Заради поредния компромис от страна на БФС днес за пореден път в България ще се рискува живота на хиляди хора. Мачът Арда и Ботев започна, защото стадиона в Кърджали не разполага с осветление и правилникът, който повелява срещата да се отложи с 1 час, не може да бъде приложен.

Така под проливен дъжд и падащи около стадиона гръмотевици, една от които буквално разтресе стадиона, поредният компромис на БФС е налице!!!

ИДИОТИТЕ, които решиха срещата да започне, прибраха играчите, след като не бяха минали и 10 минути от срещата.

Мачът бе отложен за утре по същото време!

52 КОМЕНТАРИ

  1. 19
    1

    Имам чувството, че пишещите тук освен да мразят друго не могат… Какво ще постигнете и двете страни като се нареждате така грозно идея си нямам но едно зная със сигурност и това е на 100%. И тази година с отборите ни ще се гаврят много здраво, разни резаци ще ни правят за смях идвайки със съдийте си и пак ще бараме мекия. Стадионите ни и тази година ще са пълна пародия но все пак ще ви остане удоволствието да се нареждате и подигравате когато единият го прецакат… Локомотивец съм от 30 години но това не го разбирам. В един град живеем и вместо да тропнем по масата и да кажем стига гавра с пловдивския футбол предпочитате да се нареждате като 15 годишни чикиджий. Хубаво е да си спомняте от време на време какво направихме в Катуница и какво можем заедно .

    • 11
      1

      Приятелю, тези тук не знаят какво беше в Катуница , тези тук не помнят какво беше преди години, тези тук са комплексирани идиоти .Няма да оправиш света повярвай ми ,особено тук ,така че не се ядосвай , само Локо!

    • 8
      3

      Няма Ботевист който да се интересува от Локомотив, с изключение на един индивид правещ се на клоун. Завистта е тази която поражда омразата, а ние просто нямаме за какво да ви завиждаме. Не се наемам да твърдя колко са индивидите привърженици на Локомотив, които сеят омраза и тъпизми, но ако това е един и същи човек, то той е за оплакване, а ако са различни хора, то Локото е за оплакване. Честитихме ви Купата, дори ви пожелахме успех в ЛЕ, но за Стикс и неговите производни или последователи това не е достатъчно. И остави настрана факта че досаждат, ами са просто банални и мислят че са върха на остроумието. Жалко.

      • И да допълня, че влизам с надеждата да споделя мнение за любимия ми отбор, но се сблъсквам с дебилщина и простотия. Не мога да повярвам, че родния ми град може да бъде място на толкоз омраза.

      • 7
        5

        Пак ли за петата ми гълчиш ва да тейба.

    • 7
      1

      Отговорът е… ДЕГРАДАЦИЯ!
      В Катуница не направихме кой знае какво ,щом бай мангал е още жив,НО показахме
      ,че можем да сме едно цяло като юмрук!
      За жалост повечето локомотивци и канари които бяха в онази вечер вече са в Англия,Германия…

      БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!!!

    • За всичко съм съгласен, но това за гаврата с пловдивския футбол малко като легенда ми звучи. Ако има гавра с нещо то е с БГ футбола. Ако няко се подпичква с пловдивския футбол, то това сме самите ние. Вижте за пример избора на Фолксваген за нов завод. Защо избират Турция? Защо мислите проучват пазара и конюктурата преди да инвестират? Ами ще си влагат парите хората и ще го направят там където им е най изгодно. Същото е и с футбола. Днес той не е приоритет на Държавата, а на частни лица. Те решават къде да наливат пари, и нека не си мислим, че Домусчиев е глупав и да пишем писма колко го съжаляваме, защото това което той направи в Разград, никой в скоро време няма да постигне. Трябва да си много глупав да си мислиш че като имаш фенска маса, ще печелиш от продажба на билети и артикули. Не и в БГ. Дори гиганти като Реал, Барса, Ман.Юн…..не могат да сколасат само със своите фенове, а правят маркетинг в Китай, Индия….в Азия. За страни от нашата черга това е невъзможно. Домусчиев прави своите пари от продажба на футболисти, така както е с всички малки клубове в Европа. Какво намери Киро в Разград? СПОКОЙСТВИЕ. Разбиране от страна на общината, липса на конкуренция и омраза-точно това което Пловдив не може да му предложи. Погледнете в източна Европа бившите соц. страни-какво стана с “грандовете” и какви отбори излязоха на футболната карта? Все от сравнително малки и неизвестни футболни клубове-случайност? Едва ли.

      • И като доказателство за моите думи, ето погледни какви л…а серат в другите теми нашите съграждани. То не е патент само на пловдивчани, но аз като такъв се срамувам. Стар и масово практикуван спорт в България е омразата и завистта.

