Отдавана забравения способ за комуникация с медиите в Ботев Пловдив, а именно разпращане до медиите на прессъобщение по мейлите, бе вкарана в употреба днес! Причината негодуванието на привържениците за продажбата на Тодор Неделев. Въпреки, че пуснаха официално съобщение в официалния сайт, от Ботев влязоха в неадекватен обяснителен режим посредством мейли до медиите.

“Тодор Неделев е абсолютна легенда на Ботев, чийто принос към нашия отбор не може да се оцени с думи.

Ние се отнасяме с голямо уважение към Тошко и в ситуация, когато той получи предложение да премине в клуб, който играе в европейските турнири, не можахме да му откажем и решихме да се съобразим с него.

Разбираме, че Неделев заслужава да играе на най-високо ниво и не можем да го задържим в ситуация, в която получи толкова добра оферта.

От сърце желаем на Тошко здраве, късмет и успехи в новия отбор.

Фланелката с номер 8 ще бъде извадена от употреба и ще те чака, Тоше!

Вратите на Ботев остават винаги отворени за теб, Тошко!”

66 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Някой да припомни, защо Камбуров си тръгна от Локото?

    • 2
      1

      Става ли ти по лекинко ве калдаръме, айде петата до сливиците и 6-те бахура в дивия и за Стряма.

    • Шушляк .. камбура и тоя шишко нямат място в едно изречение… камбура където е отишъл се е доказал … този посредствен талант който освен в Ботев няма да го огрее никъде което предстои да се убедим всички… много песни изпяхте за тва посредствено момче а сте имали къде къде по-къдърни и можещи футболисти … няколко финта,20 паса от 50 метра и един гол от центъра не те правят велик… този няма место до легендите на Ботев… този ако беше стока все щеше да е отишъл в чужбина .. а не към края на кариерата тепърва да ходи в лудогорец… там предстои да бъде забравен … и до 4 5 години ще бъде забравен и от жълтурите … няма да се носят легенди като за зехтински .. чико.. пълен абсурд … дори и с тях в едно изречение е смешен … тъй че нищо особено не се е случило .. махнахте играч който не е нишо особено и излиза скъпо на клуба ..

  2. 1
    1

    Ще е доста тъпо Тодор да отиде в Разград и тия кретени да изпуснат титлата за пръв път от 100 години за сметка на чорбарите,баси филма

  3. Лошия Зингаревич по време на контузията болнични ли ти плащаше или пълна заплата.

    • 4
      6

      А добрият Зингаревич не обезкърви ли отбора?? Той не ни ли смята все още за бананова държава? Феновете с такъв ентусиазъм събираха пари за отбора… И в замяна какво? По-добре “В” група отколкото да ни прави за смях Сега и стадион да му подаряват. Да се пръждосва! Във “В” група бяхме много по-щастливи.

  4. 13
    1

    Неделев заяви ,че не искал този трансфер.Тодоре не лъжи , ако неискаше щеше да останеш ,както остана Баруан.

  5. 9
    2

    Зингаревич: Загубих уважението си към Неделев! Реши да си тръгне за 5 минути

  6. 14
    2

    Явно момчето не е дорасъл зада бъде легенда на вечния БОТЕВ.Влизането в обяснителен режим от него и приятелката му говорят за гузна съвест.Бъди здрав но не лъжи.

    • 4
      10

      Никак не си “Случаен” ти. Видно е какво искаш да внушиш на хората,но струва ли си за 30 сребърника да се продаваш? Каквото и да напишеш ти и такива като теб, Тошко вече е легенда! Предишните легенди на Ботев са ставали легенди в години в които всичко им е било давано наготово /звания,привиилегии/. Тошко стана легенда в най-мракобесния период за отбора жертвайки младостта и кариерата си за любимия клуб

  7. 11
    1

    Зингаревич ви каза истината…това е…а тя не винаги е лицеприятнс

    • 4
      5

      Като е казал истината защо е пропуснал да каже и за това как разпродаде всичко което можеше да се продаде? Защо не надгражда отбора си а единственото което прави е да се оглежда за купувачи?
      Богатите собственици така ли правят?

