Третият в анкетата сред професионалните футболисти за най-добър играч през отминалия сезон в Първа лига – Георги Илиев потвърди, че е подписал договор за 6 месеца с Локо (Пд).

“Щастлив съм от това и изобщо не съм се колебал къде да продължа, след като получих офертата от Локо. Искам да играя в първия кръг от новото първенство срещу Черно море. Във Варна имам много приятели, но и хора, които загубиха доверието ми”, коментира Георги Илиев, цитиран от “Меридиан мач”.

Той трябва да изиграе 13 мача, за да се изкачи на върха в класацията на играчите с най-много мачове в елита за всички времена.

39 КОМЕНТАРИ

  1. Вие нещастници се радвате на най-добрия си трансфер 38годишен футболист!!!!браво на вас ще сте фактор тази година!!!!

  2. 1
    2

    Много повече хора и фенове загубиха доверието си в Жоро Илиев от колкото той. Жоро – капитана! Чакаш с нетърпение да мъстиш на отбора който водеше ли бе Жоре?
    Жалко!

  3. 4
    5

    Имало хора, които загубили доверието му, бухахаххаххх. Ето това е циганска наглост и безочие! Той си прави врътките, върти си тото зад гърба на шефовете му, играе двойни и тройни игри мангала, ама те му били загубили доверието. Абе ей боклук долен, как може да си такова отвратително мекотело?????

  4. 4
    4

    Чака мача с Черно Море, а на Черно Море не им дреме за него…

  5. 8
    6

    Помашко-жълти курви чакам ви с нетърпение 8 ми кръг.

  6. 4
    4

    Готови сме за новият “тото” сезон 🤣🤣🤣

  7. 3
    4

    Продавам детектор на лъжата. Внос от Англия. Ама няма българско меню

  8. 11
    4

    Страх тресе Коматевци, Жоро Илиев в ЛОКОМОТИВ…

  9. 3
    9

    ТОТО добре дошло! Само да не си забрави детектора!

    • 3
      3

      Ти не си ли великият Стевен, тото курвата?

  10. 6
    9

    От БФС Явно ще замажат случая с полягването на Ч.Море срещу Чорбаспор. Във всяка една Бяла държава до сега чорапа щеше да е разплетен и замесените изхвърлени от футбола за винаги.

    • 5
      5

      Жълт педерюнгел, то вас отдавна трябваше да ви затрият! ботевъ , Тото-курвите на БГ футбола!

  11. 15
    7

    Георги Илиев е все още, най-добрият български, офанзивен халф в първенството ни! Той беше половината отбор на “моряците”! Има още много футбол в него , щом в изминалото първенство вкара 13 гола, като в няколко мача сам би отбори като Лудогорец, Левски , Цеца …..Трябваше да подпише поне за година!? Дано поне подобри рекорда на Мимито?! Заслужава го! Аконе бе играл в други държави, досега да го беше бил със 100 мача отгоре!

    • 5
      9

      Договора е само за 6 месеца понеже не се знае до кога БФС може да замита боклука под килимчето. УЕФА настояват за разследване на скандала с продадените мачове и Илиев е заподозрян номер едно.

      • 5
        4

        Ти ли боклук нещастен, беше свидетел на детектора, А? Или пишеш само, за да заглушиш психическата и анална болки, нанесени от ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В! Курвите на Локо, селско-циганската сган в лайняния жълт цвят!

  12. 16
    7

    Индианци, Жоро Илиев сам би Лудогорец само преди два- три месеца. Мечтайте си, че е свършил с футбола, напротив, той е класа над вашата звездЪ Тошко дебелее. С Жоро ще ви бием с 3;4 гола, мъките ви тепърва предстоят…

  13. 10
    15

    Георги Илиев е почти приключил с футбола. Целта на договора му с Локомотив е да подобри рекорд. Поради тази причина договорът му е само до края на годината. Не очаквайте от него чудеса.

    • 4
      3

      Тулуп анонимен, всичките животни от скелето разбирате от футбол, затова Локто ви напълни аналите, а ви разболя и психически за години напред! Курви на Локо!

  14. 7
    10

    Тия всичките от гейбандата на Лаута ще ги пусна на детектора. Ще ми дават те наклон на оная работа !АМА ДЕ ДЕ!Ще им плащам, а те ще ми се правят на интересни….

    • 3
      2

      Поредната жълта идиотщина?! Гей бандитите отдавна са изгонени от Локото, даже един от тях дойде та игра при вас, селянче! Не знам да има известен с обратните си наклонности Локо-фен, но в ъв вашата орда е пълно! Жоро педераста с доста голяма група около себе си, Тошо, Пакистан ската мастия, нелегални педали, да не ги изброявам, много са жълтите педерасти! Разбра ли, жълта курво на Локо!

