Невероятни пропуски през първото полувреме и дузпа в полза на гостите гостваха на Ботев Пловдив загуба в днешното дерби с ЦСКА – София, което се игра на базата на канарчетата в Коматево.

 В 14-ата минута Жеферсон отправи първия удар в мача, който излезе покрай дясната греда. Ботев отговори с изключително чисто положение в 30-ата минута. Ману изведе Лабеи очи в очи срещу Бусато, но стражът на гостите изби изстрела на “жълто-черния” футболист.

Само 120 секунди по-късно пловдивчани пропуснаха втора възможност. Домакините комбинираха бързо след изпълнение на фал, а “червената” отбрана проспа ситуацията. Топката стигна до Етоо, който стреля от 11 метра и топката влизаше в мрежата, но уцели намиращия се пред голлинията Ману, което предотврати попадението за Ботев.

В 44-ата минута пред Ботев се откри нова възможност, когато Ману за момент се озова сам срещу вратаря, но се засуети, бранителите на гостите го настигнаха и му отнеха топката. Секунди по-късно Рабеи нацели дясната греда директно от корнер.

На почивката Илич смени Шагоян с Назон. Именно таранът пропусна първото чисто положение за гостите. То дойде в 51-ата минута, в която хаитянинът преодоля двама противникови състезатели пред наказателното поле на пловдивчани, озова се очи в очи с Ханкич и шутира по диагонал, но в аут.

След 65-ата минута Ботев видимо отпадна и започна да допуска доста грешки при разиграванията, от което се възползва ЦСКА – София. В 72-ата минута Етоо направи глупаво нарушение при безобидна ситуация срещу резервата Марселино на границата на наказателното поле и Ивайло Стоянов посочи бялата точка. С изпълнението на дузпата се нагърби Назон, който без проблем реализира – 0:1.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    6

    Този мач беше абсолютен цирк. Трябва да се разследва. Всеки знае, че на индианците им викат малката чорба. Още от комунизма имат близки отношения с цска. Тука се споменава за няккави положения. Истината е че индианците имаха 1 положение, другите две ситуации бяха след очевадни засади и не се броят, защото при гол, щяха да ги разгледат. Въобще всичко беше една бутафория на мач с предизвестен край.

  2. 10
    4

    Ся, братя жълти копанари, бургуджии и селски пръчки. Няма какво да се заблуждаваме, че пълният ни с некачествени маймуни тим, играе футбол. Всичко е едно блъскане и кюскане, през всичките 90 мин. Освен това, в съчетание със просташките подвиквания на тъпаците от трибуните, освен да се излагаме пред всички които ни гледат срама, ний, жълтите утрепки, с всеки един изминал мач, доказваме, че сме най-гнусния и отвратителен , както на терена, така и по-трибуните отбор.
    Затова, аз предлагам , цялата жълта сган , която е в България, да спрем с излагациите. На първо време, да вземем по-често да си слагаме шалварите(не само в почивните дни) и да посещаваме джамиите в Пловдив всеки ден. Там сме най-силни! Там ни е мястото! Ние сме си едни жълти мисири, и, Никога няма да станем Лебеди! Срам сме за футбола, срам сме за човешкото лице!
    С Аллах напред, жълтара сган ще станем по-хрисими и уважавани в помашката, циганската и мюсюлманска общност!
    От днес, нека бъдем лицето за пример, на нашите бъдещи потомци, на които им предстои да обличат шалварите за възрастни в бъдеще.
    КрасотЪ, ВярЪ, жълти мисири

  3. 10
    5

    Че Ботев имаше 1 положение,другите две ситуации бяха след очевадни засади и не се броят защото при гол,щяха да ги разгледат,равностоен мач в който гостите излъгаха Ботев

  4. 8
    5

    Г-н ,Зингаревич моля ви да да дадете кредит на доверие на Копич,той преобрази Ботев и посретствените футболисти селектирани от нвдоразумението Валентич.Губим цяла година,заради бисненското менте ,ще търпим.Изгонете Валентич от БОТЕВ и Господ ще ни помогне.Никога няма да му прости обидата която ни нанесе.Патрона на нашия отбор е символ на борба достойнство и чест.Историята на клуба не търпи смешници като смешния фи,културник.Ботевистите страшно обичат и ненавиждат некърниците. Докато , човека от Босна е клуба,Господ ще ни праща неприятности . Валентич,тръгна си с мир иначе ще изпита цялата ни омраза.
    Я

    • 5
      5

      Всички от жълтата сбирщина ли сте тотално скарани с българската граматика?! Идиотска неграмотния!

  5. 8
    11

    Много моля, привържениците Moneu+, да не се обаждат, поне докато играят със съдиите в един отбор!

    • 8
      3

      Гледай си черния ЦИРК и се забавлявай, шматко 😜

    • 5
      6

      Смешник вчера сватбата ви спести два червени картони ,пусни си дузпите които ви дадоха срещу Спартак Варна и 1948 и гола от засада срещу Славия и тогава се правете на ощетени.Крадеца вика дръжте крадеца.Това са ви шест подарени от съдиите точки,къде щяхте да сте в класирането сега?

