Капитанът на Локомотив Пловдив – Димитър Илиев, не остана доволен от загубата. Футболистът смята, че отбора му е бил по-добрият на терена срещу ЦСКА.

“Това е футболът. Няма да е първият, нито последния мач, в който по-добрия отбор губи. Трябва да сме горди, от първата до последната минута надиграхме отбора на ЦСКА във всяка една фаза на играта, но една случайна ситуация – един нелеп рикошет доведе до гол. Мисля, че този гол не ни се отрази на играта. Второто полувреме играхме още по-силно. Ситуациите, които създадохме не успяхме да вкараме и когато не вкараш…губиш. Благодаря на публиката, мисля че всеки един е доволен от себераздаването. Ние дадохме всичко от себе си. За съжаление резултата го няма”, коментира Илиев.

“Последните три години си ги бием ЦСКА и по резултати и игра, така че очаквах да победим. По ирония на съдбата това ни е един от най-добрите резултати, за жалост губим. Мисля, че направихме една добра реклама на българския футбол, цял мач атакувахме. Всеки има стратегия как да печели. Те спечелиха, никой не може да ги съди. Ние сме си виновни, че не можахме да ги поставим под по-голямо напрежение като вкараме гол”, сподели той.

“Аз не си спомням Локомотив да е излязъл на “Лаута” и да не е играл за трите точки. Някой път не се получава, но ние излизаме да се надиграваме. Естествено, ще играем срещу най-добрия отбор в България. Мисля, че като качество Лудогорец са много пред ЦСКА. Надявам се резултата да е различен от днес”, завърши Димитър Илиев.

6 КОМЕНТАРИ

  1. В ЧЕТВЪРТЪК ЛУДОГОРЕЦ ГИ ЧАКА АД НА ОЛИМПИКО ПРЕД 70000 ,А НИЕ ТУКА СИ ГОВОРИМ ЗА 3,4000 НА МАЧ ГОЛЯМ СМЯХХХ

  2. Най добре дай път на по млаьите бе незабележим на терена

  3. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    ЯЗ ПРУДЪЛЖАВЪМ ДА ТВЪРДЪ, ЧИ БЕЗ ПУПЪЛНЕНИЯТА ОТ КУКЛИН И ПОРДИМ, ОРХАН И РЕДЖЕП, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!😞😞😞.. МИРИШИ НА КОНДОФРЕЙ!!!😞😞😞

  4. Много добре Митак,ама все пак трябва и да вкарвате от време на време!

  5. 5
    2

    Жалък подскачащ имитатор!

Коментарите са затворени