Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив стартира новия шампионат със загуба от Черно море на стадион Тича във Варна. Смърфовете отстъпиха на домакините с 1:3, като началото на мача въобще не предвещаваше този резултат.

Гостите поведоха в резултата след четвърт час игра, когато топката бе центрирана от ъглов удар на първа греда за Анте Аралица, а Мирослав Енчев не успя да се противопостави на играча на “смърфовете”, който отблизо прати топката във вратата на домакините. Бившият футболист на Черно море Георги Илиев се превърна в асистент на това попадение. В тези минути смърфовете бяха по-добрият отбор и не случайно в 24′ Георги Илиев стреля от далечно разстояние, но Иван Дюлгеров се намеси добре и изби. Така изминаха първите 25 минути и изведнъж Локо Пд бавно но сигурно започна да предава постепенно инициативата на домакините.

В 30′ Черно море даде старт на обрата. Родриго бе изведен по левия фланг и се справи чудесно с Милош Петрович с дрибъл. Последва центриране по земя към дузпата, където Аристоте Ндонгала препарира Мартин Луков за 1:1. В 41′ се стигна до голям пропуск за домакините. Топката бе центрирана отдясно за Родриго Енрике, а португалският офанзивен футболист показа фантазия, засичайки с пета. Първо топката се отклони леко от Милош Петрович, след което и от левия страничен стълб на Мартин Луков.

7 минути след подновяването на играта за второто полувреме Исмаил Иса порази за втори път вратаря на Локомотив Пловдив със силен удар в левия ъгъл на Мартин Луков, задминавайки Стивън Езе, използвайки своята скорост. След малко повече от час игра домакините домакините подпечатаха успеха си след изпълнение на свободен удар. Топката бе центрирана в наказателното поле и премина под куп тела, за да може Димитър Илиев, без да желае, да я отклони и прати в собствената си врата.

Последваха още няколко пропуска на Черно море, с които моряците можеха да направят загубата на Локо Пд още по-тежка, но не съумяха да промушат топката зад голлинията на гостите.

В продължението Ален Ожболт удари греда след удар от близо, който бе следствие на разбъркване в наказателното поле на домакините.

170 КОМЕНТАРИ

  1. Дядо Крушо правел поредния минет на Самоилов след като си свършил работата казал:
    Напълнях 20 кг.от твойта сперма дай ни поне купата,иначе фалирам и всички цигани ще идат пак в кофите за боклук а техните майки и сестри на магистралата….
    И Самоилов го съжалил:
    Нямаш проблем,продължавай да пълнееш!

  2. Дунав изместили Локо от последното място?! Евалла, аферим, машалла!

    Локо, Локо, што злагаш нас?

    • 2
      1

      Това беше написано на комина на бившия хотел на Ванко 1
      👳👳👳

  3. 🔥СТАДИОН “ЛОКОМОТИВ” В ОЧАКВАНЕ НА ИСТОРИЧЕСКИ ПЪРВИ МАЧ🔥

    🏆На 25 юли в Пловдив се очаква историческо събитие. След близо 30 годиини, за първи път в нашия град ще се изиграе мач от европейските клубни турнири, а истинската история ще напише стадион “Локомотив”, който за първи път ще приеме мач от такъв ранг. В четвъртък ще стане ясен съперника на черно-белите за този мач – Радник Биелина или Спартак Търнава.🏆

    • Тоя пък лъжлив циганин:

      95/96г Севиля гостува на Христо Ботев с Давор Шукер за 1:1 – става дума за истински футболисти. Т.е. 24 години.

      Мангото брои както си брои възрастта на отборчето.

      • Циганче вмирисано,
        Изразът “близо 30 години” отговоря на тези 24 години, но как да го разбереш това, като си поредния тъп жълт резак!

        • Да, да – както и близо 90 години са 80. Ясна ви е на вас мангалите математиката. Прости катунари.

