Почти сигурното ново попълнение на Ботев Пд Марко Перван е пристигнал снощи в Пловдив, а днес следобед се очаква той да мине медицински тестове, след което да седне на разговори с канарчетата.

Както първи ви съобщихме Ботев Пд вече договори трансфера с Осиек, с който играчът има договор до лятото на 2022-а. Остава да преминат преговорите клуб – играч, като двете страни имат предварителна устна договорка за условията.

109 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Марко Перван- християнин, бял.За мъка на мангалите от Столипиново.Подава я като Тошко, по-добър от Васко( много добър футболист, техничар, но страхлив).Този Марко вижда играта.Добър футболист, на добра за футбол възраст, покрай Желко ще дойдат още, и това е добре-по-дълга скамейка и по-голяма конкуренция.

  2. 3
    5

    ИЧ-ове, католици, турци, Домуши, загуби на Финали… а те горките само мълчат, преглъщат и се оправдават.
    Да ги съжали човек ако не беше онзи лъжрц – лондонския мияч на чинии, който спи с пакестанец за една квартира…

    • 2
      3

      който иска, той ги ползва индианците.
      раждат копелетата и мълчат!!

    • 4
      1

      Ама и ебем от 49.12 с левачката аааааааа манго.
      Финала на финали само във вашите тъпи мозъци дейба вашта мама циганска.
      8 крък на колене нагъзени на килимчетата и без да пискате ще има ебане яко.
      За една подрена купа 100 г. РОБИ И КУРВИ НА ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ.

      • 1
        1

        Финала на финалите как завърши, католическо-турска-ИЧова курво?

      • 1
        2

        искам те на колене с отворена уста, миячо на чинии

  3. 2
    5

    Опааа. Папагалите уж щяха да развиват “млади български момчета”.
    И каква стана тя сега?! ИЧ след ИЧа, мима моя майно лйо, а те мълчат като ПУТКИ!!!
    Затова и са любимците на Домуша – оножда ги когато си иска, а те само се усмихват и си бършат тихо спермата му от устата..

    Е това е морала на папагала от село!!

    • 1
      3

      Андрей, и той мълчи като използвана подлога

  4. 4
    4

    АвА буфери смотани мои нали взейми купътъ и ся само с нея шъ съ фукъми….

  5. 4
    5

    Как се купуват и плащат 15000 хиляди гърла вие що не си купихте ?!?

  6. 9
    14

    Колко членски карти купиха тези прословути платени 15 000 фена?

    • 11
      4

      Плешив недей да говориш за фенове цяла България видя

    • 9
      4

      Продадени са 1500 карти на цена 200 лв! Нещи друго да те интересува дръглив циганино? Вие колко карти продадохте за 80 лв? 100- 138 ?

      • 4
        4

        Стига си лъгал дядо попе толкова селяк няма да даде пари ва да тейба.

      • Дядо Попе, всеки път като излъжеш нека Бог те накаже!

  7. 5
    14

    АНДРЕЙ ОТИДИ В ХОТЕЛА ДА ГО ОБСЛУЖИШ ЧЕ СИ ПРЕВЪЗБУДЕН НЕЩО.

  8. 25
    8

    Повечето коментиращи тук си мислят ,че тва е някаква трибуна и всички управляващи им четът глупостите….
    То не са Прокуратура,Община,Парламент….

    Само да ви светна драги лилави съграждани,БОТЕВ е институция !
    Не е някакво си жп отборче ,кръстено на някакво си превозно средство,като автобус,камион.. тн.
    Набийте си го в лилавите кратуни,че Ботев Пловдив ще има стадион-бижу,а вие ще сте цял живот в неговата сянка!

    • 6
      4

      Курво, какво стана – наби ли Стикса както се канеше?

    • 4
      4

      Велбъжде вместо Бутвфъ що не кръстите жалкото си отборче Че Гевара ми то същото ма мастио селска недна.

  9. 18
    11

    Локо могат да го закриват след пИтата. За 80 години една пИта и повече мачове не ги интересуват, а само пИтата.

    • 18
      9

      Не ги бъзикай, те не са виновни! Като се има предвид, че Български Език им преподава главния им лингвист Зума, как да говорят?!

