Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас излязоха с обща позиция. Освен до ботевистите, тя е адресирана и до хора с важни постове в Община Пловдив, начело с кмета на града Здравко Димитров:

ДЕЛА ТРЯБВАТ, А НЕ ДУМИ!

До

Здравко Димитров, кмет на община Пловдив,

Пламен Райчев, заместник-кмет “Строителство и инвестиции“

инж. Атанас Чилингиров, ръководител отдел СРД при ОП “Жилфонд“, община Пловдив

Величко Родопски, заместник-кмет на Община Пловдив “Финанси и стопански дейности“

инж. Александър Държиков, Председател на общински съвет, Пловдив

Служители на общинска администрация на община Пловдив

Привържениците на Ботев Пловдив

Уважаеми господа,

Неведнъж декларирахме и споделяхме изгубеното доверие във Вас. Неведнъж ни беше обещавана подкрепа в най-важната ни битка, след като финансови и политически кръгове убиха реализирането на проекта стадион “Христо Ботев“ през 2014 г. Стотици пъти получавахме уверения, че “утре ще отваряме шампанското“! Десетки политици, министри, общински служители и финансови благодетели обещаваха светло бъдеще за Ботев и Неговия дом!

Ваше право и задължение е да реализирате обществената поръчка, пусната и възложена от Ваша страна, за най-важния спортен обект в град Пловдив. Отново Ви напомняме, че неведнъж бяхме лъгани, обиждани, подвеждани и унижавани! Това продължава и до днес! Ние не приемаме повече празни думи! Достатъчно пъти поемахте ангажименти към нас, които не бяха изпълнени! Знаем и за предателите в екипа Ви, които настройват малката групичка от “задния двор” на ВСИ, но те са много под нивото ни, за да стават обект на коментар от наша страна към момента!

Потвърждаваме нашите цели и искания, около които жълто-черните фенове се обединиха на срещата ни от 22. 01. 2023 г., и колкото и да се опитват недоброжелателите на Ботев Пловдив да ни вкарат в политически, медийни или финансови игри, сме наясно, че това е само част от помията, която вече, а и тепърва, ще се излива върху нас!

Уважаеми господа,

Отново припомняме, че жълто-черната общественост настоява:

1. В най-кратки срокове да бъде изграден стадион с четири трибуни, с напълно завършен покрив на целия стадион, който да бъде въведен в експлоатация и лицензиран от БФС за провеждане на футболни срещи от националните първенства – шампионат, купи и др.

2. Качествено изпълнение на СМР по строителството на стадиона и коригиране на допуснатите дефекти към момента.

3. Прозрачност при разходване на публичните средства и спазване на Закона за достъп до обществена информация. Пълна документация, която да доказва сумата, която ще бъде внесена за гласуване на общински съвет!

4. Община Пловдив да осигури средствата, необходими за цялостната завършване на стадион “Христо Ботев“ и получаване на 4 категория от УЕФА.

Неведнъж сме заявявали, че строежът на стадион “Христо Ботев“ ще бъде най-зорко следеният обект в града, поради което настояваме предоставянето на информация, както законът Ви задължава и дава право да направите! Феновете на Ботев Пловдив ще изразят гръмко недоволството си от “постиженията“ Ви до момента!

Уважаеми Ботевисти,

Както знаете, КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас организират протест, на който ясно да заявим, че не сме съгласни с липсата на ангажираност по отношение на нашия дом! Наслушахме се на лъжи, обещания за пари, препроектирания, безсмислени срещи – видяхме нулеви резултати, опити за заглушаване на най-голямата ни болка, както и заплашително и унизително отношение към фенове от нашите редици! НИТО КРАЧКА НАЗАД!

Още днес добре познат представител на жълто-черната общественост ще има ангажимента да внесе в община Пловдив уведомление за провеждане на протест, след което ще Ви информираме с всички детайли по него!

Бъдете будни! Глашатаите на платената журналистика и недоброжелателите на Ботев Пловдив няма да се откажат от това да направят опит да ни компрометират и заглушат!

ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СМЕ НЕПОКОЛЕБИМИ!

Само Ботев!

КПБП

Сдружение ПФК Ботев

Бултрас

31 КОМЕНТАРИ

  1. ЯЗ ПРИДЛАГЪМ И НАШТИ АПАПИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ВЕРНИ НА ЦЪРНУ БЯЛЪТА ИДЕА, ДА ИЗЛЕНИМ И ДА ПУИСКЪМИ СТЕЙД „КАШОН“ НА ЛАУТЯ ДА ГУ ПРЕУСТРОИМ В ДЕТСКА ГРАДИНА И ШКОЛО!!………..УТ КЪДЕ НА КЪДЕ ША СА СТРУИ ТОА КИНЕФ ЗА ДА ИГРАЯТ НАВЛИЦИ УТ КИСТИНДИЛ!! С НАШТИ СТУЛЮПИНСКИ ДАНЪЦИ!!!!…………………….ИЛИ ПУНЕ ДА ГУ ДАДЪТ НА МАРИЦА И СПАРТАК, НА ПЛОВДИВСКИ КЛУБОВЕ!!!! ………….А НИЕ В КОНДОФРЕЙ, КЪДЕТУ НИ Е МЯСТУТУ!!!!

  2. 8
    7

    ЗА РОДИЛНИЯ ДОМ НИТО ДУМА А ? ЗАКРИВАТ РОДИЛНИЯ ДОМ ЗАЩОТО НЯМАЛО БЛИЗО МИЛИОН ЗА РЕМОНТ, А ЗА СТАДИОНИ ПАРИ ИМА , ЗАЩОТО ИМА КРАДЕНЕ !!!! ПЛОВДИВЧАНИ ФЕНОВЕ ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ГРАДА СИ !!!!

    • 4
      5

      И КОЛКУ ШКОЛА ЗАКРИХА? ПОСЛЕ ШТО ТАКВИЗ КАТУ НАЗИ С ТЕБЕ СМЕ НИГРАМОТНИ И ПИШИМ ГЛУПУСТИ!!! ТЕ АЕЦ ЗАКРИХА ТИ РУДИЛИН ДОМ??? КЪТ НЯМА ДИЦА, НЯМА И ДОМОВИ! В ДОРТМУНД ША РАЖДАМИ……….:(((((

      • 4
        4

        Стига си се излагал пък ти бе ! Жалък си вече честно

        • 4
          2

          АБИ, АКО БЕШИ УБЕКТИВИН, С МЕД ДА ТЪ НАМАЖИМ, АМА ТИ САМУ ВСЯВЪШ ИНТРИГИ!!! ЗА КВИ КРАЖБИ ГОВОРИШ, КАТУ ВСИЧКУ В БЪЛГАРИЯ Е КРАЖБИ!!! ДА СТИ МИСЛИЛИ ГА СКАЧЪФТИ ПУ ПЛОШТАДИТИ 1990Г.!!!!!! СИГА Е КЪСНО!!! ДА СИ ГЛЕДЪМИ КЛОАКОМОТИФ И ДА ПУМАГЪМИ С НЯКУЙ ДРУГ ЧУВАЛ ВЕЛПАПЕ И МАЛКУ БАКЪР!!! ПУФ ПАФ!

  3. 4
    1

    БРАТЕ ЛЕВЕНТ ПУД МЕНЯ, НА КЪФ ИЗИК ПИШИШ, ЧИ НИШТУ НИ ТИ СЪ РЪЗБИРА?:)))) КУПИРЪЙ ТУВА АКУ НЯМЪШ НА КЛИВИТУРЪТА БГ, И ГО ПУСНИ УТ ТВОЮ ИМИ!!!!
    “СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ”!!! ПУФ ПАФ!!:)))

  4. 3
    4

    Indianci bqgate ot 5 kiparski skeitari..nasred Sofia..golqm sram..

