Много притеснения предизвика днешната публикация на PlovdivDerby.com, в която ви информирахме, че концесията на Локомотив Пловдив за стадиона в парк Лаута е оценена на над 80 милиона лева, а тази в Тракия на 21 милиона лева.

Внимателно разглеждане на обосновката (не случайно я публикувахме цялата) на концесията показва, как е направено това. Всъщност над 80 милиона лева се очаква да са приходите за Локомотив Пловдив в следващите 35 години и поради тази причина стойността на концесията е такава!

Оценката и прогнозните приходи са направени от специализираната столична фирма, която бе наета от община Пловдив, за да направи въпросните оценки на двете бъдещи концесии.

Дали всичко това е реализуемо в родната ни действителност е друг въпрос. Ето обаче какво гласят двата официални документа:

Ето и разбивката за стадион Локомотив:

Показател, източник на приход Стойност на концесията в лева
Прогнозни приходи от експлоатацията на спортния комплекс, включващи приходите на бъдещия концесионер от:
·       Продажба на билети 35 893 764
·       Реклама 12 933 012
·       Продажба на фен артикули 3 592 503
·       Приходи от наеми 5 748 005
·       Приходи от школи 4 073 899
·       Приходи от общежитието – стаи 17 141 871
·       Приходи от общежитието – апартаменти 952 326
ОБЩО: 80 335 380 

 

Приходите от дейността са следните:

  • Продажба на билети – приходите са формирани при следните предположения: две футболни срещи средномесечно със запълняемост на стадиона 75% и средна цена на билета от 12 лв.;
  • Реклама – приходите са формирани от поставянето на рекламни съоръжения в спортния комплекс – рекламни билбордове, транспаранти и др. под.;
  • Продажба на фен артикули – на територията на комплекса има магазин за фен артикули, който също така предлага и продажби по интернет;
  • Приходи от наеми – тези приходи са формирани от отдаване под наем на търговски площи, разположени на територията на спортния комплекс;
  • Приходи от школи – приходите от школи са формирани при следните условия: 15 отбора със средно 35 играчи в различни възрастови групи всеки, и месечна такса в размер на 45 лв.;
  • Приходи от общежитието – стаи и апартаменти – след изграждането на общежитието то ще се предоставя на играчи и на семействата им, които не са от Пловдив, а при възможност ще се ползва и като хотел за външни лица. Приходите са формирани при следните условия: общо брой стай – 150, при цена на нощувка от 30 лв. и 5 бр. апартамента на цена от 50 лв., при средномесечна запълняемост от 75%.

 

Ето и прогнозните приходи за Локо Пд от базата в Тракия:

Изчисляване на прогнозната стойност на концесията

Показател, източник на приход Стойност на концесията в лева
Прогнозни приходи от експлоатацията на Футболния тренировъчен комплекс, включващи приходите на бъдещия Концесионер от:
·       Продажба на билети 1 005 535
·       Реклама 6 428 024
·       Продажба на фен артикули 1 241 169
·       Приходи от наеми 1 330 041
·       Приходи от школи 4 035 598
·       Приходи от общежитието – стаи 6 896 017
·       Приходи от общежитието – апартаменти 1 005 669
ОБЩО: 21 942 052 

 

Приходите, които ще се реализират в Обекта на концесия, са следните:

  • Продажба на билети – приходите са формирани при следните предположения: две футболни срещи средномесечно със запълняемост на стадиона 75% и средна цена на билета от 10 лв.;
  • Реклама – приходите са формирани от поставянето на рекламни съоръжения в спортния комплекс – рекламни билбордове, транспаранти и др. под.;
  • Продажба на фен артикули – на територията на комплекса има магазин за фен артикули, който също така предлага и продажби по интернет;
  • Приходи от наеми – тези приходи са формирани от отдаване под наем на търговски площи, разположени на територията на комплекса;
  • Приходи от школи – приходите от школи са формирани при следните условия: 20 отбора със средно 35 играчи в различни възрастови групи всеки, и месечна такса в размер на 45 лв.;
  • Приходи от общежитието – стаи и апартаменти – след изграждането на общежитието то ще се предоставя на играчи и на семействата им, които не са от Пловдив, а при възможност ще се ползва и като хотел за външни лица. Приходите са формирани при следните условия: общо брой стай – 80, при цена на нощувка от 30 лв. и 7 бр. апартамента на цена от 50 лв., при средномесечна запълняемост от 60%.

142 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Мангалите са взели на Ботев разчета:)Само отбор с толкова много фенове, като Ботев може да има такива приходи от билети. Такива квартални отборчета, като столипинския любимец за 200 години не могат да съберат такива приходи.

