Двуметровият гигант Давид Малембана няма да дебютира за Локо Пд в мача срещу Черно море от първия кръг на новия шампионат, научи PlovdivDerby.com. играчът от Мозамбик, който има и немски паспорт е контузен и това все още бави подписването на неговия договор с Локо Пд.

Давид, който е гласен за партньор на Стивън Езе в центъра на отбраната от няколко дни се разхожда на Лаута с шина на коляното. Контузията, който Малембана получи в една от контролите на Локо Пд за сега е пречката той да стане част от Локомотив Пловдив официално.

76 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Представете си Тони Вутов между Езе и този младеж…

    • 1
      5

      Примати опитващи се да ходят на два крака без да се опират на предните два.

      • Ей селянин, аз също черен и обича Омар. Радва се, че два избягали от село на индианци. Много радва

  2. 3
    6

    Къде го намериха тоя мутант?
    За баскет става, ама тия мотовилки едва ги мести, басии скаутите!

  3. 5
    6

    Тази снимка олицетворява всичко в Локомотив. Просто няма смисъл от повече коментари.

  4. 3
    1

    Стоилов потвърди, че шефовете на ЦСКА-София и Левски са провели среща във връзка с телевизионните права.

    “Имаше среща, на която Левски също са изразили тази позиция. Двата най-големи клуба са потърпевши. Ние направихме постъпки, ако трябва ще стигнем и до края. Това нещо, което се случи на финала за Суперкупата – да има цензура, да не се показват дадени положения на единия отбор, да не се види, че феърплеят е нарушен. От 3 години играят с нечестни методи срещу нас и няма от какво да съм притеснен. Последната година не съм давал и интервюта след мачове, когато сме били ощетени. Няма смисъл. Не знам какво му е наред на Борислав Михайлов. От близо 15 години не сме се класирали на един голям форум. Българският футбол върви надолу. Нека се сезират органите, МВР. България е малка държава и много бързо може да се разбере кой ги прави тези неща. Напоследък е много модерно да се сезират от новините, но и там е избирателно”, заяви още Стоилов.

    • 3
      1

      Новини
      Видео
      Sportal TV
      TV програма
      LiveScore
      Стойчо Стоилов: Не вярвам, че може да се променят нещата
      09 юли 2019 | 10:18 2930
      71 35
      Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов бе гост в студиото на “Тази сутрин”. Той говори след срещата на премиера Бойко Борисов с шефовете на три от големите български клубове – Георги Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков.

      Ботев (Пд) – ЦСКА-София+153

      “Откакто преди 3 години се създаде новият формат на първенството, има доста скандали, които притесняват нашите фенове. Тази среща беше наложителна. Да седнат и да се разберат за някои неща, като феърплея. От доста време съм във футбола, много съм видял. Дано тази среща има някакъв ефект и феновете да се наслаждават на честен футбол. Вижте последните два кръга от миналия сезон. От там ще си направите изводите. Един от отборите – Черно море, излезе с юношите срещу бъдещия шампион Лудогорец. Има органи, които трябва да се самосезират. За много по-малки неща през годините са се сезирали, а сега всички мълчат. Правя си изводи от това, което се случва на терена. Най-пресният пример е мачът за Суперкупата. Имаше ситуации, които са фрапиращи, отменен гол на Локомотив (Пловдив). Винаги грешките на съдиите са в една посока. Всеки човек бърка, но в последните 3 години бъркат в едната посока. Всеки един нормален човек ще види, че има някакъв друг проблем. Не вярвам, че може да се променят нещата, но нека да изчакаме. Познавам футболната действителност и за това не съм оптимист, но щом премиерът се е заел с неговия авторитет”, каза той.

  5. 8
    12

    БЕЗ ПЛАТЕНАТИТЕ 30 РЕЙСА ОТ КРУШО, И БЕЗ ГОСТИТЕ ОТ ДРУГИ 5-6 АГИТКИ, ТОЛКОВА – ЖАЛКИИИ 800 МАНГАЛА НА СУПЕРФИНАЛА

    • 6
      3

      Можели някой да покаже, колко бяхме ние със Лудите за супер купата, през 2017 год. Пита един ЖЪЛТ КРАСТАВ ОВЧАРИН.

      • 3
        1

        1700 в т.ч. официалните лица, неутралните зрители и роднините на футболистите.

        • 4800 билета малоумник…А фенувити на Кораба ви майка Лайногоряц бяха 12 човека!!!
          Затова и не ги ДАДОХА по ТВ…

  6. 4
    10

    Тоя ще го викам да ми сменя крушките в офиса!

