Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди мача на тима с Локомотив (Пловдив) от 15-ия кръг на efbet Лига.

“Нормално е да очакваме реакция от футболистите. Трябва да се върнем към пътя на победата. Мисля, че играчите са мотивирани. Локомотив (Пловдив) е добър отбор, играе комбинативен футбол. Очаквам да стане футболен празник. Тази година Локомотив направи добър старт. Победиха категорично Славия, където ние загубихме. Те са сериозна задача за нас. Ако не играем на максимума, възможно е да бъдем изненадани, но за нас е важна добрата игра и победата”, започна Стоилов.

“Томаш има атакуващ стил. Ние също. Задължени сме да намерим пътя на победата. Това е добър момент футболистите да покажат нивото и класата, които показаха в дербитата. Тренираме, далеч съм от мисълта, че за седмица ще можем да решим всички проблеми. Утре трябва футболистите да изиграят мача на максимална скорост и динамика”, добави още той.

“Няма травмирани футболисти. Има доста време до мача. Дано всичко е наред. Няма проблеми, които да пречат на даден играч да играе в двубоя. От началото на годината се готвим с малко играчи. Имаме млади футболисти, няма причини да търсим извинения от сгъстения цикъл. Колкото са по-трудни противниците, толкова по-добре за нас.

Казах, че трябва да оставим на професионалистите да коментират съдийството. Истерията, която се създаде, е ненужна. Излезе, че Левски е ощетен в мача с Локомотив (София). Правилно незачетен гол на мача с Ботев. Без наказание за съдията в Стара Загора и последната ситуация на мача със Славия е трябвало да бъде отсъден гол, а дали ще го отмени ВАР, това е друг въпрос. В тези ситуации Левски е ощетен. Тогава призовах да се даде възможност да се коментира от професионалисти. Истерия се създаде след 2-3 победи на Левски. Оказа се, че не сме толкова страшни. Отключихме негативизма и злобата към Левски. Това значи, че си вършим добре работата”, коментира още опитният специалист.

“Аз не съм критичен към съдийството. Не знам какво е коментирал Любослав Пенев. Бих се съгласил, че по време на мача може да се взимат по-смели решения и в името на футбола, но това не е най-големият проблем в българския футбол. По-често трябва да се дават анализи на съдийството и футбола. Може реферите да са по-смели.

Ако не спечелим двете домакинства, ще трябва да се борим максимум за квотите за Лига Европа. Ние не се отказваме, ще се борим. Футболистите трябва да разберат, че всяка грешка вече може да се окаже трудна за наваксване. Изравнени са първите 10 отбора. Ние трябва да направим всичко възможно, за да играем по най-добрия начин”, завърши Станимир Стоилов.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Съжалявам ,че.преди години ощетиха на майка ти путката и вместо 4 кура и вкарах 3

  2. 1
    1

    Категоричен съм, че при нормално съдийство, Съгражданите от Локо, няма как да загубят мача!

  3. 2
    1

    Може да ви звучи необичайно, но пожелавам Локо да бият говедата.

  4. Кое ви е ощетяването, бе чукундур?!Тези варове само за вас са ви в полза!Отмененият гол на Ботев си е чист гол,а кога ще си платите милионите към НАП?Пирин ги изгониха за 130000 лева,Локо Сф за 250000 ,ЦСКА,Ботев Пловдив,по- назад във времето Локо ПД и още други отбори за нищожни суми сравнение с вашите 12 милиона само към НАП!Такова подпиране за Левски и при бай Тодор не е имало!Наглостта ви е в идиотски размери и имати уста да лаете!

  5. 5
    1

    Въгларевския специалист ,няма ли помощ от съдиите и ВАР не може да спечели нито един мач.При нормално съдийство днес очаквам локо да победи.

  6. 6
    1

    Каун , по скоро вие сте малко по тежка задача за Локомотив…
    Ще ви бият днес с два гола разлика …
    Победи няколко мача и веднага взе да говориш , довечера ще рониш сълзи, долно говедо…

Коментарите са затворени