    • 10
      11

      Ава пичаги от тая петъ не се живее вече ва братя…..его на тук в Стряма бат Стоян канара я раздал на всички юрдечки по един камък да търкаме петътъ а вечер жулим мента с мастика белким я забравим ва да гоейба.

  10. 6
    17

    Индианци, пак говорите преди осмия кръг и пак ще ви накажем!!! Митко Илиев отклонява с глава към Аралица, той прави крачолче на Филипов и Ожболт с пета носи купата на България пред зрителя Кристиян! Или пък Тошко на първа греда пропуска центриране от корнер и Митко Илиев с ГЛАВА носи победата насред КОМАТЕВО!!!

    • 10
      13

      Стига, че на работата имам 3-4 колеги фенове на ботевъ естесвенно от родопската яка и ми говорят, че още ги е яд и вечер сънуват кошмари от загубения финал, аз ги успокоявам, викам им ще ви мини😂😂, кво да ги правая колеги.

      • 17
        6

        Не лъжи, къде се е чуло и видяло мангал да работи?! 😀

      • 15
        6

        Те всичките ти колеги от яката и как само ти си от Хаджи Хасан махала?

  11. 17
    6

    Добър ден,извинявам се,че пиша в часовете за почивка между 14.00 и 16.00 във форума на „Ботев“Пловдив.Правя го защото знам ,че моите верни почитатели постоянно са тук и то без да почиват.За пореден път напомням,защото на някои индивиди трябва и да се повтаря и потретва, че не съм нито Митко Главата,нито Митко Брадата а Митко Коляното!През моята продължителна футболна кариера много голове съм вкарал с глава и много години съм носил брада ,но такъв ефектен гол с коляно до неделя 14 юли /празника на Франция/не бях отбелязвал.Голът си е гол,напълно редовен и аз си го харесвам.Благодаря ви за разбирането.Ваш Митко Коляното.

  12. 14

    Много слаб мач с Арда. Радваме, че сме взели точка от тези дърводелци. Лошо! Тошко и Балтанов са големите длъжници на отбора. Това са водещите две фигури в Ботев. Те задават темпото на игра. Когато едвам си мърдат краката, подават много грешни топки и не влизат в мача с хъс и спортна злоба, тогава целия отбор играе като тях. Другите да не са луди или глупави да бягат и да се раздават когато двамата лидери се мърдосват и не им пука. Отново разочарование. Кристиян Димитров изпъква като най-постоянния играч на Ботев. За съжаление Балтанов и Неделев, ако продължават така, повече ще пречат на отбора. Превърнахме се в посредствен отбор. Вижте Етър и Черно море с какъв хъс играят и вижте Ботев в момента. Забеляахте ли играта без топка на холандеца? А видяхте ли и играта на Неделев без топка? Пуснете си пак мача, ако не сте забелязали и направете разлика! Разликата е огромна. Много ги харесвам и Неделев и Балтанов, но в момента повече пречат, отколкото да водят отбора. Ще се види и от резултатите също. Искаме бързина и желание за победа. Можем да играем така! Последните 10 мача на Ботев са ужасни. Поставят ни в графата посредствен отбор. Радваме се на 1 точка. Без нахъсани лидери не става!

    • 20

      Великолепно мнение,като добавим към двамата “лидери”и разпиляния Карачанаков и посредствения “Ради”средната ни линия е основната причина за проблемите ни.

    • Просто прекарасно мнение- на 100% се покрива с моето. Холандеца е новия Иршак, за цял мач един или два грешни паса. Просто се вижда школата в Холандия и нашата- ние не можем да се движим толкова без топка и да работим на висока скорост!

  13. 3
    4

    Добър ден,извинявам се,че пиша в часовете за почивка между 14.00 и 16.00 във форума на “Ботев”Пловдив.Правя го защото знам ,че моите верни почитатели постоянно са тук и то без да почиват.За пореден път напомням,защото на някои индивиди трябва и да се повтаря и потретва, че не съм нито Митко Главата,нито Митко Брадата а Митко Коляното!През моята продължителна футболна кариера много голове съм вкарал с глава и много години съм носил брада ,но такъв ефектен л с коляно до неделя 14 юли /празника на Франция/не бях отбелязвал.Голът си е гол,напълно редовен и аз си го харесвам.Благодаря ви за разбирането.Ваш Митко Коляното.

