Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Бултрас Файт Клуб, Фондация Жълто и Черно и Обединени фракции Бултрас излязоха днес с важно обръщение. То е насочено към “жълто-черните” привърженици, общинския съвет в Пловдив, общинската администрация на Пловдив, както и към Иван Тотев и Бойко Борисов.

Обръщение

До

ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ПЛОВДИВ

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГРАД ПЛОВДИВ

ИВАН ТОТЕВ

БОЙКО БОРИСОВ

Уважаеми Ботевисти,

Днес представители на сдружение КПБП, сдружение ПФК Ботев и обединени фракции Бултрас бяха поканени на среща от Бойко Борисов. На нея, в присъствието на градския лидер на партия ГЕРБ Иван Тотев, бе обявено решението за сваляне на доверието на партията от Здравко Димитров и Пламен Райчев.

Беше предложен вариант сдружение ПФК Ботев да бъде официализирано като “контрольор” по разходването на средствата за строителството на Колежа. Очакваме в срок до понеделник вечерта Иван Тотев да разясни в детайли отправеното ни предложение.

В случай, че същото бъде одобрено и прието от нас, настояваме то да бъде гласувано на сесията на ОС Пловдив на 09. 02. 2023 г., паралелно с гласуването на предложението на кмета Здравко Димитров за отпускане на допълнителни средства за довършването на строителството на Колежа. Напомняме, че за строителството на стадион “Христо Ботев“ има законно одобрена обществена поръчка на стойност 53 млн. лв., от които в момента са осигурени 36 млн. лв. и настояваме управлението на града, в лицето на кмета и общинския съвет, да свършат необходимото за осигуряване на недостигащото финансиране и изпълнение на проекта до край.

Заставаме твърдо зад исканията си, обявени на протеста на 01. 02. 2023 г., и няма да отстъпим, докато не бъдат изпълнени.

Не желаем да бъдем въвличани в политически игри. Не желаем да бъдем въвличани и в допълнителна конфронтация с привържениците на градския съперник.

В този случай няма място т. нар. “равнопоставеност” – термин, измислен, за да разделя и противопоставя гражданите на Пловдив по фенски пристрастия. Който твърди, че при финансирането на два съвсем различни инфраструктурни обекта, единият от които строящ се по законно одобрена ОП, а другият съществуващ само в плановете и мислите на определени хора, трябва да има равнопоставеност, да бъде така добър да поиска бюджета на Община Пловдив за 2023 г. да е равен на този на Столична община или поне средствата от бюджета на Община Пловдив за район Западен да са равни на средствата за район Централен.

Уважаеми управляващи (под каквато и да е форма),

Ние, привържениците на Ботев Пловдив, ще очакваме развитие по най-голямата ни болка в срок до общинската сесия на 09. 02. 2023 г., където ще дойдем и ще чуем и видим кой е с нас и кой е против нас! Ще видим има ли политическа воля за решаването на проблеми, създадени от действията и бездействията на цялата общинска власт, и ако трябва, отново ще излезем на улицата!

ЦЯЛ ГРАД ГОРИ – КОЛЕЖА ДА СЕ ИЗГРАДИ!

Само Ботев!

Бъдете будни!

Сдружение ПФК Ботев

Сдружение КПБП

Сдружение Бултрас Файт Клуб

Фондация Жълто и Черно

Обединени фракции Бултрас

68 КОМЕНТАРИ

  1. Смърди на цигани.Гледайте си Лайнута и не се бъркайте в работите на символа на Пловдив.Локоцигани вие сте срам за всички.Некъпани крадци на история.Самозванци беси,смърфове,спортклубци.Мръсна циганска сган.Мрете от злоба и завист .мангали

    • Малиииии тоя го тресе яко комплекса 😂😂😂 аз да попитам СТАДИОН КОГА? 😂😂😂😂😂😂

  2. 1
    1

    Народен съд за Борисов и неговия слугинаж!!

  3. 1
    7

    Тъпи жълТУРЦИ колкото и да пишете тука ви знаем, че само до писането ви стигат силите! Като сте толкова велики и отворени ви чакаме на 9ти ! Нека жълтите хулигани си помислят след всяко тяхно надъхване какво се случва и в бройка 3 към 1 в тяхна полза ( пример Капана ) така, че продължавайте да се надъхвате ние ще сме топ бригада на 9ти за да ви разбием главите и знаем как и имаме голям опит в това ! Заповядайте на 9ти чакаме ви с нетърпение !!!