  4. 7
    1

    Кога ще се записваме за следващата еккурзия.Питам защото има голям интерес от страна на влюбените пък и иска ме да направим сватба на чужд терен след което да се бараме със чужди елементи,че тук в Пловдив се знаем.
    Трябва да обменяме опит и докато е топло да се размножаваме,така ще сплотим бандата.
    Нашият собственик е пич голям той гледа сдоборо на гей развитието във гр.Пловдив за това едно голямо благодаря другарю Крушарски.Дори и да изпаднем в по долното ниво на футбола във България ни ще сме със вас.Искаме да покажем на жълтите манафи как едно гей общесто става като юмрук един за всички и всички за един кеф голям е с тези килимчета кадето ни ги измисли без обувки боси като мангалите и най вече вечно в поза наведени супер си е майна,браво Бате Ицо големец си грижиш се за нас евала.
    Чакаме догодина да играем по села и паланки там поне ебането ще е по евтинко.
    Ккто сам си каза ще играем по джоба.
    Ние Гей обществото обещаваме да сме със вас до гроб.

  5. 3
    1

    Ава, цигански курви, на тоА Митко нямаше ли кой да му обясни към коя врата да рита? Ми нов е в катуна, не знае!

  6. 8
    2

    Аз също съм против обидите и за добрия и градивен тон и коментар. Всеки футболист може да направи слаб мач и не би трябвало да ги разпъваме на кръст момчетата, но специално за двамата сърби няма как да си променя мнението (даже по – долу в коментара си ако ти си го писал де ги наричаш “трагични”). Все пак играят вече втора година и никакво израстване,абсолютно неорентирани. Иначе темата за “нашите юноши” е много деликатна и понеже всички се питаме защо няма такива в мъжкия отбор отговорът го знаят бащите на тези талантливи деца, предполагам се досещаш за какво иде реч и това е публична тайна!!!

    • 7
      1

      Хайде пак започваме с конспиративните теории….
      А защо тези “наши талантливи юноши” не играят в друг отбор и да се докажат?? Защо бяха резерви и в Арда, където имаха идеална възможност да го направят? И там ли други бяха виновни? Марчев обаче играе. Крумов също.
      Всъщност като гледаш национала с каква стока разполага, не ти ли светва лампичката, колко “добри” са българските футболисти в момента?
      А бековете бяха трагични в този мач, но това не значи, че са лоши футболисти. По тази логика Митко Илиев е за убиване например, а Г. Илиев е за пенсия… А знаеш ли, че Витанов е отказал да играе защото “имал болки в гърба”? Това на какво прилича?!
      Както казах съм твърдо против да се делят футболистите а наши и ваши. Това все пак е професионален футболен клуб където се гонят резултати.

    • 7
      1

      Пич, ще ми отговориш ли ама честно: имаш ли роднина или приятел, който иска да играе в Локомотив?

    • 3
      2

      В кой конкретен мач имаш оплакване от Петрович?

  7. 15
    8

    Буфери смотани мангали нека да честитим рожден ден на великия тумби или Тумби , Гунди, Чико гол ама вие такива играчи никога, смешници…

  8. 9
    2

    Иначе тази загуба дойде точно навреме за да се видят проблемите и да има време да се работи над тях.
    Най-сериозния е защитата (включително и дефанзивните халфове).
    Крилата и те не се връщаха. Май Буна и Везалов ще липсва.
    А ако са се появили нови готвачи… да си заминават

    • 3
      3

      Ааааааа разбрахме най-сетне. Загубата всъщност се е оказала здравословна.
      Значи: Ние може и лайна да ядеме , но ги ядеме с …….. лимон!
      Изкукуригали буфери!

      • А вие може да падате в мач, който сами определяте за “Финал на финалите”, но след това да казвате, че това не било важно. Сякаш има нещо по-важно от това…

    • Буна си го вземи у вас,той осра половината мачове миналата година егоист…вместо да подава на играчи които са на удобна позиция открити стреляше в аут или в тъч:)))

  9. 9
    5

    Оти си я шибна така бре каун?

