Левски следи ситуацията с халфа на Локомотив (Пловдив) Пиер Зебли. “Сините” са заинтересовани от неговото привличане. Това ще бъде част от мащабната селекция на “Герена”, ако мажоритарният пакет акции от 100-годишният клуб отидат в компанията “Sport Republic”.

Зебли действа като вътрешен халф и остави добри впечатления сред момчетата на Александър Томаш. Той изигра 1346 минути в 16 мача за “смърфовете”, в които се прояви с агресивната си игра и получи общо 6 картона – 5 жълти и 1 червен.

Зебли е познат в България от престоя си в Царско село, а преди това е играл в Италия, където е бил юноша на Интер и е носил екипите на Перуджа, Асколи и Католика, информира “Тема спорт”. Има и един официален мач за младежките гарнитури на Кот д’Ивоар.

В момента на неговата позиция в Левски Станимир Стоилов разполага с Андриан Краев и Филип Кръстев, където е възможно да се включи и Георги Миланов. Важно е обаче наставникът на “сините” да намери равностоен играч на първите двама, защото към тях вече е бил проявен интерес от чужбина.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Това не е истина. На “мангизлията” Сотков не му трябват пари. До 2 години сме шампоани!

    • 1
      2

      Хахаха а мангизлията Зингаревич , който милиярдер защо само иска са продава бе селски?

    • 3
      2

      Сотков – помощник българин от Доспат. Достоен собственик на цигански отбор.

      • 1
        1

        Туй помощник българин да не е помак, бе? Щото, ако нещо съм забелязал на тая територия помак и турчин най- мрази циганина! В помашко или турско село циганин не вирее! На циганин му дай българи, които да краде!
        Значи, у нашето славно Локо цигани нема!

      • Селянина тръгнал да се нарича пловдивчанин си противоричи яко 😂😂😂 необразован човек , който не знае , че цигани и пумаци не виреят заедно хахаа следователно цигани няма на Лаута 😂😂😂

Коментарите са затворени