    • Циганин недоклатен… Ела да те изклатим…

      • Ще дойдем да ни изклатиш, а ти ще
        Дойдеш ли?

    • Ей на това му си вика циганин бабаит.А бе мухльо вземи се гръмни най добре на никой няма да липсваш.
      Та цигани смотани ако не са протестите на феновете на Ботев вие никога нямаше да си строите кутурника грозен.Нека общината да събори всичко в парк Лаута и да даде терен за строителство на Жилищен комплекс а тия мангусти да ги закрият и да се свъешва със тях.

      • Хахахха жълти комплексари СТАДИОН КОГА ???? Хахаххахахаха

  4. 6
    1

    Цигани мрете ит злоба.На никой няма да липсватен ненужноци

  5. 3
    2

    Пловфивчани, ще оставите ли да ви крадат шайка бандите и техните слуги?

  6. 5
    6

    Тиквата беше на крачка от затвора, но не ди взе урок. Сега иска да усвой едни 22.5 милиона заедно с подлогите си от жълтата мърша…
    Но ще дойде момента когато ще си делят една килия с Гиздаков и Пинокио

    • Ами ще “усвоЙ”, като сте по-прости от него!

  7. 4
    3

    На 9.2 по улиците на Пловдив ще се лее кръв.
    Гражданите на Пловдив ще разбият квадратните глави на малка група помаци, които искат да крадат от всички нас, покровителствани от крадците от ГЕРН начело с Бойко Борисов и ЗдраФко Димитров

    • 4
      1

      На 9.02.23 ще видим кой кой е путко заспала… 4 към 1 помни…

    • Вените ли ще си режеш путко че ще има кръв….

  8. ДА ВИДИМ РЕВАНЕТО НА МАЛЦИНСТВОТО УТРЕ ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХ
    ЖАЛКИТЕ ГНИДИ ЖУВУРКАЩИ НА ГЪРБА НА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ

  9. 5
    1

    Незабавно да се върнат парите отпуснати за стадион Хр.Ботев.Включително и тези пари който общината даде на Локомотив.Тези пари трябваше да се вложат във строжа на ст.Хр.Ботев.
    Този стадион е лицето на градът в спортно отнощение.
    Моментално стбаряне на строителството в Парк Лаута и нови строени на комплекси за живеене на гражданите на Пловдив.Изцяло заличаване на ромската измет на градът.Това трябва по най бързият начин да стане за да има качествен футбол в гр.Пловдив.

  10. 2
    5

    Защо фен клуба на Локомотив още не е обявил датата на протеста?
    На 9.2 трябва да нахлуем в Общината и да ги посъветваме да спазват закона

    • 1
      2

      Бай ставри барай меча путко… На 9. 02.23 ви чакаме дано събереш мангали да ви държат чаршафа путко… И недеи да даваш мн. Съвети да не останете с една трибуна…

    • 4
      2

      Ти бай ставри ли си…. Или мима бибитката путко заспала… Една трибуна ще ви се вижда като уембли… Сабирай чаветата да държат чаршафа путко..

  11. 4
    4

    Драги селяни! Стоите ли още с затворени очи,както ви нареди Изруда? Чувате ли тишината на стадиона? 19.12.2022 мина отдавна! Великия строител с анцуга и той ви обра парите! Поне си отворете бузите,да поемете на баце,че това съотношение 3:1 нещо не излиза!

  12. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    СБИРЪМИ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИН И ДЖАМ, …ЗА НАШИАТ КЛОАКОМОТИФФ!!!
    СТИГЪ СТИ ВИСЯЛИ Ф ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
    ДА ИЗВАДИМ ДРУЖНУ ПАРОВОЗА УТ ГУФНЪТА!!! ПУФ ПАФ!

  13. 4
    5

    Предлагам на Зико да направи следното:
    1. Да изтегли предложението си до ОС за отпускане на средства за компрометирания стадион Ботев;
    2. Незабавно да спре строителството на стадиона;
    3. Да поиска прокуратурата да направи съответните проверки за ефективността, целесъобразността и законността на направените дотук разходи;
    4. Да оповести на обществеността направените от Цветан Василев разходи, вложени в стадиона и да провери дали някои от тях не са актувани повторно след това, и от кого;
    5. ДА ПОИСКА ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ ДАЛАВЕРАТА С ЦЕСИИТЕ НА ФК БОТЕВЪ . ОНЕЗИ – С КОИТО НАМАЛИХА ЗАДЪЛГЕНИЯТА СИ КЪМ ЦВ. ВАСИЛЕВ И С КОЛКО БЕ ОЩЕТЕНА ДЪРЖАВАТА /ДА СЕ РАЗБИРА ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ДЕПОЗИТИТЕ/.
    Това направи, Зико, и му гледай сеира на онзи от Банкя. За довиждане, го подкани да каже по нещичко за кюлчетата, магистралите, Барселона, язовирите и още, и още…!