  10. 19
    6

    Ето,че вече се прибрахме от Морето.Смятам че всички който бяхме на мача ,а и след мача сме щастливи разкошна юлска нощ във Варна яко ни ебаха кой кадето ни хвана такъв секс няма да имаме скоро,чак 8 кръг когато ще се дупим яко за една подарена купа трябва и свирки да правим.
    Иначе хубаво е че има развличение за нас гей двойките.Очаквам със нетърпение другата екскурзия,а и новият ритуал е разкошен да ви кажа с тези килимчета сме като Аладин.
    Поклон към другарят Крушарски евала голям пич е.

    • 7
      9

      Миячо, продаде ли редосеялката.

      Подарена е само вашата купа от Лудогорец. В Кърджали не минахте центъра, жълта курво на Локо. Така ще е и в 8-мия кръг.
      Локо ще се оправи, но вие мойе и да фалирате дотогава.

      Той умря 15/05/2019!!

    • 6
      3

      Стоян канара харесва това видео……умира от густо ва да гоейба.

  11. 10
    3

    Ава къде е питата,питата или сега имаме и коляно хахаха смешни мангали…

  12. 13
    4

    Дейба вашата мама циганска дейба! В тройката ще влизате а?
    Нали бяхте непобедими. Много сработени а? Та вий три последователни паса нямате. Морето си изгони цялата защита. Били са прикривали от разузнавачи, дейба и циганите прости дейба. Докато се прикривате и ще изпаднете

    • 3
      7

      Дейба мама ти селска, помак глусен. от нова година нямате победа, а си тръгнал нас да псуваш, шибана курво на Локо!!

    • 3
      1

      _Селяндур,вас морето ще ви шибат когато и където си поискат.Радвай се на геройският мач с турците.Хайде сега виж това. https://youtu.be/glKnQ0-FnuQ

  13. 9
    1

    Този отбор не може да надскочи себе си. Трябваше да се направи стабилна селекция и да се освободят доста хора.
    Ние играем рядко в турнирите. Такава възможност скоро, надали ще се открие. Късмет, късмет ама трябва и качество.

  14. 18
    2

    Петата ,петатаааааа , петичкатаааааа…Къде беше вчера тая прословута циганска пета та да ви изтрие поне малко срама???? Или тая мантра с петата важи само когато става въпрос за Ботев…
    Ами свиквайте вече с реалността драги “евробойци”. Дойде и времето да отрезнеете от еуфорията..

    • 13
      1

      Вчера беше ред на коляното. Само ти ли не разбра? 😀

    • Пичове, защо всеки не отиде под темата за любимия му отбор и да си дискутира проблемите, защото и Локото и Ботев имат проблеми. Каква е ползата от срането под темата на противника?

      • 2
        4

        Защото папагалите си мислят, че така ще си облекчат болката и комплексите от загубения Финал на финалите.
        Индианци, какво да ги правиш?!

  15. 11
    1

    Какви непривични позиции, какви схеми бе приятелю те са като пеперуди и не знаят къде се намират. Който и юноша да пуснат на тяхно място ще е по-добре. Да не забравяме и Абдулахи, който според мен е много класен и грамотен футболист.

    • 3
      3

      Стига с тези юноши. Видяхме го какво може юношата Юсуф! В Адра не го пускаха титуляр, а ние го пускаме…
      Докога ще сме ксенофоби и ще си играем на наши и ваши?! Предполагам, че си имигрант – хубаво ли ти е да те третират като “ЧУЖД”?!
      Причината за това състояние на отбора и слабата селекция е точно тази ксенофобия. Подведоха се приказките на разни жълти гноми и журналистически подлоги и взимат само “български момчета”. Е видяхме ги какво играха тези “български футболисти”. А в същото време те “СВЕТКАВИЧНО И ЕКСКЛУЗИВНО” взимат хървати и им се радват.
      Докато не се спре с тази КОМПЛЕКСАРЩИНА И КСЕНОФОБИЯ и не се остави Бруно да си работи спокойно и да си взима МОЖЕЩИ футболисти ще е така! Това е истината.