        • Впрочем, потвърждават се твоите думи за омразата, които и аз подкрепих.

  2. 17
    7

    Няма смисъл да си измисляме псевдоними като Господари или Любимец на Пловдив, след като жълтите бяха 4 пъти повече от нас в София…

    • 8
      4

      Ееее нали бяхме 3 пъти повече, сега 4 ли станахме, много бързо се разможаваме като таракани.

  3. 8
    9

    На нас стрямалий ич не ни пука за дъжда ний си искаме петата и туй я ва да сейба……бат Стоян канара каза без пета да не са връщаме ва да гоейба.

    • 7
      4

      Правилно ти е казал ама ти си черно бяла уроспия.Демек Роб и Курва на жълтите.
      Нали така мастия долна.
      Въри го печи го циганина си е цигани.
      Иначе добра раздумка си направил аркадаш.

  4. 20
    35

    Жълто-цигански подметки поне се изкъпахте. Радвайте се на дъжда!
    С фалшивата ви история, която си измислехте и с лъжите, с които ви е създаден този фалшив клуб. Става това което, става с нещо изкуствено и фалшиво. Изчезва, затрива се, унищожава се!
    Няма стадион, няма публика, няма, фалшив ботяфЪ!

    • 15
      5

      Някои се къпят веднъж в годината когато минат покрай някоя река.

    • 16
      9

      Еби си майката мангало – буферска, клоун черно-бял… и след това се изкъпи с напалм

      • 10
        14

        Ще еба майкати, жълта циганска, както Локомотив еба, жълто-циганската си мастия БотяфЪ от Коматево!

  5. 23
    13

    Чернокожите мингяни проявяват много голям интерес, какво става и какво ще става в Ботев!
    Ето, това е комплексарщина!

    • 19
      9

      Друго не им е останало в живота. Мизерия и нищета!

      • 10
        10

        Остана им курво жълта, остана им! Купата от 15.05! За 100 години напред ще им държи!

  6. 13
    17

    Тази вечер ще се отдадем в хотела на рязаните братя!
    Неска бяйми 15 иляди.

  7. 13
    18

    Жълти, селски курви, играли са се 4 минути, а не 10!!!
    Сега очакваме да напишете и че сте били 10 000 а не 400 , колкото бяхте!
    Няма такава измет като жълтата!

  8. 13
    11

    АНДРО НЕДЕЙ РЕВА ЧЕ С ОНОВА ТРЕНИРОВЪЧНО ИГРИЩЕ В КОМАТЕВО ПРАВЯТ КОМПРОМИСИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВЕЧЕ.

  9. 17
    7

    Стикс ли си, микс ли си незнам. Ама си много ама много тъп. Базата в коматево има с пъти по-добра настилка от вашата на руените в лаута със скелето. И не само там… Ама ти ги разбираш няма смисъл да ти се обясняват някои неща. Сега си влез в 10-ките акаунти и почвай да пишеш че ми е тъпо и малко смях да ми направиш…

  10. 21
    12

    Аз съм тъп и комплексиран бивш фатмак, понастоящем плешив пазач в училище (падам си педофил). Освен педофилски, имам и хомосексуални наклонности – обичам да облизвам негърски боздугани, но оня нашия Езе също се изпедерасти и не иска да ми го подава. Сега се надявам на новото тъмно момче. Явно сега няма да играят жълтурите, затова отивам на Скобата да причаквам турски тираджии и дано ми излезне късмета.

  11. 16
    19

    Реверанси като отбори без стадион като Коматевските плужеци докога? За другите отбори може, за тях не?Базата им не покрива абсолютно никакви изисквания. Осветлението не е достатъчно силно. Сектор за гости- Няма. Трибуна има една и едно скеле. Няма място за журналисти- Няма нищо. От 5 години вече се играе “професионален” футбол там. Ако беше нормална държавата да са ги пратили да си домакинстват на националния или на Лазур. Със сигурност и Берое няма да ги приемат жълтите гнусни утайки

    • 12
      6

      Осветлението било слабо….има изисквания които са изпълнени. Няма изисквания за броя на местата, а за липсата на места за журналистите няма да говоря въобще. Терена е местото където се провежда срещата. Такъв липсва на Лаута, на Тича, в Кърджали…

    • 13
      5

      “Качо”/едно от десетките ти превъплъщения//,мангал прост,разказвал си някакви спомени за гостуването на “Локомотив”Пловдив в Хасково на 14.08.2014 година когато не можете да напълните клетката за гости …Защо при гостуването на “Ботев”Пловдив на същия стадион на 30.08.2014,срещу същия тим домакините са принудени да отворят още два сектора които заедно с “клетката”се препълват!Моля всеки който има желание да се увери в това което твърдя,лесно е !Така ,че повтарям – мангал прост не говори за публика.Там е голямата ви болка,отлично знаете ,че построили се “Колежа”многобройната публика на “Ботев”Пловдив ще се завърне в дома си за пореден път заставайки начело по посещаемост подобрявайки рекорда от 2012-2013 от близо 11 000 зрители средно на мач.Това за последните години направо си е постижение! Днес за да може този мач да се играе в Кърджали беше направен компромис за отбора спонсориран от Румен Гайтански-Вълка ,Николай Вълканов от “Мултигруп”и сие.Нека който има желание да провери кои са те и фирмите им с кого са свързани.БФС -“Пременил се Илия,- погледнал се ,пак в тия”!

