Активната подкрепа на спорта е важен компонент за развитието на града. Широката обществена дискусия, отговорното вземане на решения и инвестициите в спортната и социалната инфраструктура на Пловдив показват, че градът ни има добра перспектива, коментираха от Ботев. Ето какво още се казва в официалното съобщение: Пловдив расте и се развива, а заедно с това расте и нивото на благосъстоянието на всички негови граждани, независимо от футболните пристрастия и хобита.

Благодарим на Община Пловдив за взетите важни решения, които, разбира се, са насочени към развитието на целия град като цяло и в частност на неговата спортна, социална и развлекателна инфраструктура, към насърчаване на здравословния начин на живот и благосъстоянието на нашите граждани .

Невъзможно е да си представим Ботев (Пловдив) без нашите фенове. Всеки човек в България знае, че нашият клуб са преди всичко нашите многобройни фенове. Феновете създават специална аура и атмосфера около любимия отбор. Няма клуб без феновете – всеки, който работи в организацията на клуба, трябва да знае това.

Благодарим на феновете за силата и увереността, с която отстояват това, в което вярват. За мъжеството, с което се борят за това всички да се завърнем на Колежа. За безкористната им любов към Ботев – отборът на Пловдив.

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив благодари на нашите фенове за тяхната активна гражданска позиция и отговорно отношение към родния град и клуба.

Заедно правим Пловдив по-добър.
Заедно ще се върнем у дома.
Ботев за Пловдив. Нашият дом е Колежа.

19 КОМЕНТАРИ

 1. Цигани сее ридихте, турци ще умрете! Само за разбирачи

 2. Всички коментари са на Стикс.Станислав от Тракия.Станилсав Мърков.Пазач в 40 класното.У бийте го ученици.

 3. 2
  2

  Това жълтото на снимката на Ламтежа какво е? На някакъв смешен простор прилича…😇😂😂😂

 4. 2
  2

  Папагалите са като леки жени – дай им някой лев и са твои…

 5. 2
  1

  Феновете създавали ,,специална аура и атмосфера”??? Бухаааааххххаааааааххххаааааххх

 6. 3
  1

  От ръководството да престанат да се заиграват с този тумор палийски и най-вече това тъпо джудже сашата да спре да се върти около него!

  • 2
   1

   Ами направете си. Ама си смени ника, комплексар.

 7. 4
  3

  Ебати жалките гъзолизци!!
  За пари и майка си ще продадат

 8. 2
  4

  Ава а ний стрямалий жлътите убитаци на кой да направим смучка ва.

 9. 5
  6

  Довчера: “СМЪРТ”, днес: “Зико, извади го да ти го лапнем”

  Ето това са родните катунари от Коматево!

 10. 4
  5

  Лижи, лижи, Папагалче.
  Ах подлудяй Боко! Не спирай!!

Коментарите са затворени