      • 9
        2

        Зингаревич: Загубих уважението си към Неделев! Реши да си тръгне за 5 минути

  8. 10
    1

    Мили мои, загрижени приятели и врагове, Вие сериозно ли сте я водите тази “дискусия” или само си чешете езиците. На 30 години, един човек без друга професия, освен да тича по топката, получава предложение за 40 хиляди евро на месец за три години! В България? При български условия за футбол? И, ти да откажеш?
    За тези пари, 70% от гордите и непобедими “българи-юнаци” майка и баща затриват, а ти който си дал толкова много на досегашния си работодател, да си виновен? Нека да сме по сериозни! Или работодателя ти да е виновен? От къде да ги вземе тези пари?
    Спрете се!

    • 4
      4

      Aй стига си са пенил ва, бат Стоян канара каза, че с голи гърди жа излява на амразурата да пази Тошката ама първо щял да са епилира ва да гоейба.

    • Колега, Тошко не е виновен за това, че си тръгва. Виновен е, защото излъга, че бил нежелан! Това е всичко!
      Трябваше да излезе като пич и да каже, че са му предложили по-добри условия и е предпочел тях!
      Какво толкова, всички работим за пари, а той се направи на ощипана мома.

  9. 10
    4

    Добре де. Да предположим,че Тошко не казва истината. Не казва истината,но как тогава да си обясним факта,че ако е лъжец защо почти цялата му кариера премина в Ботев Пловдив?!
    Сега да попитаме и г-н Антон Зингаревич: Какво направите вие за да стабилизирате отбора за тръгне той напред и нагоре??! Вместо да задържате добрите си футболисти и около тях да градите,вие продадохте всичко свястно което имаше, и в отбора не остана почти нищо читаво. Как да остане Тошко при това положение?! С кого да играе?? Как да играе??! Какво да играе?? Та той вече е почти в залеза на своята кариера. Вероятно като на всеки, и на него му се иска поне веднъж в живота си да стане шампион. Да стане футболист на годината. Какви перспективи го очакват в Ботев под ваше ръководство? Сигурно ако беше останал и него щяхте да започнете да разигравате като Антоан Бароан?!
    И накрая: Мисля,че го осъзнавате… Никой не купува нищо от един слаб отбор! Слабите не предизвикват интерес! Не привличат внимание. За да продаваш трябва първо да започнеш да побеждаваш. Разбрахте ли сега защо ви дадоха толкова малко пари за трансферите???
    Вашите образовани маркетингови служители май и хабер си нямат от тая материя. А и вие самият не си поставяте високи цели.

  10. 9
    5

    Зингаревич ,пидор,возми все эти черные деревья собой и уйди отсюда!

  11. 7
    2

    На фона на бурните събития в Ботев Пловдив собственикът на клуба Антон Зингаревич коментира ситуацията при „жълто-черните“. Руският милиардер обясни своята позиция за трансфера на Тодор Неделев в Лудогорец, който породи бурно недоволство сред феновете на отбора.

    „Искам да кажа как стоят нещата от моя страна и от страна на клуба. Тошко имаше договор за 3 години, като през юни изтичаше втората година. В договора имаше и клауза, при която може да разтрогне през юни и миналата вечер в 20:30 часа в клуба имаше обаждане от неговия агент, че има предложение от Лудогорец и иска да проведем разговор.

    Вчера сутринта проведохме среща, на която те ни представиха офертата и казаха, че предвид факта, че договорът му изтича юни не можем да искаме много пари. Освен това от обаждането вечерта на сутринта всички документи вече бяха готови за нотариус. Как става толкова бързо това? Аз казах, че не е до парите, а до това какво иска Тошко“, заяви босът на „канарчетата“ пред „Пловдивнюз“.

    „Аз имах и личен разговор с Тошко и му казах, че знам за офертата и трябва да я обсъдим, за да вземем решение. Във връзка с изтичането на договора имахме 3 опции – да си тръгне, да преподпише с Ботев или да оставим всичко за лятото, ако не може да реши сега, тъй като трансферният прозорец затваря. Той ме изслуша и каза, че трябва да говори с мениджъра си. След 5 минути ми звънна и ми каза, че решението му е да си тръгне.

