Радослав Апостолов ще играе в събота срещу Хебър

0
590
Радослав Апостолов-Малката щайга ще направи своя неофициален дебют с фланелката на Нефтохимик в контролата с Хебър в събота. Срещата ще се играе на стадиона в Ракитово от 18 часа, а рефер на двубоя ще бъде Станислав Апостолов, който е брат на Радослав и съдия № 1 в ранглистата на Област Пазарджик. Футболистът вече се присъедини към лагера на новите си съотборници във Велинград, където се потят и хебърци.
 
Апостолов акостира в Нефтохимик само няколко часа след като се раздели с тима на Ботев (Пловдив), който също е на лагер във Велинград. Няколко клуба се бориха да го привлекат, но той предпочете да се присъедини към Нефтохимик.

Очакванията са старши-треньорът на Хебър Николай Митов да даде равен шанс за изява на всичките си футболисти в първата контрола от предсезонната подготовка.

Подобно на зимната подготовка и сега Митов остава верен на себе си в първите няколко проверки всички момчета от групата да получават равен брой игрови минути.

На този етап сериозни проблеми от здравословен характер в състава на Хебър няма. Единствено защитникът Васил Геров тренира на облекчен режим заради травмата, която го мъчи от началото на месеца.