Откривателят на звездата на Асеновец Тодор Тодоров – Петър Пейчев (в ляво на снимката), обяви пред трибуната на Football24.bg, че неговият клиент почти сигурно ще подпише договор със Славия.

Известно е, че роденият през 2000 година футболист премина кратки проби при „белите“ и според Пейчев нещата ще завършат добре.

Тодоров е втори при голмайсторите в групата с 22 попадения.

„Според нас нещата са добре и ще завършат добре. Познавам се добре с Венци Стефанов и му казах за Тодор още преди около две години. Славия обича да залага на млади футболист и той ще бъде перфектно попълнение за тях. Ще видим какво ще стане, но лично мое мнение е, че почти сигурно ще подпише със Славия и не само, очаквам той да бъде новият Петър Александров за „белите“!. Тодор е много трудолюбиво момче, което през последните години имаше доста предложения, но просто искаше да бъде в региона, в който живее. Той е гладен за успехи и е много добър футболист. Не случайно има 22 гола в групата. За него има още много оферти, ако трябва да бъда честен, но Славия е нашият приоритет. Държа да подчертая, че не мога да кажа, че съм негов агент, просто когато видя талантливи момчета от региона използвам моите добри контакти в Славия и в случая аз препоръчах Тошко.“, обяви Пейчев пред Football24.bg.

14 КОМЕНТАРИ

  1. Този агент е много по различен от другите агенти основната му работа е просията по улиците да събере някоя друга стотинка и да забърка някаква интрига.

  2. Този който си мисли че е агент е един фейзбук феномен прави снимки с известни хора и си мисли че е приятел с тях.Чисто ХАХО.

  3. Стотинкаджия и лихвар тараши кафе машините по града.

    • Стига,стига!
      Никакви машини не тараша, тараша само Златко, дет ми купи страхотен червен анцунг.

      • Приятелю, ти ме тарашиш, ама да не забравяме че аз лашкам бившата ти Валка, и то яко га помпа.

        • Еееее Златко сяяяяя… там работата е друга, лашкай си га колкото искаш!
          Аз съм капарирал булка в Карловско за 12 бона.

          • Приятелю, ти га капарира, ама тя те блокира отвсякъде и ти увисна с
            12 500лв, затуй най-добре ще бъде да се обърнеш към медицинско лице,което да ти помогне да превъзмогнеш кризата.

  4. Бат Петьо, хората не знаят ли,че освен си и педерас.

  5. Той и футболистчето му толкова струва. Да кажат колко от головете са от измислени(съдийски)дузпички.В асеновград футбола е малко.Гадна публика,страхливи съдийчета и трети в групата.Смях

  6. 8
    1

    Петърч0, просяк такъв, качи една снимка с булката дето те запали с 12500лв. Да видят хората какъв лихвар смотан си, охлюв такъв.
    И отиди се подстрижи,че до коледа главата ще ти стане като палма

  7. Той ако беше футболен агент, щеше да има 3лв да се подстриже и да си купи един анцунг, а не баджанака му Златко да му купува. Дейба и урунгела дейба.

  8. Какъв Агент този проси по казината в Асеновград кафета и си фантазира че е някакъв фактор.ха ха ха.

Коментарите са затворени