Марица се раздели с Апостол Попов

0
214
Апостол Попов

 

„Марица“ се разделя с Апостол Попов, който заемаше поста на спортен директор в клуба. Той бе част от „жълто-сините“ от есента на 2020 година, като прекрати успешната си състезателна кариера именно в пловдивския тим, а след това остана да работи в клуба като спортен директор. Неговият опит бе много ценен, а усилията му в организационен план – от голяма полза през последните две години. Апостол Попов взе решение да напусне и да приеме ново предизвикателство, като се присъедини към треньорския екип на ЦСКА 1948.
ПФК МАРИЦА 1921 ПЛОВДИВ благодари на Апостол Попов за усилията, всеотдайността и приноса му към успехите на тима! „Желаем му здраве и още много успехи край футболните терени“ – завършват от Марица.
 
На раздяла Апостол Попов сподели няколко думи за времето прекарано в пловдивския клуб: „Прекарах страхотни две години в „Марица“, в които постигнахме значими успехи. Благодаря на собственика Христо Христов и на треньора Николай Димитров за възможността да работя в такъв голям клуб с история и традиции. Благодаря на треньора, помощник треньорите и футболистите, както и на всички служители за префесионалното отношение, на феновете за подкрепата им! Пожелавам още много бъдещи успехи на „Марица“!“