Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, призна превъзходството на ЦСКА 1948 в двубоя между двата тима. „Червените” се наложиха с 3:1 и нанесоха първо домакинско поражение на „смърфовете” от началото на сезона.

„Играхме срещу противник, който има индивидуална класа и лукса да разполага с дълга скамейка. Неприятна загуба, но поздравявам футболистите си. До 40-ата минута бяхме отбора, който накара отбора на ЦСКА 1948 да играе по начин, по който не бе играл досега – с дълги топки.Имахме ситуации, но не успяхме да вкараме. След това имахме малки колебания, които ни разклатиха”, коментира Томаш.

„В България много бързо вдигаме играчите, и бързо ги сваляме. Момчетата ще правят грешки. Аз съм човек, който залага на млади. Тук е моментът да ги подкрепя и да се учат от грешките си, защото нищо фатално не се е случило. Класата струва пари. Играчите на почивката усетиха индивидуалната класа в противниковия отбор. Всичко е психология, но това е, с което разполагаме в момента”, каза още специалистът.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Абе то само пляскане да беше иди дойде ама то било голямо осещане изодзадтъпа болка в Газа и сперма в уста то е било голямо усещане цял живот така да го усещане мангусти

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Научи се да пишеш бе, мангал неграмотен.

  2. 2
    2

    Тия от БФС са за ебане. Как може такава подигравка с всичките 2000 Локо фенове? Преди беше ОК. Само едно ЦСКА ни пляскаше. Сега са 2. Мъка, циганска мъка. Саде Локо и така.

  3. 2
    1

    Индивидуално ви пляскаха. Не групово. Айде да са ви честити петъците. Само тва повтаряте последните години.

  4. 3
    2

    Запознат какво пак жълтите бе олигофрен два гола им отмениха бе боклук няма съдийски подпирания и сте до там бе тъпак мангалски хванах се нанася че накрая ще бъдем преди вас

    • 1
      2

      Не жяха ли 20 отменените голове, бе Андрей?

  5. 2
    1

    Тома да илядиш там на лайнутаи ту си искал да кажеш че са осетили тъпа болка в Газа и топъл дъх във врата да ви е честито започването пропадането

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Ебати неграмотният циганин.

  6. 1
    4

    Айде вече да оправиш защитата, а?!
    Омръзна ни от смешни голове. С юноши е ок със селски отборчета като коматевци, но с лидерите сам виждаш какво става…

  7. 5
    2

    Томаш, когато се мъчише и в Берое ти казах в очите,че съдиите те държат да не изпаднеш!Сега е същата история!Етър беше скоро!Колко мача ти решиха този сезон съдиите???

  8. 8
    1

    А ти усети ли как Любо те надигра тактически.

  9. 11
    3

    Няма ги съдиите да ви подпират цигани миризливи

    • Ти кой точно от четиримата нещастници на Лаута в сектора на гости беше, бе ?!! Тук е лесно да пишеш тъпитии по адрес на отбора на Пловдив. Опитай на живо… Ако ти стиска , миши!

Коментарите са затворени