    Аз прочетох това, което той каза, че няколко пъти ме е питал дали искам да остане и казвам, че не е така. Не ме е питал няколко пъти дали искам да остане в клуба. Загубих уважение към него. Аз загубих уважение към него като човек. Г-н Филип Филипов също присъства на разговора и превеждаше всичко, което говорихме. Истина е, че му дадох 3-те опции, а той след 5 минути ми каза, че иска да си тръгне“, добави още той.

    „Доколкото знам от последните часове всичките документи са били подписани и сделката е финализирана преди затварянето на трансферния прозорец. Звъннаха ни в последния ден от трансферния прозорец. Не бяхме планирали да се разделяме с Тошко.

    Както сами може да видите и анализирате от последния мач през уикенда и реакцията на неговия съотборник, когато беше сменен, явно е имало хора, които са знаели, че това е последният му мач с Ботев. Като клуб предложихме на Тошко да остане при нас, но той избра да отиде в Лудогорец.

    Разбирам феновете на Ботев, че това е тежка раздяла, но във футбола това е нормално. Разбирам и Тошко, че е приел офертата. Респект за това, което направи за Ботев в последните 10 години, като е взимал и най-висока заплата от играчите. Той е един от най-великите футболисти в историята на Ботев в последните години.

    Тошко подписа договор с Ботев за 3 години през юли 2021 г., когато беше контузен. Въпреки това му гласувахме пълно доверие. В Ботев той получаваше голяма заплата, но в Лудогорец ще взима повече. Разбирам го, разбирам и феновете, но за мен той не казва истината“, завърши Зингаревич.

  12. 10
    2

    Шефовете са спокойни защото ръководни хора от Бултрас взимат пари за да мълчат

    • 4
      1

      Питайте Стоян канара кой взима пари за да си трайка, все негови подлоги.

      • 3
        2

        Как кой? Тези които работят магазинчето и не само !

  13. 4
    1

    Стоян канара каза по добре в Локото да беше отишъл Тошката отколкото в тоя Лудогорец….ох мър майко така ги мразя тея резаци разпориха ми дивия през годините ва да сейба.

  14. 7
    3

    ХА СЕГА, предлагат му три варянта, той избира Парите, като не ти се ходи в Разград, иди в Локо пд. Но ти си от Ботев 2002. Ако беше от Люпилната на Ботев, щеше да избереш нов договор. Бонев, Камбуров, Садъков, Драганов, играха и в двата отбора. Селски номера от Белозем.

    • 5
      4

      Предлагат му три варианта, но на въпроса искат ли да остане няма отговор.

  15. 9
    5

    Каква ужасна грешка беше на път да стане?! Зико и тия около него бяха готови да дадат на руският собственик да дострои стадиона??? Да си представим хипотетично,че някои заинтересовани политици в Русия решат,че им трябва влияние в Bg,и дадат пари на техният сънародник да дострои стадиона???! И какво следва после?? Никога няма да се очистим от тях и ще ни се наложи да изтърпим всичките им безумия.. Видяхте колко ги е еня за Ботев?! Вместо да са благодарни на съдбата,че им позволи да придобият клуб с добро име в УЕФА и в Bg. Клуб с 3-тата по големина фенска маса, те го удариха хептен през просото… Ако я карат така съвсем скоро ще дойде и моментът в който никой няма да иска да има каквито и да били делови отношения с тях. И от отбор с добро име в Европа, Ботев ще се превърне в едно компрометирано понятие.

    • 4
      14

      Клуба с 3тата по големина фенска маса е Локомотив Пловдив. Дори и рашистките уроди нямат нужда от треторазреден клуб от покрайнините на града известен с фенове орки.

      • Дай пак манго.вие може и да сте трети в Пловдив след Спартак,но мога да се обзаложа че не сте в първата осмица в България

  16. 2
    3

    Бонев, Камбуров, от Ботев играха за Локо пд.
    Садъков, Драганов, играха за Ботев. Тошко не може, защото е юноша на Ботев 2002. Селският ПРЪЧ голям го вади.

