В медийното пространство вече се завъртя името на първия футболист, напускащ Ботев (Пловдив) през зимата. Става въпрос за нападателя Мартин Секулич, който е пред трансфер в отбора на Арда (Кърджали).

Хърватинът ще се превърне в третото ново попълнение за тима от Кърджали за последните часове, след като клубът вече официално обяви привличането на Тунгара от Берое и Радослав Цонев, който разтрогна с Пирин (Благоевград).

Секулич така и не успя да се пребори в Ботев за титулярно място в конкуренцията на Антоан Бароан, твърди “Котаспорт”. Той бе привлечен през лятото от “канарчетата” с идеята да помогне на отбора в европейските клубни турнири, но малко след това жълто-черните бяха елиминирани от Лигата на конференциите.

5 КОМЕНТАРИ

 1. Нямаше бъдеще от ден 1. Не е достатъчно черен!

 2. 3
  2

  абре манго, май си налапал ХУЯ на всички Локомотивци, и не можеш ва да пишеш, или много ЛАЙНА си намляскал. Сиганче от маалата до стадион ботевъ талибан.

 3. 2
  3

  ТИА ОТ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ША СА УРЕДЯТ, АМА НИЙ СНЕ КЕНЦ!!!😞😞😞 ДУ КАТО НИ ДОДЪТ НАШТИ ИДУЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ШИ СБИРЪМИ САМУ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!! ВЪН ТОМАШ БЕЙ УТ КЛОАКОМОТИФФФ!😉😃

  • 2
   3

   НЪЛ ШТЯФМИ ДА ЗЕМЪМИ ЧЕБРАЛЕТ И КАБРИОЛЕТ? КО СТАНА?😞😞😞

   И ДА ЗНАЙТИ!!! АКУ ЩЕ КУКЛИНЦИ ДА ЗЕМИМ, НИ НИ АРЕСВА ИГРЪТА!!😞😞 РИФОРМИ ТРЕБЪТ!!!

   НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

 4. 5
  2

  на Бляда и Циганите, не им трябва бял, само шоколади, ману тану, канапе, токайту, бабага.

Коментарите са затворени