Локо Пд ще играе със Спартак Търнава в Лига Европа, след като словаците елиминираха Радник Биелина с дузпи. В реванша на стадион “Антон Малатински” Спартак спечели с 2:0. При дузпите словаците вкараха 3, а Радник – 2.

Алекс Собчик (10) и Кристиан Михалек (87) вкараха в редовното време.

в 108-ата минута румънският защитник Богдан Митреа си изкара втори жълт и червен картон, оставяйки домакините в намален състав. Така или иначе нови попадения нямаше и се стигна до дузпи.

При ударите от бялата точка Захуменски и Ловат от домакините пропуснаха, а същото сториха и Мотика, Плавшич и Попара от гостите. Така словашкият тим спечели с 3:2 след дузпи.

Според официалната страница на Локо Пд в Инстаграм първият мач, който е на Лаута, ще е с начален час 20:30.

63 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Честит ПЕТАк, пловдивчани!!! Честито и на селскостопанските труженици и животновъдите от селата!

  2. 4
    2

    Андрей беше цяла нощ дежурен да спами форума като Анонимен за левчета. уморен е
    Кой мислите, че постоянно разпалва омраза във форума – той самия и неговия трол, който преди се представяше за мияч на чинии в Лондонското гето, но се оказа обикновен селянин-психопад от Стряма, който продава редосеялки и върти любов с Фекала. Редуват се на смяни за да покриват 24/7. Особено озлобяха след като БотевЪ умря на 15/5/2019!

  3. 7
    3

    Андрей пак си в грешка. Локо ще гледат от близо как Спартак играят

    • 4
      2

      Както Кристиян неНУЖНИКА изгледа АЛЕНАТА ПЕТАТА!

  4. 17
    12

    Тъпи необразовани мангали ! Кой сте натпяли ? Вие нямахте хора да си направите хориографията ! Пловдив показа , че е жълто черен ! Хубаво ,че зулума и Узунов направиха по една свирка на Боко тиквата иначе отивах те на кино ! Взехте купата но болката ви е голяма ще ставаме все повече от вас !

  5. 12
    8

    Статията за Кристия Димитров – 3000 гледания. Статията за Локо и Търнава – 1000 гледания. Позната ли ви е пропорцията?

    • 10
      10

      Статията за зрителя на петата от близко е от 3 дена, статията за пловдивският любимец е от 7 часа. Не е лесно да си прост жълт помак 😂😂😂😂

      • 5
        3

        Важното при вас е да си съчините добро оправдание, макар че и на малките циганчета е ясно, че интересът към една стария е само в началните 3-4 часа.

        За останалите материали, при които е видна същата пропорция, какво е оправданието? Истината е, че интересът към вас просто е доста по-слаб. Толкоз!

    • 6
      6

      Искай смяна ми да познато е 🙂 никой не иска да ви чете измисления жълт сайт ! Погледни малко в трибуна пловдив какво става хахах толкова сте жалки и комплексирани от нас, че не е истина хаха особенно като взехме купата от вас хахах кръв пикаете

        • 2
          2

          Искай смяна хаха чета ви коментарите, смея се и ви дразня хахаха

    • Ми там е сайра, селки!
      Такъв сейр изпуска ли се.
      ЦИРК!!!

    • 1
      2

      Да съотношението ни е познато от броя на зрителите посрещнали подарената купа през 2017 и купата на Пловдивския любимец от Финала на финалите

  6. 11
    10

    Локомотив Пловдив, известен повече като Пловдивския любимец играе след малко мач със Славия. Но Андрей от да надува БАЛОНА 🎈🎈🎈 на индианчетата, от комплекса с ПЕТА От КУПАТА, няма сили да си свърши работата.

    За справка ВЕЧЕ ВСИЧКИ СОФИЙСКИ САЙТОВЕ АНОНСИРАХА МАЧА, тази Пета побърка жълтокожите,, нямат мира, мъките им са безкрайни…

    • 7
      2

      Бай Станьо, разбери, никой не се интересува от този мач. За какво да има статия, която никой няма да прочете или ще бъде прочетена от МАЛЦИНСТВОТО от хората? Няма интерес = няма кликове = няма пари = няма статия.

      Защо не си биеш камшика към гонг.бг?

    • 8
      3

      Локомотив Пловдив известен повече като кюстендилските цигани

    • spoko shte kachi 2 statii – edna sus sustavite i edna s analiz. obache she gi nadraska naburzo i shte gi kachi SLED MACHA… ooo andro andro julta tikva si julta tikva shte umresh!

    • 1
      2

      Андрей беше цяла нощ дежурен да спами форума като Анонимен за левчета.
      Кой мислите, че постоянно разпалва омраза във форума – той самия и неговия трол, който преди се представяше за мияч на чинии в Лондонското гето, но се оказа обикновен селянин-психопад от Стряма, който продава редосеялки и върти любов с Фекала. Редуват се на смяни за да покриват 24/7. Особено озлобяха след като БотевЪ умря на 15/5/2019!

  7. 9
    6

    сега запомнете много добре,до всичките 30 фена на циганския отбор на велбъжд столипиново два пъти по 2-0 за Спартак Търнава

  8. 12
    11

    Хахаха жълтите ги болиии болиии 🙂 сано лайна сипят хахаха 🙂 както бяхме написали на един тапет – ЕБЕТЕ СИ ПУТКАТА МАЙНА СЕЛСКА !!! Ние ще играем в Европа на Лаута след като ви бихме на финала ! Каквото и да кажете срама от това не може да го скриете ! А още по-големия срам е, 15 000 стариста бяха надпяди по всякакъв начин от нас и това го каЗва цяла България и във всеки един форум, но тука пишештите не четат нищо друго освен коментарите под статиитр на Андрейчо и глупавия му сайт !

