Кмете, заместник-кмете – спите ли?

ДО Пловдивската общественост, Община Пловдив, Здравко Димитров, Пламен Райчев

Уважаеми дами и господа,

На 13.12.2022 г., след регулярната оперативка в Община Пловдив по повод изпълнението на обществената поръчка за дострояването на стадион “Христо Ботев”, г-н Пламен Райчев – зам.-кмет “Строителство и инвестиции” на Община Пловдив, даде интервю пред пловдивски информационен сайт.

В това интервю г-н Пламен Райчев пое ангажимент, че на 14.12.2022 г., Община Пловдив, като възложител на обществената поръчка, ще пусне искане до Министерски съвет на Република България за дофинансиране на строителството на стадион “Христо Ботев” с цел цялостното му завършване.

Не ни е известно към днешна дата този ангажимент да е изпълнен, поради което призоваваме кмета на Община Пловдив г-н Здравко Димитров да обърне внимание на своя подчинен и му нареди незабавно да изпълни обещанието си за да не се възпрепятства довършването на нашия дом.

Още веднъж напомняме, че категорично възразяваме срещу намерението към искането до Министерски съвет за дофинансиране на строителството на стадион “Христо Ботев” да се добавя и искането за отпускане на средства отправено до Община Пловдив от феновете на Локомотив Пловдив.

Г-н Димитров, държим да отбележим, че ако към искането за отпускане на средства, необходими за изпълнението на ангажиментите на Община Пловдив по законно проведена и одобрена по съответния ред обществена поръчка, бъде добавено напълно неоправдано и необосновано искане за отпускане на средства “на калпак”, то това би подложило на риск одобрението му, за което ще Ви държим лично отговорен.

С уважение: БУЛТРАС, КПБП, сдружение ПФК Ботев

4 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  4

  Докога ще ги търпят тея жълти просяци да тероризират цял град.
  Няма ли прокурор в тая държава?!

 2. 5
  2

  Индиянци, днес е 19.12.2022.Помните ли жълтите балони на бизнесмена с анцуга?Защо сте толкова тихи?

 3. 4
  3

  Не ! Не спим! Просто не ни ебе за вас… освен да носите срам за града друго не правите … айде ебал съм ви

Коментарите са затворени