      • От къде ти го роди тиквата пък, че съм Емигрант(пише се с Е!) и ти като си толкова компетентен кажи какви футболни качества виждаш в Петрович и Томашевич? И какво очакваш от Юсуф от един мач. Просто казах че който и да хванеш дори и да не е наш юноша, а някой от гората ще играе по-добре от тях.

        • 1
          1

          Пише се с “е” или с “и” в зависимост дали е в или от страната. Повечето от пишещите тук са извън страната. Не си направих труда да те проверя, а направих допускане. Ако съм те обидил, извинявай, но не виждам нищо обидно в това – просто ти давах пример как ксенофобията е лоша.
          Петрович се справи чудесно като дефанзивен халф на Финала, а Томашевич е нелош бек, но е слаб като централен.
          Проблемите са когато Езе тръгне да покрива Петрович и Томашевич остане сам в центъра. Тук обаче може да се зададе въпроса къде бяха халфовете и Карагерен да помогнат на бека и да избият центрирането когато Езе го няма. Надявам се проблема да се оправи когато злезе защитника от Мозамбик.
          Юсуф и Умарбаев бяха дупки в средата. Юсуф не е готов за такъв мач. Може ни като бек на мястото на Петрович щеше да се справи по-добре.
          Нямам намерение да обиждам локомотивци и те съветвам и ти да запазиш добрия тон. Предварително благодаря.

  16. 17
    1

    Пак сме си същите мърши

  17. 8
    1

    След гола не играхме нищо.
    Черно море бяха много по-мотивирани, надъхани и показаха с желание, че искат победата много повече от нас.Аз видях само едно – ритане, блъскане, кюскане и рвпкане на топката напред.Играем най-грозния и безсмислен футбол в цялата А гр. Дори Арда си подават топката по-добре от нас и можеш да видиш някакъв смисъл в играта им.Вчера на тича видях 11 дървета с червено-черни фланелки.Дано Бруно да иска да заблуди Радник, щото това нито е играта на отбора, нито е състава.Парите са в евротурнирите! Другия вариант е новата тактика с трима централни, която още да не е сработена, щото ние миналото първенство не можехме да се надяваме дори с най-слабите отбори.Веднага ни пълнеха кошарата

  18. 15
    4

    Къде сте бе лаутски гейчета ? Свърши ли тоя меден месец или още се мандръсате в някой евтин хотел с обща тоалетна на етажа ?Голяма кошница плетяхте а?

    • СВЕТКАВИЧНО И ЕКСКЛУЗИВНО (много българска дума)
      2
      3

      ти защо се държиш сякаш вие имате отбор, бе индианец.
      Вчера бяхте опълченци цял мач с Арда

  19. 17
    4

    Е мангали прости приказката ви свърши и пак сте същите мърши.

  20. 16
    7

    Нямате публика (ФАКТ), нямате стадион (останал е само полумесец и скеле за джипситата), нямате тренировъчна база (ФАКТ), нямате школа (няма ги на картата), нямате деца да играят в школата! НЯМАТЕ БЪДЕЩЕ!!!

  21. 18
    4

    Пак сме мършите на Пловдив хахахаха,да си живеем с купата това ще ни остане.

  22. 9
    1

    И двата пловдивски отбора са трагедия,. Факт. Жалко за нас, феновете. Нищо не зависи от нас, така че… Успех и на Ботев, и на Локо, ще им трябва!

  23. 8
    3

    Ний сега се пазим за Радник. отивами и ги убивами тия!

  24. 19
    5

    И тук пак ни посрешнаха с цигани, цигани. Вместо да ни викат чи сми горди носители на подарена купа, те егатии гагаузите..

  25. 12
    3

    Бруно много си прав.Играха много силно когато им беше много лесно…на финала.На едните им бяха вързали краката,а твоите се скъсаха да “играят”.За супер купата Лудогорци играха с 50% от възможностите,и пак бяхте силни.Но снощи ви разкриха.Трябва да си доволен,можеше и да е катастрофа.

