Локо Пд: Вдигнахме купата още по-високо!

60
1054

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив качи трофея на връх Вихрен на височина 2914 метра и поздрави всички българи:

„Вдигнахме купата още по-високо! Слънчевият връх Вихрен отразява красотата на Пирин планина от Купата на България.

Локомотив Пловдив поздравява всички българи!“

Във пост във фейсбук със същата снимка от фенклуба написаха: “

Победителите покоряват върхове!

Лъчите на заревото се отразяват в Купата на България, последния трофей на Пловдивския любимец, кацнала на връх Вихрен, и политат над бездната към мраморното било на суровия Пирин! Пожелаваме на играчите в черно и бяло да покорят нови футболни върхове, а ние ще ги подкрепяме навсякъде. На върха и в сърцата на пловдивчани има място само за един и това е Локо Пловдив!“

60 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  Хайде следвайте примера ня Зума и Узуна кланяйте се на Боко защото сега трябва да връщате ресто… И какво се радвате като знаете че не сте я спечелили с игра 5000 – 15000 справка стадиона

  • 1
   4

   Голям автогол си вкарваш, но вероятно потенциала ти е толкова. Според безумната ти логика, повечето фенове, респективно по-голямата подкрепа е основна предпоставка за спечелване на Купата. Значи, щом Локомотив Пловдив, спечели купата е имал по-голяма подкрепа и макар и по-малко, черно-белите фенове са по-качествени. В стремежите си да се изкарате много велики, само се показвате колко сте тъпи и прости.

   • 2
    1

    Изобщо не става дума конкретно за мача, а че доказано сме повече Ботевисти, и вие пак се напъватее сте много иииии няма смисъл кой разбрал разбрал.

    • Е, и? Факта, че на финала имахте повече публика означава само че на финала сте били повече зрители. Нищо повече. Това, което се опитвате да изкарате в следствие на това, че сте повече са пълни глупости.
     А този дивак, който е писал по-горе: Не сме спечелили финала с игра, защото зрителите са били 15 на 5. Трябва да си супер малоумник да напишеш това, още по-голям да го одобриш.

 2. 4
  1

  Папагали, виждате ли купата!?
  Гледсйте, гладайте!!!

 3. 2
  3

  Комплекса 15 към 4 ви друса здраво, няма нужда да пишете любимеца на Пловдив и др. Клишета от сорта ясно е че Публиката на Ботев е мн повече, както я ясно че вие спечелихте купата, радвайте, но не бъдете смешници и комплексари.

 4. 5
  3

  Малко психология на феновете. Както хората са различни, така и феновете на футбола са различни – с различни разбирания и мотивация. Отборите на Левски и ЦСКА въпреки, че се води да имат много фенове, всъщност повечето от тях, не са никакви фенове. Един тъп левскар веднъж ме попита: Как може да си фен на Локомотив, та те са били шампиони само веднъж. Аз го попитах, отбора си ли обича или успехите му, на което получих потресаващия отговор: Аз обичам Левски и те ми се отплащат за любовта с победи, титли и купи. Според мен, това никакви фенове не са, щом любовта им е зависима от титли, купи и успехи. Същите разбирания имат и забавните, вечно доказващи се жълти фенове. Но при тях работата е малко по-особена, защото те нямат купите и титлите на сини и червени. И поради липса на успехи, те са принудени да си ги измислят. И като едни елементарни хорица, с провинциален манталитет, и без особено въображение, те даже не се и напъват да измислят нещо /или просто не могат да мислят/ Те само чакат да видят какво се случва и започват да убеждават хората, как това е добро за тях. Чухме доста безумия, последното от които е, че това, че не са спечелили купата, всъщност е добро за тях, и всъщност ги е направило много велики. Всъщност това е, нали, отбора няма никакво значение, резултатите също. Важното е, че жълтите са много вИлики. И винаги ще се опитват да убеждават околните в собственото им величие с аргументи в които те самите не вярват. Но, ние си ги знаем какви са и само ни забавляват.

  • 4
   4

   А говедото наясно ли е, че дори това веднъж е на Велбъжд? Трябваше да те пита: как може да си фен на отбора, който закри твоя отбор?

   Справки: Държавен Вестник

  • 1
   1

   Много си писал, ама само ти си знаеш какво искал да кажеш, евентуално…

 5. 6
  3

  От тук я качваме на Мальовица! От там като я търкулнем и направо у дома в Говедарци!

 6. 5
  5

  Пловдив празнува,радвайте се Пловдивчани!Това приляга на нашият ВЕЛИК И СЛАВЕН КЛУБ!!!

  • 6
   5

   Радват се от Столипиново! Пловдив си има отбор! Ботев Пловдив се нарича той!

 7. 6
  3

  Сааде локу сааде тото, круши великан,една подарена купа от жълтите и са насраха, типично за мангалите…

 8. 3
  6

  АБЕ ЖЪЛТ МАНГАЛ нали беше 15000 сега 16000 утре 200000 ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО нямате право да говорите.

 9. 9
  9

  Когато един отбор е толкова малък и неуспешен като Локомотив е нормално да раздува една купа месеци наред. Това ще ги топли дори и да изпаднат, оставете ги да си повтарят едно и също изстрадалите локомотивци сега е техния момент. Ще мине бързо и ще си останат със спомените и утехата както си повтатят и за разни командировани и какво ли не. Нека има радост и щастие по света включително и в ромските сърца.

