Позиция на ръководството на ПФК Локомотив Пловдив относно стадионите под тепетата

39
543

Ръководството на Локомотив Пловдив използва официалния клубен сайт, за да обяви своята позиция относно стадионите в града:

„Уважаеми локомотивци,

В последните дни отново е актуална темата около стадионите в град Пловдив. Много неща се изписаха по въпроса, много хора изказаха мнението си, но други се опитаха да извлекат само и единствено дивиденти от това.

Ръководството на ПФК Локомотив информира своите привърженици, че проведе разговор с г-н Здравко Димитров по темата. След него заявяваме ясно и категорично – клубът и феновете на отбора да не бъдат въвличани в поредните политически игри, които се заформят! Това не е предизборна кампания, а поет дълг към Пловдив!

Настояваме, за пореден път, да има равно финансиране и прозрачно изразходване на средствата! Още от самото начало ние искаме равнопоставеност! Продължаваме и до последно ще настояваме това да се случи по този начин. Когато има финансиране за едните, да има финансиране и за другите! Пловдив заслужава нови и модерни стадиони. Градът има нужда тези проекти да станат факт възможно най-скоро!

Г-н Димитров ни увери и обеща, че ще осигури равни суми на двата клуба. Ние се доверяваме на неговите думи!

ЗА равнопоставеност при финансирането!

ЗА явно и отчетливо изразходване на средствата!

ЗА стадионите в Пловдив!“

39 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  Шибай буфера в гъза!!! На Елица в устата. Стойчо Генов педераст.

 2. 1
  1

  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ!!! А ПИТАФТЕ ЛИ КМЕТЯ, ДАЛИ МОЖИ ТИА МАНГИ ДЕТ СИГА ШИ ГИ ДАВЪТ ДА ГИ ДРЪПНИМ КЪМ КОНДОФРЕЙ??? НЯМА СИЧКУ НА МАРИЦА И СПАРТАК ДА УСТАНИ ДЕ?>>>>!!!!

 3. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
  4
  2

  На това му се вика циганска работа.Отделените средства бяха следните.За Колежа дострояване до пълен етап.За Локомотив за една трибуна.За парите бяха обещани.До като се размотаваха бюрократите настъпи криза и се стигна до недостиг.Защо бутнахте останалите готови трибуни Локомотивци.Крюшарски щеше с тези пари да обнови целият стадион плюс новата трибуна.Бързите кредити яхнаха народната вълна и усетиха келепира.Видяло прасето че подковават коня,и то надигнало крака.Колежа е на възлово място в града,а вие сте в чалтиците на сюлейман лаутлу.По същата причина Спартак и Марица ще искат същите пари.Не помислихте ли,или искате да сте причина за нещо по сериозно.Защо мъпчахте до сега.И при вас се краде,но моней+,са профисионалисти.Те се хранят с потта и сълзите на бедните.И за това от люлка до гроб,винаги и навсякъде за всеки и за всички сте цигани.А вие се наричйте както си искате ,както си знаете и както сте го доказали.Викате ни селяни.Ботев е по популярен в Пловдив и след Левски и ЦСКА навсякъде.Асеновград,Стамболийски,Сопот,Карлово,София,Сан Диего.А вие Крадци на история само в гетата.Цигански,турски,арменски.

  • 1
   3

   Единственият клуб от четирите пловдивски отбора с фен клуб в Столипиново (Изгрев бойс )е БотевЪ,затова се налага въпросът,кои са циганите,а?

   • Много си прост манго.Изгрев бойс,деца на изгрева.Джулай морни г.

    • Аз може да съм прост ,но защо Челсито го създаде в центъра на Столипиново?Столипиновските деца ли са деца на изгрева?!

     • Цинге,изгрев бойс.Момчета на изгрева.Челсито е от Кичука.Тъпо копеле.Трибуна изток.Циганин,Слънчев ден.Мангал,спри с измислиците по сайтовете.Дори Изгрев са Преспите.Да ти еба майката циганска.

  • Хубаво е да кажеш и Агробизнес банк и КТБ с какво се „хранеха“?!

 4. 7
  3

  Истината е,че Лаута ще стане по-хубав и по-качествено изпълнен стадион от Колежа!
  Просто защото там не се краде в брутални мащаби и няма отбиви за къщи по Марково,а и няма клуб 500!
  Сега с тези гласувани пари,като се затвори цялата чаша на стадиона ще е супер!
  Помаците да продължават да вият!Благодарим ви помаци!Без вашата вмирисана помашка намеса,нямаше да имаме най-красивия стадион!