  17. 7
    6

    Вратите на Аладин винаги ще останат отворени за най-добрия дюнерджия в Белозем!

  18. 6
    7

    ЛОКОТО ЩЕ НИ НАПЪЛНЯТ ЗДРАВО КОШНИЦАТА ТОЗИ ПЪТ…

  19. 18
    4

    Докога ще търпим наглия босненски пе.ал да се подиграват с името на Ботев и с феновете.Изродин е човек без достойнство ,крие се като мишка и разрушава отбора.Той иска в играта да са само неговите послушни некъдърници .Проклет да си нагъл босненски г.й.

    • 3
      4

      Виж как си пасват,Изродин при извродите!

  20. 12
    1

    Тошко не е виновен! Всички футболисти са стока за продажба! Лошото е, че в В и Б група игра при 10 000 души, а сега пред 300 роднини! Жалко!

    • 6
      10

      ТОШЕТО НЕ ИСКАЛ ДА ГО ПРОДАВАТ,АМА КАТО ЧУЛ 40 ХИЛ.€ ЗАПЛАТА ТРЪГНАЛ С 300 km/h ДА ПОДПИСВА БЕЗ ДА МАХНЕ ТРЕНИРОВЪЧНИЯ ЕКИП НА ПЕРНАТИТЕ ЖАЛКАРИ………ГОЛЯМ СМЯХ

  21. 18
    8

    ИСТОРИЯТА ИМА СВОЙСТВОТО ДА СЕ ПОВТАРЯ! СЕГА СИ СПОМНЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ФРАМАРД. ТЕЗИ, СЪЩИТЕ ХУБАВЦИ ЗАТРИХА ТОЗИ КЛУБ. СЕГА ПРАВЯТ СЪЩОТО И С БОТЕВ. ДА ИМ ПОМОГНЕМ ДА СИ ОТИДАТ ПО БЪРЗО! БОЙКОТ НА МАЧОВЕТЕ НА ОТБОРА, ОТ КОЙТО ОСТАНА САМО ЕДНО ИМЕ. НЕ МИ СЕ ГЛЕДАТ НЕГРИ В ПЛОВДИВ. НЕ МИ СЕ ГЛЕДА ТОЗИ РЯЗАНИЯ ДА НИ КОМАНДВА. ПО ДОБРЕ В ГРУПА С БЪЛГАРИ, ОТКОЛКОТО НЯКАКВИ ЧЕРНИ И РЯЗАНИ КАРАБИНИ. КОЙТО ГИ ПОДКРЕПЯ Е ФЕС!

    • 1
      6

      А червеното знаме с полумесеца ще си остане в централното ръководство на фен клубовете ви.

  22. 13
    6

    Споко, бе майна. След 2 месеца ще ви го върнат…. Да не мислите, че в Лудогорец ядат Мекици…

  23. 10
    7

    В БЪЛГАРЯ ТОДОР НЕДЕЛЕВ ЩЕШЕ ДА ИГРАЕ ЕДИНСТВЕНО В БОТЕВ ИЛИ ЦСКА

  24. 11
    24

    Тошко напусна циганите на България и отиде в Лудогорец. Браво, Тошко! Много добре им го сложи с плюнка на столипиновските битяфисти.

  25. 8
    9

    И като знаете че ще ви дават по телевизията говорете нормално бе егати икането егати простотията то чак не се разбира …
    А после претенции
    И не на последно място станало ли е нещо през 1926??????

    • 1
      3

      Тези всичките са завършили училището за бавно развиващи се Стефан Караджа !

  26. 16
    16

    Тошо, алчен целувач на емблема-за 80 хиляди лева на месец се изплю на всички ботевисти, а всички се молехме за теб, кога разцепи главата в Грузия

    • 5
      3

      Ти 80 хиляди не си искарал цял живот връщане на велпапе за вторични

  27. 6
    15

    Сбогом помаци на никой няма да липсвате!