  5. 4
    1

    А НАШИА КАШОН ШТО ША ГУ ДАВАТ НА МАРИЦА И СПАРТАК???? ЗАЩО ШУШЛЯКА И НОВИЯ ШЕФ БЯГАТ ОТ КЛОАКОМОТИФ И НА МЕСТЯТ В КОНДОФРЕЙ?:))))))))))) ДА СБИРЪМИ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ И ДА СТРОИМ ТРИБУНА МАРИШКИ…………………ИЛИ КАК ТАМ БЕШИ……:)))))))))))))))))

    • НЯМА! НА НАС НАСЛЕДНИЦИТИ НА ЦАР КИРУ НИ УБИШТАФА, СТАДИОН!! СТАДИОН “РОМАЛЛЕ” ……..АМА В КОНДОФРЕЙ!:))))))))

  6. 2
    3

    От него може да искате покриви,кресла,чадъри,кебапчета,пепси…. От общината -не,нямате право.

  7. 2
    3

    Добре ве, птицечовки, съгласете се,че не е все едно стадиона да ви го строи белградския беглец и община Пловдив.

    • 5
      1

      НЕ Е ТАКА АБИ!!! АКУ НЯМЪШИ ПУЛИКЛИНИКА Ф СТУЛЮПИНУУ, КЪДЕ ШТЯФМИ ДА СА ЛИКУВАМИ НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ????? НИЙ НЯМЪМИ МАНГИ И ДЪРЖАВЪТА РИШАВА КАКВО ДА СТРУИ И КЪДЕ!!!! .И НИЙ СНЕ ОРА!!! СИЧКУ НИ Е НА ДЪРЖАВНА ЗИМЯ! …….И КУЛИБИ И КИНЕФИ И………. НИЙ НЕМАМИ НИШТУ!!! САМУ КЛОАКУМУТИФ НИ Е Ф СЕРСЕТУ!!! ПУФ ПАФ!:))))))))

      • 2
        4

        Мюмюне,ти ли си роден от кръвосмешение,или децата са ти такива? Твърде малоумно пишеш,за да нямаш отклонения. А ти видимо имаш!

  8. 4
    6

    През последните 10г се смяхме от сърце … на “новото бижу” на “най-модерния стадион” .. 10 години ви лъжат а те мишките вярват… аз съм убеден че и без да организираме контра протести тия паляци пак ще бъдат излъгани… тия които ще им отпуснат уж пари .. ще бъдат откраднати нищо няма да влезе в кокошкарника край бирената…язък за парите на Пловдивчани

  9. 2
    8

    ПРОСЯЦИ!!!! ЖЪЛТОКОЖИ,НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ СТРОИ СТАДИОН! АЙДЕ НА СЕЛО И КАТО ПРОДАДЕТЕ МАРУЛИТЕ И АРПАДЖИКА ИНВЕСТИРАЙТЕ СПЕЧЕЛЕНОТО В СТРОЕЖА!

    • 4
      1

      Майка ти да задели от спечеленото на Скобата и да помогне

      • 1
        5

        Не ама твойта майка със жълтите стотинки дето и дадохме вчера след групавата оргия успя ли да ти купи хляб тъп жълТУРЧИН?

    • Малоумник,никой не е длъжен да строи и вашия стадион ,нали?

    • Малоумник никой не е длъжен ъ строи и вашия стадион нали?

  10. 9
    3

    Циганите от анклава Столипиново бомби ще хвърлят, с куршуми ще стрелят, барикади ще строят, само и само “Ботев” да няма стадион. На тия им е обещано от някой, че това е нужно, за да съществуват ТЕ! Странното е, че има “организирани “ботевисти”, които им пригласят! И, ако се замислиш, разбираш, че всичко това е съзнателно целено, а именно: футбола в БГ трябва да е блато или ако искате да е “тъмна стая”, в която нормален човек не влиза. Този спорт, бе подарен от държавата на престъпните групировки преди 30 години и той е тяхна територия! Това, че освен нарко дилари и убийци, в него се намесиха и няколко “бели якички”, това не променя картинката! И едните са престъпници и другите. Когато си финансиран от Главния наркодилър преди, а днес от Финансов измамник Номер 1 няма как да понасяш нормално развитие на 100 метра от теб! И ще повторя, някои ботевисти също не понасят нормалността!