  • 4
   3

   …Пожелало си циганчето, и се облизало пред витрината…

   • 1
    4

    Това ли е витрината ,Изгрев бойски мангали:7:3,0:1,6:0 ?

 5. 7
  1

  Столипински цигани за какви се взимате бе миризливци. Мингяни прости. До кога на наш гръб

  • 4
   3

   На ваш Гръб.. вие съществувате благодарение на чуждия Гръб мишок селски … завлякохте държавата с 50млн… бяха отпуснати пари и за нас и за вас … като сумата за озоновата ви дупка беше двойна и какво ? Къде са ? Изядени и изпити… 90% от фенската ви маса са ненаядени пордоти търсейки авантичка да бутнат и днешния ден… обиждате на цигани… но манталитета ви е едно към едно с ромския слой… това че сте гнусни некъпани Чобани олицетворява цялата мангалска атмосфера на жълтия бряг …

 6. 3
  4

  Когато протестите започнаха ви обещаха трибуна. Готова ли е? На нас ни обещаха стадион. Готов ли е? Така че тези протекции си ги заврете в дивия и марш по казаните.

  • 1
   2

   Казаните са в Столипиново,но Изгрев бойското сдружение са ги обсебели ,както и скобата!

 7. 2
  3

  Доку доку мотив, кьорфишек, буфери в катуна!?!

 8. 3
  1

  Може ли три дена преди старта на сезона да излезеш с отбор с19картотекирсни от които трима са вратари…безидейници

 9. 5
  1

  ЗНАЧИ И НАШТИ КУЛИБИ Ф СТУЛЮПИНУУ ША БЪДЪТ САНИРЪНИ, РАВНУПУСТАВИНУ КАКТУ В ГРАДА?? ИМЪМИ ПРАВУ!😉😃😃😭😭😭

  • 4
   2

   Щом искате равнопоставеност искаме 15 дка в жк Тракия да се разделят на 2
   И не на последно място станало ли е нещо през 1926?????!

   • 2
    2

    Да стана, обаче през 2010 год. Металик Сопот, се преместват в Коматево.

 10. 2
  6

  Сопотските цигани, пак мляскат гофната и лайна.

  • 2
   3

   на локу 15 мл за инфраструктората около стадиона демек ще асфалтират булеварда за три години хахаха ок всичко в точно и по равно лайномети

   • 2
    4

    Тъпак запознай се и тогава да та еба в сопотския педал

   • 2
    2

    ГНУСНИ КЮСТЕНДИЛСКИ ПАРАЗИТИ . ОТИВАЙТЕ ДА ПРОСИТЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО ДОЙДЕХТЕ . ЖАЛКА ИЗМЕТ

    • 1
     1

     Ние сме наследници на древните българи в Пловдив,за разлика от вас ,приселници от харманлийските села и баирите на Родопите!

   • 1
    1

    Коматево на кой ще го оставите?Трябва да върбите на квартала ,за да си възстановят ракиджийницата!

 11. 9
  5

  Може да искате равнопоставеност само с Марица и Спартак защото бройката на феновете ви е равна с тяхната

  • 4
   6

   Ава Смешко нали са разбрахме селяните да не ги броиш, тъй че Бутвфъ е по селата а Маричката, Спартак и нас го остави на гражданите.

 12. 8
  5

  Ще преметна простите кюстендилски мангали

 13. 8
  4

  Първо ще направим Колежа и ако остане нещо на братя мангасарян.

 14. 7
  3

  Бързи кредити.Точни акуратни и вече локошовинисти.Браво на вас трябва да се вярва.Споко Гейдружинка,имате трибунка.Другата,като отпуснат за Колежа.Кърлежи.Лаутагърлс на място.Курви.

  • Високо вдигнати меки ,пухкави и епилирани ръчички!Винаги в нокаут при среща с Армията от Лаута!

 15. 2
  6

  Абе вие акъл имате ли??? Как може да вярвате на Зико? Лъже като дърт циганин, краде като брадат талибан. Ония дето са в един отбор с него (всичките със жълти парцали на гъзовете си) и те не се различават много от него! Жълта вечно лъжеща и крадяща пасмина… Пфуууу… смъди че чак не се трае!

 16. 11
  4

  Кюстендилски цигани. Натресоха се в градът ни,и сега с големи претенции. Миризливци

  • 3
   8

   Дошлия от Сопот ли ще говори кой на какво се натрисал !

Comments are closed.