  26. О, кюстендилци, мангали прости в Пловдив сте гости
    14
    4

    Евробойци, кво стана:))))))))))))))))))))))

  27. 19
    5

    Митко Илиев откри головота си сметка срещу мангалите

  28. 7
    20

    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА С ВЕРЕСИИТЕ!!!МОЖЕ ДА ЗЛОРАДСТВАТЕ СЕГА..
    С АРДА БЯХТЕ ТРАГИЧНИ..ПЪРВИЯ НОРМАЛЕН ОТБОР ЩЕ ВИ ОТВЕЕ С 3 ГОЛА ПАПАГАЛИ ПРОСТИ В ПЛОВДИВ СТЕ НА ГОСТИ!

    • 20
      4

      Хахахаха Станиславе, появи се плешив гъз.
      Какво стана на Тича бе бродник. Хаххаахха петаци, купи и накрая 3 кура в черния гъз.
      Мангали трагични сте. Тази година сте в Б група

    • 7
      1

      Не копирай ве мангал – не можеш ли нещо да измислиш? 😀

    • Абсолютно вярно.
      Но нали трябва някъде да си избиват комплексите….

  29. 21
    1

    Не разбирам – Митко наколенката или Митко коляното?

  30. 20
    3

    Най-учтиво ви съобщавам,че вече прякора ми не е Митко “Брадата”а Митко “Коляното”!Благодаря ви за разбирането.Повтарям – Митко “Коляното”.

  31. 21
    2

    Плешивец, какво стана във Варна?

  32. 16
    2

    Добре, че няма да играете с Морето за ЛЕ, евробойци:))))))

  33. 13
    4

    Хаххаха мамавидаеба циганска. Пълен срам са циганите прости. Най-смешния отбор в Първа лига. В Б група кюстендилци прости.

    • 1
      16

      ВИЕ С АРДА ОТБОР ОТ Б ГРУПА ДАЖЕ НЯМАХТЕ УДАР СЕЛЯК…ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ ВИ РАЗПИЛЕЯТ ИНДИАНЕЦ ПРОСТ!!!

  34. 3
    12

    Андро така както вие тръгнахте на 15 май за София ли???

    • 20
      3

      Това цял живот ли ще го повтаряте бе отборче с 1 купа. Сега който и да ви дъни ще има да се утешавате. Жалък манталитет присъщ за дребен отбор като вашия.

  35. 10
    2

    Потниците цяла година плачеха за б ьлгари в сьстава,този Юсуф в хърватия ще подава топката само отстрани…и тази схема с 3 отзад си е трагедия…

  36. 18
    5

    Сега се забавляваме да ви кажа .
    Бяхме около 46 човека ама всички по двоики……което е радостно бандата се множи.
    Ако ви кажа сега как ни пълнят дупкиките в бара нямате си на представа такова ебане е ама нали сме гей банда търпим и си искаме колкото може повече.

  37. 7
    23

    Коматево,Маноле, Стряма…. купата я няма…. Колко жалко е да си Папагал……. Ожболд…..

    • 16
      1

      И Маноле и Стряма и Рогош и Оризаре и Перущица и Войводиново и Храбрино и всичко около Пловдив е жълто-черно, както и самият Пловдив.

      БОТЕВ – ГОРДОСТТА НА ТРАКИЯ!!!

      • 2
        12

        ГОРДОСТТА НА КОВАТУВУ..ВИЕ В ПЛОВДИВ НЯМАТЕ РАБОТА!
        СТАДИОН НЯМА И НЯМА И ДА ИМА

  38. Аз да попитам, някой видя ли какво пишеше на плаката за предателите?

    • 20
      2

      Когато гръм удари, как Локото затихва.

  39. 4
    21

    Колко е жалко да си Жълт папагал….Аре яжте Петата…

  40. 19
    5

    Унижиха ни, Морето, нахакаха ни 3 парчета в анала. Ох, мале, как боли.. Столипиново плаче.

    • 25
      3

      Да, ама Митко наколенката вече има гол за сезона!

