Костадин Дяков, който беше част от състава на “Марица” през последните два сезона, ще се състезава за “Оборище” (Панагюрище) в Трета лига – Югозападна група, съобщиха от клуба от Кършияка. Той е юноша на “жълто-сините” и бе капитан на родния си отбор. За напускането му се знаеше още преди старта на подготовката, но въпреки това Дяков започна занимания с “Марица”, като до последно се двоумеше. По наша информация, причината Дяков да избере да се състезава за панагюрци са по-добрите финасови условия. Оборище разполага с един от най-високите бюджети в Трета лига, а преди два сезона игра във Втора лига, но изпадна, по ирония на съдбата, заедно с Марица.

Полузащитникът се присъедини към новия си отбор в понеделник, като досега поддържаше форма с “пиратите”. Дяков бе един от лидерите на Марица, както във Втора лига, така и през изминалата година в ЮИ Трета лига. Халфът има богата визитка в Първа лига, в която личат имената на отбори като Ботев (Пловдив), Славия и Пирин (Благоевград).

От родния му клуб го изпратиха стака: “Желаем му здраве, късмет и успех! Костадин Дяков винаги е добре дошъл на стадион “Марица”!”

2 КОМЕНТАРИ

  1. Пълни глупости Марица няма намерение да влиза в Б група а Оборище ще се борят за промоция

Коментарите са затворени