Локомотив Пловдив постигна прецедент в родния футбол, като успя да обори ДК на БФС и да постигне отменяне на наложено вече наказание за мачове без публика:

Ето какво гласи официалното решение на комисията:

По жалба на ПФК “Локомотив” гр. Пловдив

Апелативната комисия след като се запозна с обстоятелствата по жалбата и я разгледа по същество:

РЕШИ:

Жалбата на ПФК “Локомотив“ гр. Пловдив е допустима и основателна.

Ап.К. на основание чл.62 ал.3 и във връзка с чл.6, ал.1 и чл.16, ал.2 от ДП 2022/2023, изменя решението на ДК от 07.09.2022 г. за ПФК “Локомотив“ гр. Пловдив, като отменя наложеното наказание по чл. 37, ал.1, т 7, б. Б от ДП /2022/2023/ .

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

29 КОМЕНТАРИ

  1. Папагалите май ги е яд че новите собственици се учат от техните собственици как се работи с БФС.
    Само дето борбата е съдиите да ни свирят ЧЕСТНО, а не да ни дават аванта във всеки мач като на тях!!
    Въпрос на морал!!

    • Бонка Барекова е трол на мародера Андрей Спасов

      Валудолче, Андрей?

    • Така така 🙂 завиждате ми се струва , а имате милиярдер собственик уж хаххаха

      • Само Ужким. В действителност пак си е Шиши..

  2. 11
    1

    Аллоо помаци, да ви припомня ли мача с Берое,преди първия гол страничния вдига байрака за нарушение но главния се прави на улав и онези от ВАР също,какво са ни помагали бе дейба и новите ви опорки,имаме ли дузпа свирена за нас,а да ви попитам вас,на мача с Ботев Враца КОЛКО 1000%дузпи ви спестиха???? Ето за това сте най мразения отбор в България

    • А кой отбор има ТРИ МАЧА с показани червени картони по средата и ли в началото на мача?

  3. 14
    3

    Справедливостта възтържествува.Хайде сега радвайте се помаци.Как не ви е срам да говорите за съдийски аванти за Локомотив забравяйки как Генев вкара на Лаута от два метра засада,как Давидов ви свири в Коматево през два кръга и ви подари дузпа срещу ЦСКА (затова второто полувреме спряхте да викате че е педераст).Вие сте най-некомпетентната и проста публика издаваща звуци, които никой нормален човек не може да разбере.Ако знаете Зингата какво ви готви ще искате още сега да изпаднете!

    • 4
      7

      Та, кога е свирил Давидов?
      И какво готви Зингаревич? Обясни?
      Защото Вашият любимец – престъпника Главния, някога просто ви закри и докара Велбъжд във Филибе, а Вие паметник му издигнахте. Ами, Зингаревич, може да ни закрие и да докара Челси или ПСЖ, руско- еврейска му работа! Вие, защо страдате?

      • 7
        3

        Главния така ни закри какво вас Митко ли ? Впрочем вие не сте закрити още съществувате, но чичо Митко е собтвеник, а дружеството в несъстоятелност, а това сопотско недоразумение от 2010 е съвсем нов отбор с ново име и емблема!!! Кого заблуждавате жълТУРСКИ курви не знам! За Зингаревич само се моля още 2-3 години да ви задържи , за да може още повече да ви ебе мамата и на школата и на всичко !!!

      • 4
        2

        Повярвай ми въобще не ме интересува какво ще стане с Ботевъ когато зингата си бие камшика, жалкото ще е за малцината истински обичащи клуба и гледащи реално на нещата фенове.А що се отнася до Давидов изкарай статистика в последните 3 години колко мачове ви е свирил в Коматево и как и дали на Левски, ЦСКА и Лудогорец има един и същи съдия да им е свирил толкова много?

        • 3
          1

          Как да изкарат истината ,като не могат да четат?!

      • 6
        3

        Ама Главния ни направи шампиони,а руското пиянде само ГЕЙ оргий прави. Как няма школата да ви върви надолу,като за треньори сте взели ДВАМА ПЕ-ДЕ-РА-СИ

  4. 2
    9

    Винаги съм бил против безумието ” Мач без публика”! Наказваш отбор Х, отнася го и отбор У. Няма да гледам отбора на моя стадион, но мога да отида, когато отбора ми гостува? Да не коментирам празните трибуни, колко са тягостни и т.н. И все пак, има едно НО, което не е маловажно! Браво на възхода на Локото, като победи и точки, но е очевадно, че всичко се свежда и то, във всеки мач до един гол и няколко спорни момента, всички отсъдени в една посока. В журналистическа България, от как се помня има един отбор, който винаги е прав! Дори, когато се отменя автогол, заради засада! Сега, се появява и втори! Право е на привържениците да му се радват, щом им харесва! Но, нека не се сърдят и на други мнения!

    • 10
      3

      Ти добре ли си да говориш че съдиите подкрепят Локомотив,това е новата мантра след подарената от Бойко купа.Да ти припомня че до ден днешен никой не обясни защо бе отменен гол срещу ЦСКА и не бе пребита дузпата,и да погледнеш какви смешни и колко като бройка картони се вадят всеки мач срещу нас.Защо не гледате реално на нещата, Локомотив е най-ощетявания отбор от съдиите?

      • 1
        2

        Обещавам! От тук на сетне, всичко под лупа, но до тук …? Два, три жълти картона, за замазване на очите на противника и какво? Който и да се наложи да замести наказания, цирка се повтаря! Вие, привържениците на Локо /без препратки към Кн/ най добре знаете кой е щатния тренер на БФС и защо е при вас!
        От мен: И Любимата ми Марица и Спартак са традиция, но без Локо, или без Ботев умира поне по 45% от Пловдив! Не! Всеки е нужен на този град! Но, задължително с оная наебана от всеки дума: Феър плей!

        • 4
          1

          За това ли мразиш Локомотив:7:3,0:1,6:0 ?Кой отбор в Пловдив беше най-бутаният отбор по бай Тошовото време?Та КЦМ ,та АФД ,та какви ли не бяхте!Сега по инерция продължават да ви бутат!Затова от голямата школа на Боев в отбора ви има само един българин в основния състав,а 12-т момчета от школата играят в А група ,но в други отбори!

    • 13
      5

      Преди беше оправданието за нов стадиона ,сега е Money+
      Вечно морални победители да бъдете в този град!

Коментарите са затворени