  41. 10
    25

    Ей тва е кефа!
    Жълтите курви плвмпат, плюят, обиждат, подиграват се и един ден идва мач като този на 15.05 и всичко им се връща с вересиите! 😎😉
    Радвайте се жълти селяни.
    Още да падаме.
    Но кефа от финала за купата, точно срещу вас НИКОГА НЯМА ДА ГО УСЕТИТЕ!
    Ще усещате само болката. Отзад…🤣🤣🤣😎😎😎

    • 11
      4

      Не да падаме ами ние ще изпадаме този сезон бе овчар.

  42. 18
    5

    Ейййй, апапеее. Пръснаха ни аналите, тия морИтооу. Не ни стига, че Ботев ни унижиха 15 на 5, а сИга и морИтооу, бййеее. В Столюпоново плачим сигаа. Траур обявяваме…. Локооо, Столюпионовото те обича!!!

  43. 7
    24

    Веселбата и гордостта за Локомотивци никога няма да приключи след 15.05!!!
    Както и унижението за жълтата сган! Колкото и да губим.ЗАПОМНЕТЕ ГО СЕЛЯНИ!

    • 12
      4

      След 100 години… купата, петата, купата, петата.

    • 12
      5

      15.05 Беше ващето спасение.Сега се радваите,че все още сте във А ГРУПА.
      Догодина няма как да се радвате.
      Подорената купа иска да се навеждаш на този който е решил да ви е даде.
      8 кръг идва ще има яко изнасилване.

  44. 26
    2

    Митко наколенката я закова в ъгъла! Машина, тръгна му добре сезона!

  45. 5
    24

    Локото тепърва ще пада още много, но финала от 15.05.2019 няма да бъде забравен и болката за жълтата сган няма да намалее със загубите на този, който ги унижи и взе купата!

    • 21
      4

      Вярно е, ще падате, мангали. Това е положението. Циганска измет.

    • 11
      4

      Сега и Радник като ви изсурдули и веселбата ще приключи… чуйте, какво ви казва Акрапович, елате в настоящето.

      • 4
        19

        И като паднем какво? Ще ви дадат купата ли или ще отменят гола с пета??? Жълти курви. Колко сте смешни!

  46. 3
    19

    А ва ся локуту паднаха а гъза ми ощи кърви. Що така бе братя кънарие?

  47. 9
    25

    Тъпите коментари на неколцина комплексаря в жълто не закъсняха, но това няма как да се спре, а и това им е работата все пак.
    За мача.
    Убийствени първи 22-25 мин. за Локото и после пълна трагедия. Спряха и никой не може да обясни защо?
    Очевадно липсата на класа, но в психиката е причината. Този отбор показа не веднъж, че във важните мачове може и играе, но в останалите е пълна скръб. Помним мачовете с Лудогорец, Левски, чорбата, в Коматево….ФИНАЛА, супеткупата. Помним и безличието срещу отборчета като Септември, Дунав, Верея….
    Днес беше същата работа. След като поведохме си помислихме че сме били и спряхме. И логичното стана. Акрапович накрая беше напълно изчерпателен…
    Няма как да очакваме нещо повече от Локото от муналият сезон. Ще играем добре срещу силните и ще падаме резонно от слабите и тези от наща черга.
    В крайна сметка отбора е същия, както собственика и парите му и затова няма как да очакваме чудеса от същите хора.
    Разликата обаче е, че взехме най-важния мач в историята на пловдивският футбол на 15.05 и показахме, че можем и тази победа ни изпрати в ЕКТ, където трябва да покажем любовта си към Локото, въпреки че шансовете ни в този турнир са нищожни!
    Съдбата ни даде една безценна купа, взета в дерби! Даде ни мач в ЕКТ и то на Лаута!
    Какво по-хубаво от това?
    САМО ЛОКО!

    • 27
      4

      Мангал, никой няма да ти чете пасквила. Яж лайна!

