Новият бразилски централен нападател на Ботев Пловдив Тайлон започна тренировки тази сутрин на базата в Коматево под ръководството на кондиционниянтреньор на тима. Жълто-черните са се договорили с играча за контракт за срок от 2 години.

Както единствени ви разкрихме Ботев Пд и мениджърска агенция си разделиха по 50% от правата над футболста. Очаква се неговото преминаване при пловдивчани да бъде обявено официално до понеделник.

От 10 часа днес канарчетата ще изиграят първата си контролна среща! Проверката е срещу Ботев Гълъбово и ще бъде излъчена На Живо в PlovdivDerby.com.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    Кога ще свърши този кошмар братя ЧУКУНДУРИ, боли лошо боли този КУР дето го ядохме на 15.05.19.15.000 КУРВИ видяхме изнасилване от черно белите Ебачи, болката ще трае 35 – 50.години.

  2. 4
    5

    Кога ще свърши този кошмар братя ЧУКУНДУРИ, боли лошо боли този КУР дето го ядохме на 15.05.19.15.000 КУРВИ видяхме изнасилване от черно белите Ебачи, болката ще трае 36-50.години.

  3. 4
    6

    Блю Блю ТАРАКАНИ жълто черни ЛАЙНАРИ, срещу ЛОКОТО несе играе и срещу вятъра не се пикае, ЯЖТЕ ЧЕРНО БЕЛИ ПИШКИ И ЛАЙНА.

  4. 8
    16

    е това вече е черешка!!!

    Хаха. Жълтири, жалки сте! Католика ви еба мамата. Тихи ви иска!!

  5. 51
    11

    Успех в отбора на Пловдив! Ще получи любовта на многобройните фенове. Футболистите на Ботев са щастливци, знаят какво е да има много фенове един отбор.

    • 2
      2

      Много, събрани от околните села и верните на БотевЪ фенове от Изгрев бойс Столипиново! Резултатът е ясен 0:1,купата е за ЛЮБИМЕЦА НА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ! И нещо интересно, Локо се сдоби със собствени курви:ботевЪ, курвите на Локо!

  6. 10
    45

    Талон ли е Найлон ли е,ще гали боздугана черен на Езе.

  7. 12
    10

    Нека да има повече чужденци,то се видя че с българския материал не става,чужденците са по дисциплинирани.

  8. 6
    42

    Къв е тоя Найлон. От де довада. Някой ще кажува ли?

    • 28
      8

      От на майка ти изгнилата циганска миризлива путка мангуста!

    • 2
      6

      Селяните надуват жълтият балон и като се пукне ги болят аналите

  9. 17
    38

    Ако ще и Неймар да дойде, след това което стана на финала на финалите, ми е все тая 😢

    • 26
      6

      Какво ти става бе пич? С колко ника пишеш? Толкова ли си комплексиран?

  10. 17
    41

    Превърнахме се в приют за бездомници.

  11. 23
    57

    Баси грозните маймуни. Точно за индианците са. Как се намират само. Уникално индианско племе. Дано и тази година пак ни забавлява като на 15-ти май.

    • 37
      13

      Срещу нас да тичате, няма да ни стигнете. По нищо. Успокоявайте се с 15-ти. Цял живот комплекс.

      • 3
        2

        От вас ли комплекс бе , А жълта, анонимна курво? От получовеци, които сме им вкарали СЕДЕМ ГОЛА, ВЗЕХМЕ КУПАТА ВЪВ ФИНАЛА НА ФИНАЛИТЕ, РАЗКЛАТИХМЕ ВИ ЗДРАВЕНЦЕТО И ПСИХИЧЕСКИ И АНАЛНО! Комплексарите сте вие, урудливата селско-цкганска сган, мучаща в Коматево на скелето като полумаймуни! Боли, и много още боли! За всички долнотии които сте правили от както сте създадени, Господ ви го връща, и то тъпкано! Още много годиние ще се гърчите в краката на ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ! Курви на Локо!

Коментарите са затворени