Усилена работа започна и по третата трибуна на стадион Локомотив. Както е известно “Бесика” бе въведена в експлоатация на мача на черно-белите срещу “Ботев” (Враца) в неделя. Паралелно с това стартира поставянето на скелето за монтирането на козирката на южната трибуна. Днес пък бе завършено полагането на подложния бетон на новата Трибуна Спортклуб.

“Това което се вижда е кота -1,35, т.е. подложен бетон.  Плочите се намират обикновенно над кота +0,00. До кота +0,00 се нарича бетонова настилка, под нея има обратен насип, а под него фундамент (основа) и най-отдолу е подложният бетон. Изграждането се прави обратно на изброената последователност”, обясни кметът на район “Южен” Костадин Язов, който изпълнява контрол по договора за строителството на комплекса от името на Община Пловдив.

marica.bg

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Две трибуни с смешни имена.Беси тракийско племе от Родопите.Спортклуб ЖСК 11 на 2.Смешници.

  2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    ПУ ПРАВИЛНИКА ЗА МОЙТА КУЛИБА НА ИДИН ИТАЖ ИСКАХА ДА КОПЪМ ИВИЧНИ УСНОВИ НА 1,40!!! А ТУКА ЗА ЦЯЛУ СКЕЛИ 1,35??? ТИА МАЙ ИСКЪТ ДА НА ЗАГРОБЯТ??? НАС СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОАКОМУТИФЦИ!!! КЪТ ЗЕМИМ ДА ТРОПЪМИ СЕ ИДНО ЗИМИТРЪС 8 СТЕПИН ПУ РИХТИР!!!! КОФТИ АПАПИ!!! МАЙ СТЕЙДА ША Е ЗА МАРИЦА?? УНИЯ ФЕНУВИ СА МАЛКУ, ДЪРТИ И ГЛЕДЪТ СПУКОЙНУ….😞😞😉😃😂

Коментарите са затворени