На Лаута вдигнаха заплатата на своя капитан!

10
414

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е вдигнало заплатата на капитана Димитър Илиев за новия сезон. Той вече ще получава тавана на възнагражденията на Лаута, който е от порядъка на 7000 лева.

Лидерът на тима пристигна в края на трансферния прозорец миналото лято, след като по семейни причини реши да се прибере от Полша и да се завърне в Пловдив. Той не бе познат на треньора Бруно Акрапович и в началото прие да получава по-ниско възнаграждение. Постепенно обаче си върна формата и се пребори не само за титулярно място, но и за капитанската лента, която босненският специалист му връчи през есента. Впоследствие любимецът на феновете се утвърди като водещ голмайстор на отбора и вкара 9 гола.

От новия сезон Митко Илиев ще е треният играч на Лаута, който ще получава тавана на заплатите. Досега за такива пари се бяха договорили само Бирсент Карагарен и Момчил Цветанов, пише в днешния си брой “Меридиан мач“. Последният оправда доверието и през пролетта се утвърди като твърд титуляр в схемата на Акрапович. Карагарен, който е сред любимците на собственика Христо Крушарски, позагуби позиции, но е амбициран това да се промени през новия сезон и той да оправдае големите очаквания към него.

10 КОМЕНТАРА

 1. 3
  2

  От 8 коментара 5 на Станислав – Квазимодото

  • 1
   1

   🙂 Някой път всички са негови! Сам си задава въпроси, сам си отговаря и тнт

 2. 1
  4

  Вдигат му я, за да вземе по-висока пенсия. Гледали се последните 3 години пред НОИ

 3. 7
  3

  А на Ожболт,кога…..освен с оная работа да я вкара на жълтите.. хахахаха

 4. 9
  3

  Честито, Капитане! И да унижаваш жълтите още дълги години с купи, пети и победи…

 5. 11
  4

  Вие като не сте дънни,ще играете в Европа с онази ми работа.Лапайте к*рове,селски пръчки.Боли,а?Вдигнахме купата в лицата ви.

 6. 3
  9

  Дигнаха му с две кила джилязу и един кило алумин. Саде Локу, Саде Коку, Саде миризливи цигани!

  • 7
   3

   Миризливи цигани от Изгрев бойс! Те са ваши, не ги пренебрвай!

 7. 8
  10

  тия куци коне взимат по 7000 а всяка година са дънни риби!крушарски е полудял.

Comments are closed.