    • 12
      2

      Мангали, много сте отворени с големите си лайняни усти, бълвате помия и омраза. Но запомнете, всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие… Унижението ви сега започва, и както вече се убедихте НИЕ БОТЕВИСТИТЕ сме три пъти повече от вас, така че не се блъскайте…. ще има по 3 шпека за всеки буфер-циганин миризлив – черно бял-педал.!

    • 9
      2

      Сега да ти кажа пак истината и да знаеш от Локото съм,със тази игра и този треньор толкова добре,че беше Ботев за да се порадваме малко от сега започват мъките ни колега колкото и да не ти се вярва Ботев ни подари купата за да съществуваме.
      Гледай сеирът сега как бавно но славно Крушарски ще се измъкне.

    • 2
      10

      Бруно играе умряла лисица…Това не е състава ни за турнирите а и схемата с 3 отзад не е за турнири…

  48. 21
    3

    Езе, национала, защо не играе с Алжир днес, ами прави шпалири на Исмаил Иса и Родриго?

  49. 16
    5

    Кво, става, бе апапи? Локомотива спука гума по ямача… Закъсахме я яко, момци. Морето ни нахака 3 шпека в аналите..

  50. 14
    5

    Жоро Илиев ще трябва още 13 мача да го търпим, за да си направи рекорда. Ебати схемата направихме с него.

  51. 20
    5

    Със доко на море але але… Да ви е честита първата загуба. Идват още много. Жорето да не продаде мача? Чуйте си коментара на тренера.

  52. 26
    4

    Миткооо еее Митко ееев автогола ще си натресеее

    • 17
      2

      Голям гол – има си нюх момчето – насочи топката в долния ъгъл, извън обсега на вратаря. Неспасяемо!

  53. 22
    3

    И кво стана? Митко наколенката? Голям гол, красота!

  54. 22
    2

    аз тая гей-банда ще я разтурям веднага.

  55. 18
    2

    играли смо дОбро, али ни ни забучиха 3 шпека в аналите.

  56. 24
    4

    КОЛКО БЪРЗО ОТМИНАВА 100ЛИПИНСКАТА СЛАВА , САМО СЛЕД ГОДИНА – ДВЕ ГНУСНИЯТ ШЕБЕК ДОКУ СЕ В Б ГРУПА ОТНОВО ОЗОВАВА …

  57. 24
    4

    Братя, днес Жоро Илиев колко гола вкара на Морето, че съм в Аржентина?

    • 20
      3

      Жорката си взе днес почивка, но Митака един забучи – с наколенката!

  58. 17
    4

    Льоко , Льоко , що злагаш мене Льоко ,
    тъжно проплака цигането доку …

  59. 18
    7

    Вън Арапович, вън вън! Боклук, за нищо не ставаш!
    Пак ли ще сме 10-ти тая година?
    Една купа и те ни я подариха.

  60. 17
    3

    Жоро полиграфия май повече чакаше да му ръкопляскат, отколкото да играе. Сега буферите да го карат пак на дрегера, пардон на полиграфа.😁

  61. 17
    4

    ХАХААА ” С този АКРАП ще е голям смях хахахахаахахахаххахаахахахахахахахх
    С теб сме АКРАПЕ хахахахаахахахаха”……………… МУ ХААААААААААААААААААААААААААА

    Само Локо!
    …..само цитирам идин буфир………………МУ ХААААААААААААААААА

  62. 24
    2

    ТОТО КУРВИ, С 15 МАНГАЛАН В СЕКТОРА ЗА ГОСТИ !
    ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙ !

  63. 6
    9

    До 20м 8 корнера бихме и накрая спряха Трябват халф и Нападател задължително
    Банович липсва много кур за тея дето го махнаха

  64. 19
    2

    Циганите пак трагични,поредна година при дънните рибоци и с празно стадионче..колко мъка има в Столипиново

    • 1
      3

      Прав си. На всичко отгоре и са завлекли общината със 230 000 за концесионни такси за Копнежа..