    • 3
      6

      Какво значи да нямате стадион? Защо мълчахте до сега ? Защо някой фенове, които са от надзора си купиха нови коли и жилища? Като видяхте каква кражба е защо искахте само пари, а не искахте сметката? Сега като знаете каква кражба е защо отново искате пари? НЕ СТЕ ЛИ МАЛКО НАГЛИ? НЕ ИСКАМЕ ДА ПЛАЩА ЗА ВАШИЯ СТАДИОН ОТ НАШИТЕ ПАРИ АКО ЩЕ Е ТАКА ДА СЕ ПЛАЩА ТОГАВА И ЗА НАШИЯ !

      • НАШИА СТАДИУМ АБИ БЕШИ НА ЛИНИИТИ НА ГАРА РАЗПРИДИЛИТИЛНА!!!……….А БЕ И ТОЙ БЕШИ ДЪРЖАВИН ШТОТ НИЙ РОМИТИ СТУЛЮПИНЦИ НЕМАМИ МАНГИ, АМА НЕЙСЕ!!!…….А ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ДРУГА БИРА!!!! ПУФ ПАФ!

        • 1
          6

          Ето го и безработния жълТУРЧИН срам за всички фенове на ботев! Знаеш прекрасно цигански 🙂 чак ми е смешно да му чета тъпотиите

          • АБИ АСАНЕ, ТИ СИ ПРЕЗ ЦЯЛУТУ ВРЕМИ ТУКАНКА!!! ЯЗ ИДВЪМ ЧАТ ПАТ!:)))))) МАЙ ТИ СИ БЕЗРАБОТИН КАРАБИНЕР!:))))))

    • ША ГИ ИНТИГРИРЪМИ И ИДНИТИ И ДУРУГИТИ!:)))))))))))))) ПРУСТАЦИ ИМЪ НАСЯКЪДИ, АМА КЪТ НАШТИ СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ НЯМА РАВНИ!!!!:((((((

    • 1
      5

      През последните 10г се смяхме от сърце … на “новото бижу” на “най-модерния стадион” .. 10 години ви лъжат а те мишките вярват… аз съм убеден че и без да организираме контра протести тия паляци пак ще бъдат излъгани… тия които ще им отпуснат уж пари .. ще бъдат откраднати нищо няма да влезе в кокошкарника край бирената…язък за парите на Пловдивчани

  11. РЕДЖЕП СТУЛЮПИНСКИЯ, КОДЖА КЛОАКОМОТИФЕЦА!!!:))
    4
    2

    АПАПИ, НИ СЪ ВЪРЗВЪЙТИ НА СЯКАКВИ УЛИГОФРЕНИ!! ПЪЛНУ Е С УТРЕ ПКИ! ИСКА СЕ ИНТЕГРАЦИЯ НА НЕГРАМОТНИТИ РОМИ!! ПУФ ПАФ!!!

  12. 2
    9

    жълТУРЦИ ще се видим на сесията на 9ти! Мамата ще ви ебем и на вас и на всички вътре!!! 1000 човека да дойдете ще ви се ебе майката

    • 3
      6

      Циганите на сапун.Останалите буферняци в масов гроб,с контролен във врата.

      • 3
        3

        Елате на 9ти да ни направите на сапун селски , клавиатурни хулигани

        • 5
          1

          БРАТЕ РОМЕ, НЯМА НИКУЙ ДА НИ САПУНИСВЪ!! ДИМУКРАЦИЯ Е! ПРОСТУ ТОЯ Е Ф СПИСЪКА ЗА ИНТИГРАЦИЯ!! НО!!! ТИ ТОЖЕ СИ ЗА ИНТИГРАЦИЯ ШТОТ СЪШТУ СИ МЛО ГУ ПРОЗД!!! ПЪК ТИ БРАТЕ АНОНИМНИ РОМЕ ПОЧВАШ ПЪРВИ!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))

Коментарите са затворени