    • 7
      3

      Браво Мите! Ти си направо френско коляно, моето момче! Все така да ти върви – сега срещу на Бат Венци трупата е моментът да направите голямото шоу, двата най-тото отбора! Едно 6-5 би било идеално, без значение кой ще победи, така и така ще се и двата във втората осмица.

  14. 8
    7

    Тука чета за нови играчи на Ботев, а коментарите са за новото скеле на локотУ и как щяли да дават пропуски на bbc, skysports, eurosport, cnn и планета пайнер…

  15. 7
    13

    Индианци, Митко Илиев е Главата, справка КОМАТЕВО 78 минута!!!

    Колкото и да се напъвате, купата е черно-бяла…

  16. 5
    4

    ний само анонимнци ли ше зимами бе, бай Клошарски?

  17. 11
    4

    Само да попитам,как викат вече на Митко Илиев, Митко колянцето хахахаха,о кюстендилци….

    • 7
      4

      Какъв е този поет ? Какво е това? “Гол вкарахме ви с пИтата”?
      Някъде бях написал: “Всичките писатели, поети, хуя ми да ядете”!

    • 11
      1

      “Гол вкарахмИ вИ с пИтата и проскубахмИ пИрата”… Кой пират?

      Станиславе, това да не е брат ти, бе? Като го гледам този красавец, се чудя, как може да ни викате на нас “селяни” и “криви глави”?

      • 10
        1

        Къв е тоя дърт плишив селянин с питата?Типичен черно-бял мангал.

  18. 11
    4

    При тези комплекса Ботев е прераснал в параноя! Щом нищо друго не правят денонощно, а само чакат да се пусне нещо в нета и да започнат да плюят!
    Погледнете ги, че дори и не спят през нощта! Факт неоспорим!

  19. 5
    6

    АКРЕДИТАЦИИ ЗА ВТОРИЯ ПРЕДВАРИТЕЛЕН КРЪГ НА ЛИГА ЕВРОПА

    Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще домакинства на 25 юли срещу Радник (Биелина) или Спартак (Търнава) в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа.

    Журналистите, които желаят да отразят двубоя, трябва да изпратят заявка с трите си имена и медията, за която работят, на имейл lokomotivpdpress@gmail.com до 19 юли в 22:00ч. Моля, конкретизирайте дали искате акредитация за фотограф или за пресложата.

    Заявки, подадени след крайния срок, няма да бъдат разглеждани. Допълнително ще бъде обявено кога ще бъдат раздавани пропуските. Журналисти, които дойдат на двубоя без акредитация, няма да бъдат допускани.
    https://lokomotivpd.com/akreditacii-za-vtorija-predvaritelen-krag-na-liga-evropa/

    • На кой му пука за миризливия катун от гей – бандити , че и да се акредитира!

  20. 7
    3

    Автогола е като гол само че е авто гол-няма разлика. Също като в приказката: Да мина да те взема, или да взема да те мина.

  21. 12
    10

    Браво на “Коматево-експрес”🤣🤣🤣🤣
    Това е новото име на жълтите, селски лузъри от финала!
    В неделя обявиха “експресната реакция” а днес е вторник и щели да почват преговорите?🤣🤣🤣🤣🤣
    Отделно, не се знае, дали този не е поредния Запро Динев или Тони Тасев, които също така “сензационно” бяха чакани и представяни от тази и другите Делянови медийки😎
    Ще поживеем и ще се посмеем!
    В същност, след като Пловдивският Любимец взе финала на финалите на 15.05.2019, феновете му няма какво да губят, а само да се забавляват!

      • 3
        1

        Какво Да? В понеделник обявиха не “експресна реакция”, а експресна ЕРЕКЦИЯ, и ти побърза да се наденеш.

    • 11
      2

      Точно така. И забавлението вече започна във Варна. Реално погледнато, на хартия нищо не сте загубили, Морето вкараха 2 и вие 2.