  2. 3
    4

    Специалистите, като са изчислявали знаеха ли, че Локо, когато взима купата на България пълни половин сектор??? Какви приходи от билети, като Локо няма фенове???

  3. 11

    Тези “специалисти ” за пореден път доказаха, че в България останаха само некомпетентни баберици.
    Над тази територия скоро ще се вее чужд флаг, ако тези некадърници не спрат да гонят младите си хора и инвеститорите с подобни простотии.

  4. 12
    2

    За Локо стадион, а за БотевЪ католишки пързалки

  5. 2
    9

    А локото стадион ли ще строят? Ще сменят скелето или ще го дигат още? А вход свободен ще има ли за новия стадион…

    • 8
      4

      А БотевЪ стадион ли ще строят или нов фалит ще обявяват?

  6. 8
    3

    Пичаги има ли още карти за извънградско че бях за риба и да не артисам ва да сейба.

  7. 7
    1

    Приходи от школи. 20 отбора… Вие пеленаци ли ще селектирате? Нека поне да проходят децата.

  8. 13
    2

    1 милион приходи от билети от базата в Тракия.

    Не може да сте сериозни. Какви билети ще се продават там? За градския транспорт ли?

    • 7
      4

      Муньо селски, хората са ти написали на пример, че този един милион ще за 35години,можеш ли квадратна тикво да смяташ, или ти като Рачо си ходил до втори клас?!

      • 5
        4

        Градски, толкова си кух, че даже не си схванал смисъла. Какви билети ще продаваш на базата, че да имаш приходи? Кога си купувал билет за мач на малките? Приходите за година са 0 лева, за 35 си сметни сам.

        • 3
          5

          БОЙКО ЩЕ ГИ ПЛАТИ СПОКО ПИЧ НЕ СЕ КОСИ..ГЛЕДАЙ СИ КОМАТЮВУ

  9. 9
    9

    DMS Stanislav Stiks ,моля пращайте смс-и ,за да може Станиславчо да си плати билета за домакинството на Лаута , че неговите дружки(които впрочем го изпортиха кой е) му отказали заемче.

  10. 4
    3

    Да посмятаме малко. 1 милион на година от 20 мача е 50 хиляди на мач, по 10 лева 🙂 не се смейте за билет е 5 хиляди души средна посещаемост. СРЕДНА.

    36 милиона може да станат само при годишна инфлация от поне 20%.

  11. 11
    11

    Забавни коментари виждам и се чудя, как може човек да е толкова безочлив.

    На финала в Г сектор имаше ли говеда от люлинските? Имаше. А Бригада Враца там ли беше? Да. А италианци и гърци имаше ли? Имаше. Вие всичките тези за свои ли ги броите?

    Това с работниците от КЦМ е пълна лъжа за успокоение на малцинството. Не е разумно да се мисли, че някой ще купи от ПФЛ и ще подари хиляди билети на работниците. Няма икономически смисъл в това. Естествено не се е и случило. В КЦМ локомотивци няма ли? Има разбира се. Те са отишли в Г и В.

    И се замислете, защо почти никой не си купи билет от 30 лева за В сектор? Просто е – липса на финанси, предвид факта, че феновете на носителите са предимно безпарични. То и затова екскурзията им беше безплатна. Без нея колко щяхте да сте? 2-3000? Ботев безплатна екскурзия нямаше.

    Истината от финала е една – Локомотив заслужено с купата, а Ботев с 2-3 пъти повече публика.

    • 12
      6

      провери в какви количества са купувани билети и от кой и ще разбереш, че това с КЦМ и ДРУГИ фирми е истина.
      Не е истина обаче, че сте били с пъти повече, въпреки, че БЕЗОЧЛИВИ лъжци тук се опитват да ни го внушат…
      …дори и да си бройте неутралните от централната трибуна на ваша сметка…

      • 7
        4

        Fake news. Кратко и ясно. Разчитате, че една лъжа повторена 1000 пъти ще стане истина.

        Ботев имаше ли безплатна екскурзия? В КЦМ работят ли фенове на Локомотив? В сектор Г имаше ли говеда, врачани, наполетани и гърци? В сектор В защо нямаше публика, дори неутрална?

        • 4
          7

          Точно на това разчитате вие БЕЗОЧЛИВИТЕ папагали – “че една лъжа повторена 1000 пъти ще стане истина.”

          На площада имаше ли 10 000? Колко имаше за вашата купа? Имаше ли безплатни билети за жълтите сектори? Безплатни рейсове също имаше – да не си мислиш, че не можем да четем като вас??!!

