Сагата с привличането на нигерийски защитник в Локомотив Пловдив е на път да свърши в края на тази седмица. Централният бранител, който трябва да замени продадения Райън Бидунга, ще направи втори опит да се присъедини към черно-белите.

Александър Томаш призна в началото на месеца, че въпросният футболист е кацнал на летище София, но не бе допуснат да влезе в страната заради документални неуредици.

Играчът опита да представи пред граничните власти само шенгенска виза, тъй като бе загубил паспорта си. Според негови представители процедурата по издаване на нов документ вече е задействана и той ще го получи до часове. Това пък ще му позволи да пътува за Турция, за да започне тренировки с черно-белите.

На този етап името на футболиста се пази в тайна, като за него е ясно, че е юноша на португалския гранд Порто, но сериозно име прави с изявите си в белгийския елит, твърди “Тема спорт”. В последните 6 месеца обаче не е играл заради контузия.

В момента играчът е свободен агент. Интерес към него е имало от отбори в Румъния и Втора белгийска дивизия, но след разговор с Александър Томаш той е избрал Локомотив за рестарт на кариерата си.

2 КОМЕНТАРИ

  1. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    ФТОРИ, ТРЕТИ ОПИТ, ДА ИДВЪ, ЧИ КУКЛИНЦИ И ПОРДИМЦИ НИ ШТЪТ Ф КЛОАКОМОТИФ!! НИКУЙ НИ ИСКА Ф СТУЛЮПИНСКИЯ КАТУН ДА РИТА!😞😉😃😂😂

Коментарите са затворени