Локо излиза срещу Младост (Лучани) утре

5
139

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) продължава със своята зимна подготовка в турския курорт Лара. Утре (24 януари) “черно-белите“ ще се изправят срещу сръбския Младост (Лучани) в четвъртата си контрола от началото на зимната си подготовка.

Двубоят ще се проведе от 14:30 часа българско време на терените на Fanatic Tour Belek Sport Center.

Междувременно стана ясно, че програмата на Локомотив ще претърпи промяна. Пловдивчани ще изиграят още една контрола на турска земя. На 27 януари тимът ще мери сили с ФК Прищина (Косово), а мача с ФК Пари Нижни Новгород (Русия) е изместен от 28 януари за 29 януари. Часовете и местата на провеждане ще бъдат обявени допълнително, уточниха от клуба.

5 КОМЕНТАРА

 1. МНОГУ ПОСНИЧКУ ТУКАНКАНА?:)))

  КЪДЕ СТЕ АПАПИ?? ЗАШТО СЪ БУТЪТИ В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ?? НА ВСИЧКИ БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ МЯСТУТУ НИ Е ТУК!!!😞😞😞 ТУК ДА ПЛАЧИМ И ПРУКЛИНЪМИ РОМСКАТА СИ СЪДБА!!! ТУК НИ Е МЯСТУТУ ДА РЕВНИМ ГОРОЛОМНО ПРОТИВ СИЧКИ НЕПРАВДИ!!! ТУК ДА ТЪРСИМ ОТГУВУР, ЗАШТО ПАРОВОЗА ПУТЪНА ДЪЛБОКУ В ГУВ НЪТЪ??? ЗАШТО СЪ ПРУДАВЪТ ПЕРЛИТЕ НА СТУЛЮПИНУУ, А ЗИМЪМЪ БАРАКУДИ И АРТЪКПУРТЪЦИ??? НЯМЪМИ РАБУТА В ДУРУГИТИ НУВИНИ!!! ТУК НИ Е МЯСТУТУ И…..СЕКИ ДА СЕ ОТЧЕТЕ С ЧУВАЛ ВЕЛПАПЕ И ТОРБА БАКЪР!!! Ф ИМИТУ НА НАШИА РОДЕН, СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ, НАПРЕШ АПАПИ!!!

 2. 3
  2

  Ще идват ли в България или ще си останат в родината.Има ли аджъбъдем наоколо,за шиине на задници.

 3. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  4
  2

  ЕВЪЛЛАРКЪТА!!! И ТИА ША ГИ ГЪТНИМ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😃

  • 2
   2

   Гълтай малки човечета и ЛАЙНА, ЖЪЛТ спермояд.

Отговор