  65. 20
    2

    Пак старата песен на нов глас ,пак ще са мъки за оцеляване

  66. 19
    2

    Какво стана сега, кои са дънните риби? Локото пак на обичайното си място, при изпадащите.

    • 1
      1

      може опълченците от Кърджали да су гледат холандците

  67. 17
    2

    Играли смо добро, али смо немали шансу. ПРАСНАНАЛИ СА НИ ТРИ ПАЛАМУДА!!!!

  68. 4
    22

    Поне стана двуостър мач с голове.Ботев нищо не игра и трябва да са предоволни от спечелената точка.

  69. 11
    6

    Изключително слаб мач на целия отбор, а отново го казвам сърбите Томашевич и Петрович са безобразни и нямат място в отбора. Всяка една атака на съперника минава или през единия или през другия. Трябва да си извлечат поука от този мач и да го забравят.

    • 1
      2

      Петрович играе на непривична позиция. Той е или централен или дефанзивен халф.
      А Томашевич не е за тази схема.
      А халфовете преф тях – Умарбаев и Юсуф бяха трагични и затова защитата изнемогваше. Г.Илиев само се разхождаше…

  70. 3
    27

    Папагалите злорадстват и забравят, че Господ гледа.

  71. 11
    18

    Бал съм го за един автогол, нали донесох купата на Лаута, а не в 🍅ево

    • 6
      1

      Браво наколенке, още такива да шиеш – бал си го за един автотгoл. 😀

  72. 24
    2

    Ш’си поръчам три порции паламуд, за да ни върви през новия сезон! Наздраве на компанията.

  73. 15
    7

    Локомотив е по-слаб отбор от миналата година.
    Само с един Езе няма да стане. Беците са трагедия и двамата.
    Умарбаев и Юсуф пълни дупки. Илиев ако ще играе така, да се маха. Или игра симулативно или е свършил вече.
    Карагерен игра ли?!
    Нищо общо с играта срещу Лудогорец.

    • 10
      1

      Не намесвайте мене, вече отива на другия бряг.

    • 8
      1

      Как да играя бе, с тоя кръст на блузата, баси…

  74. 14
    5

    НЕМА ФИНАНС! НЕМА И КЮМУР!!! ЗАКЪСЪФМИ НА ЯМАЧА …ПУУУФ ПАААФ, КЕНЦ!:))))))))))))))

  75. 21
    5

    айде бе столюпеновци коментирайте бе що мълчите преди два часа счупихте клавиатурите

    • 1
      4

      А ти защо не си в родния ти град Кърджали, жълта курво

  76. 8
    24

    Къв евробоец ма, жълта курво? Стигнахме до ЕКТ, защото ви унижихме на финала! Срама е за вас! Локото ще е същата мъка този сезон, но финала няма да се забрави никога!

  77. 22
    4

    Не става само с тичане, трябват и футболни умения, но Бруно и повечето от играчите не притежават такива.

    • 3
      17

      Притежават достатъчно само да да бият БотевЪ, който днес игра ” опълченците на Шипка”

  78. 28
    3

    Е няма такива жалки мангали….поредна година при дънните риби и стадиончето празно..няма такива мангали

  79. 10
    5

    От както съм от Лудогорец нямаме загуба. Лу-до-го-рец оле!

  80. 3
    18

    sq na andro mu e kef – smeliq putef napravi raven v karjali a puk lokoto se izloji vuv varna…

    • 25
      2

      Не само на Андро му е кеф,на всички жълти ни е голям кеф кога мангалите ги дънят като кучета,цял Пловдив се радва,само ромския квартал скърби..

    • 12
      3

      Вече съм “Митко коляното”!Запомнете го ,гласувайте за мен за гол на кръга!

      • 1
        1

        Аз ти давам направо на сезона! Гол номер едно на Локо Пд за сезона!

  81. 7
    9

    Рачко ЖЪЛТОТО Пръдле
    Най-после нещата си дойдоха на мястото. Това е съдбата на черно белите червените кръстове,!!!

  82. 10
    5

    До 25-тата минута супер, после тотална трагедия! …

Коментарите са затворени