    • 3
      4

      По принцип обаждането става по телефона ,жълт олигофрен !Този Ожболт ви разклати сериозно психиката с ,,ПЕТАТА” !

  6. 10
    3

    Превърнахме се в отбор без идентичност, без ясна идея за бъдещето просто някакъв бит пазар за чернокожи играчи с съмнителни качества които идват и си отиват а същевременно пренебрегваме напълно нашата( уж най -добра) школа. И питам утре руснака като си бие шута( което неминуемо ще стане) кво правим тогава?????

  7. 20
    10

    Да викаш кур за БФС при положение,че всяка година си затварят очите и дават лиценз на ракиджийницата и ти спестяват наказание за лишаване от домакинство за хвърляне на факли и бомби по хората,да викаш сватба курво при положение,че спестява червени картони на Рабей за брутален удар с лакът и на суперзвездата Пунчец втори жълт е това не мога да го разбера?!Цял мач ууу ююю уууу юююю …. това го няма и по най-затънтените села.

  8. 13
    13

    С ТЕЗИ НЕКАДЪРНИ ФУТБОЛИСТИ, СЕЛЕКТИРАНИ ОТ ИЗРОДА, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКА ПОВЕЧЕ. ЕТО О ДЕМОНСТРИРА САМОЧУСТВИЕ, НО БЕЗ ПОКРИТИЕ. ПРАВИ ГРЕШКА СЛЕД ГРЕШКА, ПОЛУЧИ КАРТОН, А НАКРАЯ НАПРАВИ И ДУЗПА. ШИБЕКЪТ ТОКУ НЕ Е ЗА Б ГРУПА, ТЕ ГО ПУСКАТ ТИТУЛЯР. РАБЕЙ ЗАТВЪРДИ ЛОШИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ. САМО С БЯГАНЕ НЕ СТАВА. ИЗДЪРЖАМЕ 60, 70 МИНУТИ И КАТАЛЯСВАМЕ. ИСКА СЕ НОВА СЕЛЕКЦИЯ ОТ КЛАСНИ ИГРАЧИ. МОЖЕ ДА СА 1, ИЛИ ДВАМА, НО ДА СА КЛАСНИ, А НЕ КАТО БРАХИМИ. ИНАЧЕ КАЗАНО ТОЗИ ОТБОР НЯМА НИЩО ОБЩО С НАШИЯ БОТЕВ. ПРИЛИЧАТ НА БАНДА НАЕМНИЦИ. НИКАКВО МАЙСТОРСТВО, НИКАКВА КРАСОТА, НИКАКВО ЗРЕЛИЩЕ. ОТБОР ОТ ДЪНОТО НА ТАБЛИЦАТА, ТОВА В МОМЕНТА Е БОТЕВ. НЕДЕЛЕВ КАК НЕ СЕ ИЗЛЕКУВА. НАВРЕМЕТО ИГРАЕХМЕ СЪС СПУКАНИ ГЛАВИ, КОМОЦИО И КАКВО ЛИ НЕ, ТОЙ СЕ ЛЕКУВА 6 МЕСЕЦА. АЙ СИКТИР! ПРИМАДОНА, ВЗЕМА СИ ЗАПЛАТАТА И НЕ МУ ПУКА. ИЗРОДА И ТОЙ НАГЪЛ. ПЪЛНИ ГУША И НИЩО НЕ ПРАВИ. ИЗРОД, ЗАМИНАВАЙ СИ, БОКЛУК!

    • 4
      4

      Цялата ви сбирщина сте изроди ,затова и изроди ви ръководят!

    • 3
      5

      Мирише на майкати путката мангали долен

      • Ти от на майка ти и сестрите ти от Скобата ли знаеш каква е миризмата,а ?

  9. 18
    13

    Малката сестра полегна на комунистическата си кака. Комунистическа любов от едно време

  10. 13
    14

    Циганите пак го отнесоха. Цял сеам са за Пловдив. Жълти цигани

    • 10
      13

      Локо е отбора на малцинствата.
      Когато Локо играе, Столипиново опустява

  11. 6
    21

    И ЦСКА е супер тим!
    И ЦСКА – непобедим!
    И ЦСКА напред с победа,
    стадионът целият червен!

  12. 20
    4

    Един точен удар във вратата на цска, това ли са многото пропуски бе Андриоо. Свали розовите очила и не ги защитвай тези некъдърници. Трябва сериозна чистка зимата, иначе ще е трудно.

    • 5
      1

      Тези очила не са розови!Те са грозни ,жълти очила!

  13. 12
    10

    Хахахай Андрей пак е гледал дуг мач. Жълта трагедия, закриваййй

  14. 9
    5

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И…. ОП СА…. ОП СА

  15. 17
    6

    Шнур за Валентич, шнур за Копич, шнур за Зингаревич

Коментарите са затворени