  14. 4
    6

    Нещастни,неблагодарни жълтокожи селяни-ибрикчии! До края на жалкото си съществуване трябва да целувате на Зико хуя,че ви развали концесията и взе строежа към общината! В противен случай всичко щеше да си гние докато се самосрути!

  15. 10
    5

    Циганите са само едни.Навсякъде и завинаги ще ги посрещат и изпращат със цигани,цигани,цигани.Чернобяла изнет.

  16. 6
    8

    Ботев, Тракия, Ботев, сега Ботевъ 2010 Металик Сопот. През 2010 год. Васил Цветанов купува лиценза на Металик Сопот.

  17. 4
    5

    Ава а нази фийенувите от Стряма от не на писайте в списъка ва.Ей калъчки жа довадяме с бат Стоян канара в градъ и жа са напрайм на кълбо ва.

  18. 4
    2

    Минете през Столипиново,че иначе ще останат свободни места в таксито .бунтари ха ха

    Reply

  19. 7
    6

    Явно доста от феновете на любимият ми отбор са готови да се наведат на всеки само някой да им построи този стадион. Помислете дали Христо Ботев щеше да направи това което вие вършите.

  20. 7
    8

    Черно бялата измет много се е активизирала циганите от лаута и столипиново нямат право та глас по темите свързани с отбора на Пловдив Ботев Пловдив

  21. 14
    11

    “Контрольори”на автобусна линия номер 6!Тази простотия ли ви родиха помашките кратуни в хотела на другия красавец, който разказа играта на хубавия ни град?Защо не им потърсихте сметка за КТБ за Колодрума, Зоопарка и др.,а отново се доверявате на лъжите им и влизате в схеми с тях,не се ли усещате,че тази среща за тях е предизборна кампания и пак ще сте излъгани?

    • 3
      4

      Гратисчиите на автобусни линии 6 и 26 да не се бъркат в работата на контрольорите!

  22. 8
    7

    Равнопоставенист или СМЪРТ!!
    Бойко Борисов в затвора!!

  23. 8
    12

    ОП никога не е била за 53 милиона.
    ЖЪЛТИ ЛЪЖЦИ!!
    Чакам ви с нетърпение!!!

  24. 10
    13

    Драги жълти курви готови да лапнат кура на Тиквата за пари, РАВНОПОСТАВЕНОСТТА на всеки гражданин на тази държава е заложено в Конституцията на ВСЯКА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА. ВСЕКИ, КОЙТО НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН!!

  25. 7
    10

    Докога полицията в града ще си затваря очите за заплахите на шепа жълти крадци на наридни пари?

    • 6
      4

      И Гешев не спи! Търси нарко наследниците на Главния!

      • 3
        4

        Боже какъв лаф 😂😂 ама прост селянин жълтур кво да очакваш

  26. 10
    13

    Абе мама ви дейба жълти изнудвачи, не искали пари!!!! Хаха лъжци и просяци.

    На бунт ЛОКОМОТИВЦИ!!! ДА СПРЕМ КРАЖБАТА НА ОБЩИНСКИ ПАРИ!!
    ТИКВАТА БОЙКО, МАМИН ТОТЬО, ЗИКО, ГИЗДАКОВ и другите престъпници в ЗАТВОРА!!!

    • 7
      5

      Не спят! При мама и тати са в Кюстендил!

    • 6
      2

      На 9.02.23 заповядай да видим кой кой е в този град… Няма да останеш учуден… 4 към 1…. ЦИГАНЧЕ!

      • 4
        4

        Жалко, че ти няма да си там, Бонке, за да преброиш

      • 2
        2

        Андреев ти гледай да не стане обраното, че тогава какво ще говорите не знам!

        • 4
          2

          Вярвай си Мангал миризлив анонимен! 4 към 1 минимум.
          40000 хиляди мангала били на мач…
          Мач който се е играл на 8000 хиляден стадион…!

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
      6
      1

      СБИРЪМИ БАКЪР, ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИН И ДЖАМ, …ЗА НАШИАТ КЛОАКОМОТИФФ!!!

    • Минете през Столипиново,че иначе ще останат свободни места в таксито .бунтари ха ха

Коментарите са затворени