  22. 7
    4

    Андрей, защо не пишеш, че Черно море има оферта за Митко Илиев (голмайстора) само за жълтите пишеш.

    • 11
      2

      Каква оферта? Митко бележи за Морето, а получава заплата от Локото. От това по голяма далавера-здраве му кажи.

    • На никой не му дреме за малцинството, затова не пише…, а и масово не можете да четете лилави тюфлеци!

  23. 14
    2

    Митко Коляното към Луков Центъра: Къде блееш бе смотаняк? Защо не я хвана?

  24. 13
    3

    Браво! Ботев е истински европейски отбор побеждавал най-великите отбори в Европа. Слави името на Пловдив играе четвъртфинал за КНК.

    • 5
      16

      Ботев го погребахме на 15-ти май. Това само ти ли не си го разбал?

      • 14
        2

        На 15.5. доказахме, че БОТЕВ е вечен и че е 3:1 срещу циганите по фенове и че 3:1 срещу циганите по купи

  25. 21
    4

    Спомням си мача със Севиля.. Бях на 12 години и гоних топката на тъча.. Тогава една топка дойде при мен и лично е дадох н Давор Шукер…! Времето когато имаше БГ футбол

    • 4
      18

      След толкова веме, сега пак ще има европейски мач в Пловдив, благодарение на носителите на Купата. Нека благодарм на Локо за тези незабравими емоции които ще ни дадат.

  26. 20
    6

    още един който ще пори гъзовете на курвенския отбор на ибрикчиите от велбъжд столипиново …

  27. 7
    19

    🔥СТАДИОН “ЛОКОМОТИВ” В ОЧАКВАНЕ НА ИСТОРИЧЕСКИ ПЪРВИ МАЧ🔥

    🏆На 25 юли в Пловдив се очаква историческо събитие. След близо 30 годиини, за първи път в нашия град ще се изиграе мач от европейските клубни турнири, а истинската история ще напише стадион “Локомотив”, който за първи път ще приеме мач от такъв ранг. В четвъртък ще стане ясен съперника на черно-белите за този мач – Радник Биелина или Спартак Търнава.🏆

    • 22
      4

      Тоя пък лъжлив циганин:

      95/96г Севиля гостува на Христо Ботев с Давор Шукер за 1:1 – става дума за истински футболисти. Т.е. 24 години.

      Мангото брои както си брои възрастта на отборчето.

    • 5
      21

      Да, това е истинската новина! Но Андрей избива комплекси от Петата и ни занимавате с индианщината в ботевЪ. Пак надува БАЛОНА 🎈🎈🎈🎈🎈 индианчетата щели да плащат трансферна сума за тоя некадърник, все едно ще е повече от 20 000 лева…

      • 8
        2

        Новината е, че не можете да броите! Срам! Второкласник е по-напред от вас, малцинство.

        • Поне в анатомията са добре – тук пета, там коляно…

      • На никой не му дреме за отбора на малцинството.

    • Историческо мухахахаха а бе въшльо плешив, когато играете четвъртфинал в ЛЕ, като Ботев тогава се показвай циганин недоклатен

    • Ако може мангалите да ги изписват кюстендил за Европа, че да не срамят името на Пловдив

  28. 7
    13

    И този ще ее на колене в осмия кръг, както след финала на 15.05.2019

  29. 6
    11

    С тоя дали жа бием арда.саде ботив юруууууш канарииие

  30. 5
    16

    Нали хърватин беше мръсна дума? Сега изведнъж хърватски играч се превръща в престиж?! Индианска логика…

    • 13
      2

      Мръсна ти е плешивата тиква – никой няма да ти се обяснява. Бягай преди да съм те докопал.

  31. 7
    20

    Сега Прокуратурата следва задължително да се самосецира! Законът не позволява да имаш неплатени задължения към Ообщината и да плащаш за друго. Да им теглят запор на сметките и са дотам.

    • 19
      6

      Тъп си та дрънка. Има срок за плащане, който не е изтекъл.

      • 11
        2

        Ама много е прост. Той мангала е свикнал на дюнерите – храна срещу кеш, ти му говори за срокове…

Коментарите са затворени