Борислав (Първомай) стяга сериозна селекция

7
251
Борислав (Първомай) 2022/23

Отборът на Борислав Първомай ще бъде подсилен от много сериозни попълнения през зимата, съобщава ФБ Страницата за Югоизточната Трета лига. Тимът ще има нови играчи във всяка линия на терена. Вече са известни четири имена.

Започваме с нов вратар – това е Алекс Василев. Той започва кариерата си в Трета лига с екипа на Розова долина, след което преминава в Крумовград през миналия сезон и става шампион на лигата. През този сезон беше част от професионалния Спартак Плевен, но не успя да се пребори за игрови минути с Богомил Цинцарски.

Продължаваме със защитата, новото име е Александър Христев. Той играе на поста централен защитник и е на 25 години. Има четири мача в Първа лига с Витоша Бистрица през сезон 2019/20. След това Христев смени два клуба в Трета лига – Атлетик Куклен и родния Асеновец Асеновград.
В центъра на терена Борислав Първомай се подсилва с хасковлията Мирослав Илиев. 21-годишният състезател играе изцяло в Трета лига като последователно сменя отборите на Димитровград, Извор и Саяна.

Последното ново попълнение отново идва от Асеновец, това е централният нападател Борислав Хаджиев. Той е на 28 години и има сериозен опит в Трета лига. Последователно той водеше атаката на Атлетик Куклен, Созопол (става шампион на Трета лига през сезон 2019/20), Левски Карлово, Гигант Съединение и Асеновец. През есента има едно попадение с екипа на асеновградчани.

7 КОМЕНТАРА

  1. А ва ся като зема Динко ша ва вида ко ша прайте

  2. Трябва си ги вземам тия 12000 хиляди щото пак трябвада проси а мен комисионна и среща с Валка на масаж

  3. Хей момче аз не само съм действащ адвокат аз съм най добрия в момента гледам мега делото Петър Пейчев Лудия и Карловка в съда

  4. Тоя Бонев наистина ли е действащ адвокат ?

  5. Ще подсилиш ти психодиспансера в Раднево трябва си пиеш хапчетата отпуската ти свърши прибирай се

  6. Мисля да подсиля отбора на лютеницата и пипера с още нови попълнения ще атакуваме тройката на края на сезона

  7. Е за това става въпрос нашия главен скаут сключва договори с най добрите футболисти в региона заслужава си всеки грош който взима

Comments are closed.