          Имам приятел в КЦМ и знам цялата истина, така, че си гледай работата
          Наши фенове също са се възползвали – просто са седнали на местата на билетите. При гола неутралния сектор също ИЗБУХНА!!

          • 5
            2

            А бе бай- мангал, само ти ли имаш приятели в КЦМ? Как само до циганите от задния двор на ВСИ е стигнала тази информация?
            А ти самия, вярваш ли на тази измислица?
            Вие мангали сте изтъкани от измислици – премислици. При вас всичко е една фундаментална лъжа, започнала от самото ви създаване и продължила даже след заличаването ви!
            В лъжите и измислиците, сте ненадминати. Склонен съм да мисля, че си вярвате сами на измислиците, което според мен граничи с патология.

          • 3
            2

            Избухнала ти е не- къпаната кратуна!

      • 5
        2

        Само един лаутарски циганин е способен да те гледа в очите и да каже на черното – бяло!
        Системата по която действат е – повтаряй лъжата 100 пъти и тя ще стане истина!
        Ще цитирам един журналист от близкото минало – “Да, ама не” братя цигани, лъжата си е лъжа и 1000 пъти да я повторите, няма да се превърне в истина!
        Явно обаче така си успокоявате сами – завистливите, пропити със злоба дребни,цигански душици.

    • 14
      6

      В Пловдив публиката на Ботев не е 2-3 пъти повече. Това е само във вашите фантазии. Тези приказки ги разправяй на малки деца за лека нощ! Даже напротив! В Пловдив Локомотив има превес. Ботев има 1/3 публика от Пловдив и 2/3 от околията. Ай лека нощ!

      • 7
        13

        Цифрите не лъжат. Ботев е трети по посещаемост в ППЛ. Истината е една.

          • 5
            8

            Поредното оправдание, за да се омаловажат фактите. Вие по селата и махалите нямате ли фенове? Ами, имате.

            Хвърляте такива лъжи, все едно от Гьобелс сте се учили.

        • 2
          1

          Кой цифри? Тези дето си си измислил ли??

    • 11
      5

      пич, дори и сте били много повече, какво те топли?
      Загубихте ли? Загубихте!!
      Идват ли тези хора на базата? Не идват!!
      Имаше ли 10000 на площада? Имаше!!

      Разбирам, че се опитвате да излъжете за да си изпросите стадион, но това е БЕЗОЧИЕ!!

      • 6
        9

        Бяхме много повече и загубихме. Просто е. На базата 15,000 как го виждаш? Безочие е да отричаш очевидната истина, което тук го виждам всеки ден.

        • 10
          4

          Стига си се филмирал! Нашата публика намаля по ред причини в последните години. Нещо като при вас по Христолово време. Това, че е намаляла, не значи че я няма. Когато двата клуба са равнопоставени във всяко едно отношение и сте 2-3 пъти повече, тогава се надувай! Гледам мачове на Локо и Ботев от 1980 година и много добре знам кой колко публика има!

          • 4
            2

            селски, никой не отрича, че бяхте повече. Все пак бяхте с безплатни билети и медиите ви надуваха свирките.
            Но това “2-3 пъти повече” си е голяма ЛЪЖА и ти сам го знаеш!!

          • Още един си призна. Има напредък. Малък, но напредък.

            Безплатна беше единствено екскурзията на Локо. Или не е така?

      • 4
        8

        На кой “площад”е имало 10 000 души?Голям смях!!!Пред Община Пловдив ,повече от 3000 човека няма как да се съберат!Няма толкова пространство,тъпунгер пбост!

        • 4
          4

          Феновете са на стадиона. Сеирджии е друго.

        • 8
          3

          Анонимен, жълт идиот, ти ходил ли си на площада в Пловдив, а сельо? Защо спорите жълтите парцалковци за неща, за което и вие не сте сигурни? Какви фенове имате на Коматево, като там не се събират повече от1500 места, базата ви е полупразна, а калитко?! ФАКТА Е ЕДИН, ЛОКОМОТИВ ВИ СМАЧКА НАДУТИЯ ВИ ФАСОН КАТЕГОРИЧНО! Както и да си въртите курвинските задници Локо е с купата, а вие духате, но не супата! Безплатните обяд и от комунизма свършиха!

          • 2
            4

            Безплатен обяд няма, но безплатни екскурзии се намират. Локо взе купата, а Ботев доказано имаше в пъти повече фенове на финала. Това е истината.

            Иначе съм бил и на площада, и на Лаута, и на базата.

          • 2
            2

            “Доказано”??!! хахха

          • 4
            2

            и като има “в пъти повече” фенове, защо базичката насело е празна?
            Защото няма командировани от КЦМ ли?