  7. 3
    2

    от няколко дни се разхожда в парка Лаута-Гинант №2 в Локо Пд…

  8. 6
    8

    Не е контузията, а просто гей бндата няма да издържи. Езето им стига

      • 2
        6

        Аз пък шибам само геьове с моят 49.12 см кур.Ела да ти видя петата само се наведи и ще видш густото майна.

        • 7
          2

          Вие големи шибачи сте били?! Жоро педераста с голямата педерастка група, Тошо палестинската курва и още знайни и незнайни жълти педерасти, ти в кой отбор си от тези, А? Курва на Локо!

          • 1
            5

            Нещо си се объркал май ,май курви на великият Ботев сте вече вие.Нали една подарена купа ви направи роби и курви.Разбра ли ме мендил наведен.

      • 2
        7

        Аз пък шибам само геьове с моят 49.12 см кур.Ела да ти видя петата само се наведи и ще видш густото майна.

        • 6
          1

          минотдавна не си шибал…. пък и НИКОГА няма да го повториш…. Ти си НЕНУЖЕН

      • 7
        1

        От ненаситните педали ли е А. Вутов? Питам за един приятел от яката!

    • 1
      5

      Прав си.!Тия дърти педерасти не държат вече, а млади няма. Един Мамут и той избяга

  9. 16
    3

    Пичове, 2 месеца след Финала на финалите още се кефя като се сетя за този мач!
    Веднъж се опитах да си представя как бих се чувствал ако бяхме паднали и ме побиха тръпки. обля ме студена пот. Получих аритмия и пребледнях като платно!
    Точно така се чувстват онези селяни! Боли, боли МНОГО. Затова си измислят всякакви лъжи за разни бройки и подобни, но истината е, че ГИ БОЛИ ДО СКЪСВАНЕ!!!!

    • 10
      1

      Не е точно така. Жълтите понеже не са никакви фенове, ами едни самодоволни селяни, няма как да ги боли за отбореца им. Просто си мислиха, че ако вземат купата, всички ще ахнат и ще им се възхитят колко са велики. Понеже не стана, от два месеца ни облъчват, че купата няма никакво значение, важното било, че те са повече. И съответно по-велики. Само дето единственото велико нещо, което творят е великата им простотия. Не мисля, че в целия свят има такъв случай – феновете на отбора, загубил градско дерби да се самообявят за господари на града.

      • Нормално е жълта курва да се кефи на ебан….

      • Точно за това говорих.
        Търсиш утеха, но такава НЯМА!!!

  10. 20
    4

    ❤ 😘 ❤ ЛОКОМОТИВ нашите мушкачи, с поздрав ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ 🍅🍅🍅🍅.

  11. 12
    2

    Предлагам тая творба да се пуска по уредбата на Лаута преди мачовете на Локо заедно с другите песни за надъхване. https://youtu.be/glKnQ0-FnuQ

    • 16
      3

      Нашите мъжкари биха жалките канари,Ожболт с петата прониза им вратата,на Пловдив сме господари,и чукът ни се стовари върху жълтите канари.Самооооооо Локоооо

    • 8
      1

      Това видео бръкна доста на дълбоко в дюзите на някои хора

  12. 19
    5

    След време ще кажете на внуците сте били на Финал и Как сте били 150 000 и за 60 секунди сте се изнесли защото Локомотив спечели Купата на Купите.

    • 6
      10

      И тъй като нашите внуци ще са умни – ще ни поздравят, че не сме се мотали ненужно да гледаме как циганите играят кючек. Нормално.

      • 15
        5

        Палячо след този мач сте погребани селски не само внуците ви ами и пра пра пра внуците ще ви търсят сметка защо така гадно сте онодени…..айде шибай петата в дивия и заспивай.

  13. 5
    18

    Ще ебем черни цигани пак на Лаута

    • 15
      4

      Дано да е както на финала ….не разбрахме кък влява петътъ ва да сейба.

    • 12
      4

      0-2 ти май излезе от комата след финала ва селски.

    • 4
      1

      Тошко, защо изтъква какво правите циганите в Изгрев бойс Столипиново? Всеизвестно е, че постоянно сте или на скобата или на магистралата, нали жълтите циганета трябва да се хранят!

  14. 5
    12

    Хаххаах само човекоядци в циганския отбор!

  15. 17
    3

    Много ни е нужен заместник на Везалов!

  16. 16
    3

    Гигантите не ги мислете.
    Те ще са готови да клецат Найлона в 8ми кръг. Има по един гигант за анала му и по един за устата му. Къде ще ги побере? Жална му майка курвенска

Коментарите са затворени