  15. 10
    12

    На снимката да ни минават някакъв ритуал за честност на Великият Дон Крюшо
    До вчера легенда на Черно море,днес курва на Локо.

    • 6
      3

      В Локото Жоро Илиев игра и стана шампион, а вие жалките идиоти изпаднахте! Простотиите не си ги пробутвай, тъп селянин! Жоро ще се чувства у дома си! За курвите, ние си имаме от 15.05.2019г. собствени, а именно ботевъ – курвите на Локо!

  16. 10
    8

    Как ще ги продадат, като единият пуши в съблекалнята, а другия…

    Месеци наред дъвчем едно и също: Тодор Неделев в ЦСКА, Кристиан Димитров в Левски. Единият тук, другият – там, третият – на друго място. Засега обаче, поне на този етап, те продължават да си стоят в клуба.

    Тодор Неделев можеше сега да блести с екипа или на някой роден гранд, или някъде из Европа. Той обаче си стои в Ботев (Пловдив), защото и формата му стои на едно място. Не мърда. В малките мачове Тошко е класа, в големите го няма никакъв. А и на всичко отгоре мълвата гласи, че си позволявал да запали цигара в съблекалнята на „канарчетата”. Никой дума не му обелвал. Даже и Белия не го правил, за да не се нагнети обстановката.

    Кристиан Димитров пък играе колебливо. Ту го има, ту го няма. И когато от Левски извадили оферта, тя се видяла твърде малка за Ботев. И отделно защитникът не искал да отива на „Герена”, защото го било страх от голямото предизвикателство. Е как тогава ще ставаш звезда и герой, след като те е шубе да ходиш в гората?

    • 5
      5

      Тебе пък какво те боли за чуждите успехи, или неволи? Вземи ТИ сътвори нещо, взимай поне една трета от това, което те си докарват (официално). Седиш и клюкариш като селска мастия на мегдан. Ай сиктир!

      • 3
        2

        Мухъл, вие всичките изроди в жълто коментирате само Локомотив! Защо бе жълти курви? Какво лошо ви направихме, освен че в мача на мачовете ви разбихме здравенцето, взехме купата и ви направихме курви на Локото! Плебеи с биберон в уста!

  17. 14
    7

    Чакам мача с Черно море, но нямам търпение да дойде осми кръг и да унижавам жълтокожи глупци!

    • 6
      9

      Ти си идваш с детектора. И дано да не развалиш климата в Локото.

  18. 9
    4

    ЖЪЛТИ КОФИ ЗА БОКЛУК ОТ ДОМАТЕВО и КРАСТАВИ ЦИГАНИ.

  19. 12
    5

    Супер новина, дано още днес го видим в контролата. УСПЕХ , ЖОРЕ!!!

    Мен ме тревожи,че Масоейро е слаб и нямаме дълбочина в защита. Дано и новият негър Давид да пасне в защита и ще имаме могъща титулярна единайсеторка…

    САМО ЛОКО

    СА

      • 4
        7

        Стикс, ти се педал. Какъв негър в Локото бе, смотаняк ?Така не се говори за носителя на купата! ТИ СИ ПЪЛНА ОТРЕПКА…..

  20. 4
    12

    АШКОЛСУН! НО ПЪРВУ ДА СЕ ПОКЛОНИ ПРЕД ИДУЛА!!! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    ПОСЛЕ ДА ОТИДИ В ОФИСА СТОЛЮПИНУУ УЛ. ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12 : https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    ТАМ ЩЕ МУ ПОКАЖАТ ЗЛАТНАТА КУПА: https://pazarluk.com/upload/full/16962/cd0f950a5221.jpg
    КОЯТО ДА ЦИЛУНИ!! ДА ВИКНИ МОШТНУ ТРИ ПЪТИ : “СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ ПУФ ПАФ”
    И Е ПРИЕТ В УТБОРЪ НА СТОЛЮПИНУУ!!!!

    • 13
      6

      Изкарай си петата на Ожболт от задника, че от как ти вътре само глупости драскаш 😂😂😂

      • 3
        3

        Аз вече си прочистих дирника след снощния маратон на Скобата с тираджиите

    • 2
      1

      Идиот, ти жив ли си бе?! Как така? Радостно е, че пак ще четем ологофрении!

  21. 17
    7

    Важното е да мине бат Мери, в класацията за най-много мачове в А група, с екипа на Пловдивският любимец.

Коментарите са затворени