  • 8
   6

   Уау,ах колко мъка има в жълтите сърца.Една пета и край.

  • 7
   3

   А вашия „голям отбор“, който „по-случайност“ е сателит на Лудогорец, още се радва на една ПОДАРЕНА КУПА презь 2017.. въпреки, че заради това навсякъде вече ви викат ТУРЦИ СТЕ! ТУРЦИ СТЕ!

 10. 3
  8

  НЯМА ПО МАЛОУМНА ИЗМЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🥰😂😅😅😂😂😅😅😅😂😂😅😅😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂😂🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣

  Reply

 11. 13
  3

  Направо е голям кеф да четеш коментарите на жълтите и да гледаш как се ГЪРЧАТ ОТ БОЛКА заради загубата!!! КЕФ!!

  БЕСНЕЙТЕ, ДЖУДЖЕТА!!!

 12. 11
  2

  СУПЕР!!! БЕЗЦЕННО!! БРАВО!!

 13. 13
  1

  Пичаги от тая петъ и тая купа са поболяхме ва братлета…по цял ден жулим мента и мастика уж да са замаем ама все тя ни е в главата ва….събрахме са 14 995 селяка да напрайм масовка и пак не стана ва да сейба.

 14. 8
  17

  В Пловдив големия БОТЕВ винаги ще е недостижим и по купи и по успехи в Европа и най важното по фенове,така че се радвайте мангали а не злобейте.

  • 4
   1

   В Пловдив хората обичат Локомотив!Това не веднъж се доказа(справка – шествията с купата и шествията преди дерби….не е истина как им лъснаха турските задници на жълтъците тогава 🙂 )
   Пловдивчани не са броячи на купи…Този манталитет е присъщ за турците и циганите от околията и това вече е ясно и на малките деца!
   Заради този манталитет турците и циганите от околията не спират да си вкарват автогол след автогол, опитвайки се да загладят срама от финала!
   От злоба и безсилие си измислиха и нов прякор – КУРВИ НА ЛОКО!
   Абе просто удоволствието, което ни поднесоха тези кадъни е голямо и вероято ще расте, след като не спират да изливат злоба и завист….
   Абсолютно густо!
   БЛАГОДАРИМ, КУРВИ НАШИ!

 15. 6
  18

  Отборът на Пловдив закара 16000 човека в София -факт. Малцинствата колкото и да се превъзбуждат не могат да променят обстоятелствата. Пловдив обича Ботев.

  • 21
   1

   Нещо като : Африка закара 1 000 000 емигранти в Европа .
   Количеството не значи качество -потни , платени , закарани
   насила от предприятия, които все още снасят

   • 3
    3

    Може да сте 200 човека , но супер качествени 🙂

    • 2
     1

     И на планетата на маймуните не ходят по повече от 200🤣🤣🤣🤣

  • 11
   1

   Ей кривак, вие със всеки ден си вдигате бройката, хахаха… В началото бяха 12 000, сега станаха 16 000, след 1 месец ще кажете, че сте били 25 000. Малоумници…
   Много боли тази пета, май а ???

   • 3
    1

    Петата е като осил , колкото повече реват жълтите мъстии
    толкова повече ще им я повтаряме !!!🤣🤣

 16. 7
  14

  Айде и тази купа напусна завинаги Пловдив. Две са в Кюстендил, а третата явно ще акостира в Говедарци. Честито!

 17. 24
  4

  Единствения Пловдивски отбор с 3 /три купи/ през този век.
  ФАКТ НЕОСПОРИМ !

  • 11
   1

   Да не забравим и това, че Локомотив е единствения отбор в СВЕТА, който е спечелил купата на България през 2019 година.

   • 3
    1

    Да не забравяме също и че преди 2 години резаците
    от Разград единствени в света подариха две купи на
    помаците от Коматево.
    ФАКТ НЕОСПОРИМ !

 18. 9
  12

  Оная, купената я прибраха в Кюстендил. Тая, подарената я носят с тях по лагери и тренировки, да не я чопне някой мангал

 19. 20
  5

  Гаврата с кривите глави е безкрайна! Униженията над индианците нямат край! Да си от Коматево ботевЪ в днешно време е най- голямото наказание. Локо не спира да се подиграва съд своите леки
  жълтокожи жени…

  • 3
   12

   Ти така си мислиш. Иска ти се локото и жалките ви фенове да са някакъв фактор, ама не се получава. Ей такива малоумници като теб само си вярват, че нещо кой знае колко значимо се е случило като сте взели една купа. Слез на земята вече. Порадвахте се малко, дай сега по-сериозно вече :*

   • 9
    1

    Не е просто една купа Мюмюне и това много добре го знаеш и много лошо ти бърка в турското дупенце…

 20. 5
  9

  Добре са се насочили кюстендилци – ей го къде е родният дом от Пирин!

  • 19
   5

   През Сопот минахме и после през твоето село да посетим майка ти

 21. 6
  15

  Радвайте се за цялата си история 1 купа:) Ботев такива купи има да те бие от Столипиново до Кюстендил

 22. 26
  8

  Любимецът на Пловдив за всичко времена

 23. 22
  6

  Това заради Ботев ,да отидат да се снимат с нея ли е? Питам за едни приятели от Стряма и Скутаре

 24. 35
  6

  Густо! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ГОСПОДАРЯТ НА ПЛОВДИВ!

Comments are closed.