  12. 15
    14

    Реверанси към отбори еднодневки като Локомотив Столипиново-до кога? Отбори без терен и осветление нямат място в професионалния футбол.

  13. 10
    6

    Аз като последното му желание преди смъртната присъда може ли да го изджаластра в дупенцето плешиво Стъкито?

  14. 20
    17

    Андрей, играха се 4 минути, ане 10, бъди поне ведбнъж професионалист!

    А не те ли е срам ,Андрей,да говориш за компромиси!Нямаш ли съвест, морал, етика!? Та твоя Коматевски отбор играе на тренировачно игрище вече ПЕТ ГОДИНИ В А ГРУПА!!! Престани с индианските приоми, бъди мъж и кажи, един компромис в А група за Арда, по лошо ли е от ПЕТ ГОДИНИ НА КОМАТЕВО, домът на ботевЪ???…

    Андрей, ще гниете в Коматево и престани да гледаш в чуждата паница, виж вашият Коматевски КАЗАН!!! На коматево не бива да се играят мачове, само индианец може да се оплаква от един мач в Кърджали…

    • 12
      10

      Педал плешив, игрището може и да е тренировъчно, но има осветление и дренаж на терена и футбол може да се играе дори при потоп, а не като на вашата нива.

      • 10
        9

        В Коматево може да се играят тренировки, няма трибуни, условията за феновете са индиански, журналистите са поставени в същете ужасяващи условия!

        Таке ч е тихо! Коматево е вашият дом, там ще гниете, но благодарение на КОМПРОПМИСИ…

        • 7
          8

          абе боклук вие на оная джамия лайнута кво имате бе майка ти дейба циганска кви условия имате бе плъх насран кажи боклук мръсен базата ни е 100 пъти по добра от разпадащият ви стадион плешив гей

          • 1
            1

            Какво имаме ли? Сега ще ти поясня,папагалче.Имаме стадион,който е подходящ да приема мачове от европейски турнири,одобрен от международни експерти.Имаме стадион,който беше избран от ЛОКО Горна Оряховица,както и от АРДА за домакинските си мачове.Тревата е поставена след изграждането на базата Ви,т.е е в пъти по-добра от тревната настилка в Коматево.Имаме сектор за гости,какъвто Вие нямате.Имаме истинско осветление,а не свещи.И най-вече имаме изпълнени всички изисквания за стадион според правилата на БФС.Ще ти кажа,обаче какво имате и Вие-загубен финал в най-важният мач. База,която не отговоря на изискванията,но се правят огромни компромиси,за да се провеждат мачове и не на последно място,имате и 52млн. дълг.Ето това имате.Дано ти е станало ясно.Другия път пак пиши глупости!

  15. 15
    16

    Не ви се е разминало….но утре по същото време ..ще има ….шибай жълтите… шибай жълтите

    • 2
      6

      Бате Митко, май на теб не ти се размина? Обра Първата си жена, умря втората ти, а ти сереш ли, сереш и със задник и с уста!

  16. 19
    25

    За всичко е виновен отборът на Коматево! Глупаците индианци получиха шамари и нокдаун от 39 000 000 (39 МИЛИОНА) За стадиона, сума непосилна!А сега Господ им прати потоп в Кърджали, никой не харесва жълтурската подводница! От редовия фен до ГОСПОД…

    Това не е първото наказание за Коматево от Господ… на 15.05.2019 Господ им прати ПЕТА! Преди това глупаците индианци се самозабравиха и си бутнаха стадиона,преди това 10 години Локото ги изнасилваше, Христолов, ГОСПОД НАКАЗВА ВСЯКА ГОДИНА жълтата паплач…

      • 13
        10

        Смъртта ще е спасение за него. Нека се мъчи в неистови мъки, а покрай него и близките му ако ги има. Аз лично дълбоко се съмнявам, това е един нещастен самотен индивид.

      • 6
        4

        ОПААААА!!!!! ПОЯВИХА СЕ ИНДИАНСКИ КЛЕТВИ И ЗАКЛИНАНИЯ…( СТИКС ) ЖАЛНА НИ МАЙКА…..

Коментарите са затворени