
    И тогава започвайте с плюнките…
    Аз все още чакам резултатите от детектора на Самуилов
    А вие?
    Reply
    Майна

    • Колко такива оферти отказа до сега? Фенче? Тошко си го каза. Трансфер? Да. Та пак ще ти го напиша. ИЗГОНЕН!!!

  16. 6
    3

    Заради този нов Коматевски сериал пропуснах “Мрежа от лъжи”по БТВ,язък.

  17. 5
    2

    Аз заради толкова много чужденци билет няма да купя.

  18. Ама то така и аз мога да издържам отбот,с билетите тока,с трансфери заплатите,и какво от това…

  19. 7
    2

    Санкциите срещу бляда, ибаха му майката, и той на Ботев, да не си мислите че той плаща на футболистите, парите са от стадиона, затова средствата не стигат. Филипов е прав.

    • 5
      1

      Те ебаха майката и на Абрамович, а този е нула пред него.

  20. 7
    4

    Не ни трява стадион. За 10 години Ботев стана селски отбор. Пълно разочарование, стигнахме дъното

  21. 6
    7

    Само дето си намокрихте перушината. Феновете отдавна не сте фактор на Коматево. Засега само Тиквата ви се връзва-незнайно защо? Но като загуби изборите и той ще се осъзнае.

  22. 8
    4

    Тодоре,да не си неодушивен предмет или роб за да те продават,що за глупости,животът се превърна в ебаси филма

  23. 6
    3

    Историята на на един талант … от Коматево до Разград … наздраве !

  24. 13
    4

    Добре бе какво ви е виновен Валентич? Защо никой не споменава Зингаревич? Валентич е един изпълнител просто! Ще се окажа прав, че Бултрас взимат пари за да не викат против Зингаревич!

    • 2
      6

      Юбреее взимам пуканки и бира… тия ся помежду си ще си бъркат по дупките… хахахах

  25. 7
    10

    Тоя плакал,оня се скрил..сапунка и всички невинни!Все другите виновни..ама кой опъна парите??Цигании пълни…Тодор Сълзата…Смех голем!!!

    • 6
      6

      Турски сериал ! Само да не вземат да пукнат от нерви,че ние после с кой ще си правим ташак…

      • 4
        3

        Хаха вие сте жъфнали пък. Ебахс ви майката. Разпродават каквото могат. Крушата няма пари да върне това което заложи. Добре че се продадохте на Боко помеда не ви спират строежа. Шмаъки продажни

  26. 10
    2

    КВО ГИ ЧАКАТЕ ТИЯ УПРАВНИЦИ ВЕЧЕ НЗ БОЙ И ТВА И ВЪН ОТ БОТЕВ

    • 4
      5

      Не ме ебе за вас… скоро идвам пригответе вЪзелин!

  27. 7
    6

    Каква драма .. какъв футболен сериал… сега ще си врътнат по една дълбока свирка и всичко ще мине …жалните ни жълти приятелки … скоро ще дойдем и ще ви ебем … както тошката скоро ще ви ебе

Коментарите са затворени