  28. 28
    7

    ДНЕС ЗИНГАРЕВИЧ НЕ ПРОДАДОХА НАЙ ДОБРИЯ ФУТБОЛИСТ НА БОТЕВ. ТЕ ПРОДАДОХА ЕМБЛЕМАТА. НЕДЕЛЕВ БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ МОХИКАН, ТОЙ БЕШЕ ЖИЛАТА ОТ КОРЕНА НА БОТЕВ. НЕДЕЛЕВ БЕ БОТЕВ, А БОТЕВ БЕШЕ НЕДЕЛЕВ. ПРЕДИ ТОВА РАЗЧИСТИХА ВСИЧКО, КОЕТО БЕ ИЗЛЯЗЛО ОТ БОТЕВ. ЗАПОЧНАХА ДА ДОКАРВАТ, НОВИ ТРЕНЬОРИ, НОВИ ИГРАЧИ, КОИТО ДОРИ НЕ ЗНАЯТ ИМЕТО НА ОТБОРА. ОНЗИ ИЗРУД, КОЙТО СЕ ИЗКСРА СЪЗДАТЕЛ, БОГОХУЛВАЙКИ, СЕГА СЕ ОКАЗА ПО ПОДЪЛ И ОТ САТАНАТА. КАМЪК ВЪРХУ КАМАК НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ НАШИЯ ЛЮБИМ КЛУБ. СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ БОТЕВ Е НАШ. ВАЛЕНТИЧ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ. ЗИНГАРЕВИЧ НЯМА НИТО ФИНАНСОВИЯ РЕСУРС, НИТО УМСТВЕНИЯ БАГАЖ ДА Е СОБСТВЕНИК НА БОТЕВ, ОЩЕ ПО МАЛКО ДА ПОДБЕРЕ ЕКИП, КОЙТО ДА ВОДИ БОТЕВ НАГОРЕ. ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ПИКАНЕМ ДА ПРОДАДЕ ТОВА, КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ СКЪПИЯ НИ КЛУБ. ВЪН ЗИНГАРЕВИЧ, ВЪН ИЗРУДА, ВЪН ДВАМАТА РАЗРУШИТЕЛИ!!!!!!

    • 15
      3

      Вади кинти и взимай,ама с твойте 2 лева в джоба къде си тръгнал бе сельо

    • 2
      7

      Тоя пък едни мелодрами ще кажеш,че сте реал Мадрид… в по-голямата част от съществуването си ботев винаги е заемал долните места в класирането… манията за величие и класа е единствено в болните ви мозъци! И по ирония на съдбата вчера всичко си дойде на место !

  29. 17
    6

    За тоя мръсен руснак и валето педераса, най важното са парите, имената на футболистите и историята на отбора и на хората стоящи зад нея не са важни. Боклуци мръсни!

    • 6
      5

      ДНЕС ЗИНГАРЕВИЧ НЕ ПРОДАДОХА НАЙ ДОБРИЯ ФУТБОЛИСТ НА БОТЕВ. ТЕ ПРОДАДОХА ЕМБЛЕМАТА. НЕДЕЛЕВ БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ МОХИКАН, ТОЙ БЕШЕ ЖИЛАТА ОТ КОРЕНА НА БОТЕВ. НЕДЕЛЕВ БЕ БОТЕВ, А БОТЕВ БЕШЕ НЕДЕЛЕВ. ПРЕДИ ТОВА РАЗЧИСТИХА ВСИЧКО, КОЕТО БЕ ИЗЛЯЗЛО ОТ БОТЕВ. ЗАПОЧНАХА ДА ДОКАРВАТ, НОВИ ТРЕНЬОРИ, НОВИ ИГРАЧИ, КОИТО ДОРИ НЕ ЗНАЯТ ИМЕТО НА ОТБОРА. ОНЗИ ИЗРУД, КОЙТО СЕ ИЗКСРА СЪЗДАТЕЛ, БОГОХУЛВАЙКИ, СЕГА СЕ ОКАЗА ПО ПОДЪЛ И ОТ САТАНАТА. КАМЪК ВЪРХУ КАМАК НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ НАШИЯ ЛЮБИМ КЛУБ. СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖЕМ, ЧЕ БОТЕВ Е НАШ. ВАЛЕНТИЧ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ. ЗИНГАРЕВИЧ НЯМА НИТО ФИНАНСОВИЯ РЕСУРС, НИТО УМСТВЕНИЯ БАГАЖ ДА Е СОБСТВЕНИК НА БОТЕВ, ОЩЕ ПО МАЛКО ДА ПОДБЕРЕ ЕКИП, КОЙТО ДА ВОДИ БОТЕВ НАГОРЕ. ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ПИКАНЕМ ДА ПРОДАДЕ ТОВА, КОЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ СКЪПИЯ НИ КЛУБ. ВЪН ЗИНГАРЕВИЧ, ВЪН ИЗРУДА, ВЪН ДВАМАТА РАЗРУШИТЕЛИ!!!!!!