    • 12
      1

      Глупако,някой ти беше казал ,че мозъка ти е с големината на една от трите ти точици !Много правилно определение.Псувни,простотии,неграмотност-сано,стариста,надпяди,пишештите,статиир…Тъпунгер!

      • 1
        6

        Хахаха палячо само едно и също знаете ! Обърнете плочата, че не сте интересни вече ! Виж на село тези разговори може да вървят ама тук в града не ! Ходи паси овцете и се радвайте на лъжите, които Андрей ви пуска хаха еба ти и глупаците дето сте ! Хахаха чак ми е кеф и ми е смешно да ви чета комплексарките коментари, които са изпълнение със завист !!!

  9. 9
    2

    Спартак Търнава отстраниха Левски преди 6-7 години след 3:3 общ резултат и дузпи. След това от там пък левскарите купиха Роман Прохазка. Вероятно и сега са корав отбор.

    • 7
      7

      Запяхте друга песен. Всичко освен отстраняване е провал

  10. 8
    9

    Ний сме скромни мангалчета без амбиции , търсим вестници да докажем , че сме основани 1916 , пък може и да сме още по-рано основани , примерно 1906 , как няма някоя изрезка от вестник да докажем , че сме първи на земята ….

  11. 5
    10

    Отбор от западна Европа е отправил официална оферта към Ботев Пловдив за трио играчи от юношите на 12 години. Престижния отбор, чието име се пази в тайна предлага по 700 000 евро на футболист. По потвърдена информация исканите футболисти са Емре Давидов, Севи Идриз и Стефан Смъркалев.

    Очаквайте подробности!

    • 6
      8

      В Ботев са преценили, че триото 12 годишни играчи трябва да израстват още и ще продължат да носят жълто черния екип. Припомняме ви че за Стефан Смъркалев, Севи Идриз и Емре Давидов бяха предложени над 2000 000 евро.

      Много солидна оферта е имало и за Запро Динев, но и той трябвало да се развива и е отхвърлена.

      Аз вашия т Андрей, бдя за новини,не спя и съм убеден, че до часове ще има още оферти за милиони към футболистите на Ботев. Четете, усмихвайте се и бъдете информирани…

      • 6
        5

        Идриз и Емре не си ги даваме!

  12. 10
    10

    Локомотив Пловдив има готов отбор за групите на лига Европа! Чакат ни звездни мигове с любимците на Пловдив за всички времена…

    САМО ЛОКО…

    • 5
      2

      Ми прав си ама само където ще ни забият 5,6 гол в двата мача тези слабаци от Търнава.
      А за любимец май си ял отровни гъби за да драскаш такива глупости.
      Звезните мигове ще са пак във групите ама нали знаеш в кои Б,В. там ще си цъкаме яко.

  13. 6
    9

    Ава ся отидох да си купя баничка и гледам бат Стоян канара ръфа един геврек и пита ний с кой жа са боричкаме у Европата ва да гоейба.

  14. 10
    9

    Спартак Търнава нямат шанс срещу Пловдивския любимец. Ще ги бием с 3:0 и чакаме следващата жертва.

    Ще имаме и могъщо предимство по трибуните. САМО ЛОКО!!!

  15. 6
    11

    Кюстиндилските цигани с никакъв шанс. Пак ще позорят името на България (1:7)

  16. 8
    13

    Успех на Спартак и КУР за циганите

  17. 18
    9

    Мангалите от коматево ще изгният на село. Пловдивският любимец ще прославя България. Тази петичка остава в съзнанието на всички помаци от родопската яка за вечни времена. Цял живот ще сънуват кошмари и ще си викат: неееееее нетрабваше да става, не трабваше да падаме от мръсните буфери в най-важния мач за всички времена.
    А ние, гордите локомотивци ще си джиткаме из Пловдив и ще се наслаждаваме на живота. Ние сме господарите на Пловдив.

    • 6
      12

      С тази купа ще си останите за вечни времена

  18. 11
    6

    Спартак да не са Милан? Излизаме и гледаме да не паднем. Балканско катеначо.

    • Словакия не е на балканите бъркаш я с Словения.

      • 4
        3

        Малоумник, това е нашата печеливша схема

  19. 16
    9

    Труден съперник! Успех на Пловдивския любимец! Момчета са много добри футболисти и имат сили да продължат.

    • 8
      8

      Добри добри, колкото за 3 черноморски паламуда. В този случай може да се каже-колкото за 3 Търновски бахура. Тактиката от сега я знаем-напред играем за 0:0, а отзад каквото стане, паркираме рейса и чакаме я за пИта, я за коляно. Каквото дойде.

  20. 11
    14

    Еми отпадаме славно Спартак Търнава е класи над нас няма смисъм да се напъваме дено 0 – 5 в първият мач а втория може и 6,7 петички да поемем.
    Срамно беше БФС и спасителите от Ботев да допуснат такъв срам за България кото нашето Локо

    • 6
      4

      Трол, ти нямаш ли почивка?!
      Ееее, тоя Андрей те яха като фашист еврей.
      Ама ти си си курва. Сигурно даже те кефи

  21. 8
    14

    Ако Аллах е с нас има ли значение кой е против нас! 5000 правоверни срещу 15 000 гяури! Аллах акбар!

      • 6
        6

        Селянин от Говедарци в селски отбор, пълен с цигани. Що е то?

        • 6
          5

          Многу сме. Ачу, Молива, Йткатъ, бай самуил,

Коментарите са затворени