Президентът на БФС Борислав Михайлов направи много интересно изказване за стадион “Пловдив”, който в момента е в трагично състояние. Бившият вратар коментира и съоръженията на Локомотив и Ботев. Той откри нов футболен терен в Елин Пелин, след което отговори на журналистически въпроси.

“Що се отнася до по-големите стадиони – няма футболен съюз в света, който да е направил стадион. Това е работа на държавата, но се надявам скоро да имаме хубав голям стадион. В Пловдив два са на път – добре върви работата с двата стадиона на Ботев и Локомотив, във Варна също – на Черно море стадиона. Да се надяваме до една-две години да има стадион, с който можем да участваме и да мога да докарам тук финал за Суперкупа или Лига на конференциите”, каза Борислав Михайлов.

“Стадион “Пловдив” ми е голяма болка. Там също може да се направи добра реконструкция и инвестицията да не е толкова голяма. Чашата е добре направена, бетонът си стои, теренът е добър, защото никой не влиза. Трябва да се сложат седалки”, допълни още бившият капитан на националния отбор.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Този изобщо стъпвал ли е ,в изминалите двадесет години ,на стадион Пловдив?!!! Не е стъпвал! Хубаво е да не се говори пиян!…

  2. ПАК САМО КРАДЕНЕ В ТЕЗИ ГЛАВИЧКИ
    БОКЛУЦИ МРЪСНИ

  3. Бобката е смесил алкохола с някаква дрога този път

  4. Тоя пак е пиян и дрънка простотии! На тоя стадион няма да му стигнат 100 милиона,за да стане. Язък за хубавата Мария Петрова.

Коментарите са затворени