      Reply

    • 1
      4

      Тоя пък едни мелодрами ще кажеш,че сте реал Мадрид… в по-голямата част от съществуването си ботев винаги е заемал долните места в класирането… манията за величие и класа е единствено в болните ви мозъци! И по ирония на съдбата вчера всичко си дойде на место !

      Reply

  30. 23
    5

    Отбора се издържа от схемата с парите от стадиона.
    Зингаревич не дава и един лев.
    Пеевски/Палийски/Филипов са схемаджиите.
    Те го “намереха”!
    Затова и Молива още е там.
    А от скоро и Фичо.
    Те написаха “декларацията”!
    Те дадоха финала!
    Самуилов беше в ролята на Зингаревич!
    Важното е с държавни пари да се построи стадиона, после да им се подари.
    А за това време и отбора просто да го има!
    Селския втора серия!!!!!!
    Колкото по-бързо толкова по-добре!
    Ботев ще го бъде и следващите 100 години!!!

  31. 6
    9

    До всички бултраси сдруженци и други безумци с два лева в джоба и акъл като на тинейджъри…
    Първо проверете истината за колко пари е подписал онзи дето уж не иска да ходи колко точно му е договора(2+1)!!!!!!!!
    И защо бърза
    И тогава започвайте с плюнките…
    Аз все още чакам резултатите от детектора на Самуилов
    А вие?

    • 24
      2

      И защо да не бърза , ти ако бачкаш във фалирала фирма как ще се издържаш…
      Ако имаш 20 служителя в един офис от , които 19 са неуки роми и 1 , който ти върши всичко, няма ли да се опиташ да го задържиш…..когато си на мястото на Неделев тогава ще разсъждаваш !
      Успех Тоше , всеки истински фен на Ботев Пловдив ще те разбере , ти си Ботев Пловдив и един ден отново ще се видим , завинаги един от нас !
      Пиша това със сълзи на очите и разтреперени ръце , но случващото в отбора ни наистина не се търпи !

      • Тоя пък едни мелодрами ще кажеш,че сте реал Мадрид… в по-голямата част от съществуването си ботев винаги е заемал долните места в класирането… манията за величие и класа е единствено в болните ви мозъци! И по ирония на съдбата вчера всичко си дойде на место !

        Reply

        • 3
          1

          в по -голамата част от съществуването си ние сме в Б група

  32. 14
    11

    Не ни трява стадион. За 10 години Ботев стана селски отбор. Пълно разочарование, стигнахме дъното

    • 8
      3

      АБЕ ЕЙЙЙ МАНГАЛ . БЕЗ БОТЕВ ДО СЕГА ДА СИ СИ СЛОЖИЛ ВЪЖЕТО !! КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ

  33. 15
    3

    Махайте Генов и Минков! Само те останаха…

  34. 11
    12

    Дано новият не стадеон да е удома в Столипиново! Саде Ботев

  35. 8
    19

    Шефовете в Ботев (Зимата и Вале) са единствените свестни в този клуб и единствените, които не са мръсни цигани. Всички в Ботяф освен тях са долни мангали!

Коментарите са затворени