          • 2
            2

            КурвИнски – мурвИнски, бягай си на село бе – мангал, гурлив!

          • Вие на Лаута по 5000 ли ходите на всеки мач? Финал е, интересът е различен. Това с КЦМ е лъжа.

            Ботев е на трето място по посещаемост в ППЛ съгласно статистика на БФС. Може да провериш Локо къде са и колко ПЪТИ по-малко публика средно имат.

    • 6
      3

      Миризлив селянин, с какво и по какъв начине ще докажеш, че от ботевЪ не са организирали безплатна екскурзия?! Едностранчивостта да е все във ваша полза, комунистически авантаджии!

      • 2
        4

        По-добре селянин, от колкото циганин. Локомотив обяви безплатна екскурзия. Ботев обяви платена. Схвана ли разликата? Има писмени доказателства. Авантаджиите в случая е безспорно кои са, тези които са с безплатния превоз.

        • 7
          3

          Цигански фен клуб Изгрев бойс на кой е, да попитам, А? За разлика от вас, Локо няма цигански фен клуб, жълти курви на Локо!

          • 4
            4

            Поредните фалшиви новини. Квартал Изгрев и махалата Столипиново не са едно и също място. Изгрев бойс не са цигани. Това пловдивчани го знаят.

            Чудно, защо на един отбор викат по всички стадиони – цигани, цигани? Това не е отборът на Ботев.

          • 6
            2

            а защо на вашия отбор викат по всички стадиони – турци сте, турци сте?

          • Къде ги видя, тези турци в Пловдив и пловдивско като цяло? Те и жълтури ни викат, но аз не съм виждал нито един с дръпнати очи. Цигани обаче при вас доказано има. Даже и признания от легендите ви за това.

      • 2
        2

        Мръшляк цигански, не ние трябва да доказваме, дали е имало безплатни билети!
        Редно е да докаже твърдението си този, който обвинява – разбра ли?
        Мангал прост, че и нагъл на всичкото отгоре!
        Цинго, доказва се вина, чувал ли си репликата – невинен до доказване на противното? Наглия, прост циганин иска някой да му доказва, че е невинен. Не, че няма доказателства, но като обвиняваш – докажи!
        Няма по гнусно и нагло същество от черно-белия мангал!
        НЯМА!!!!

    • Можеш да провериш фирма Пимк колко биелата е купила и раздала??Всичко има в нета!!!

    • 9
      5

      Лъжец, Фантазьор, Психопат без работа, Филмар

  12. 11
    8

    Индианците стадион нямат,постоянно ги лъжат,ту днес ту утре,тръгнали в купата на големите да гледат.
    Тва да ти кажат,че базата ти не става за нищо,че феновете са ти индианци,да впрягаш хора от селата и от разни заводи и фирми да ти правят бройка,защото си се уплашил от противника,след края на финала да се изплъзнеш като лайно от гъз,но да имаш претенции че си нещо-ей това е да си първобитно същество от селските покрайнини,дето се пере на дъска у рикътъ и си мие чиниите като вади вода от кладенеца.

    • 5
      2

      Дето се пере у рекътъ ли каза? Мухахаа. И се къпят там даже.

  13. Мама ви дейба утрепана и “специалисти” , да еба !

  14. 5
    8

    Андро, спри да се гъбаркаш с ЧернобЕлските отпадъци.😁

    • 12
      7

      Тоше, продаде ли редосеялката?
      Онзи ден на Финала на финалите, един командирован от КЦМ питаше за нея?

    • 2
      2

      Сега тези облъченяци не знаят да се радват ли или да реват като сибирски мечки. Мухахаха

  15. 7
    6

    НИЙ САМУ УТ ГЕЙ БИЛЯТЯТУ ША ЗЕМИМ ПОВИЧИ ПРИХУДИ!!!…..СИЧКУТУ АПАП СТАНХЪ ВЕЧИ ГЕЙ БАНДИТЯ!!!…… А КВО ДА КАЖИМ ЗА ДЖИЛЯЗУТУ И БАКЪРЯ?????? ША ОТВАРЯМИ ПУНКТУВИ ЗА ВТУРИЧНИ СУРУВИНИ!!!!!! ПОНЕ 100 000 000 ОТ БАКЪР, А ОТ КОНЕВРЪЗА, ПОНЕ ОШТИ 50 000 000!!!……..аку давът и сено! пуф паф
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ:))))))

  16. 6
    1

    За 35 години 36 милиона приходи от билети. Тоест по един милион на година,само от билети.

    • Това означава че за година трябва да се продадат по 238 хиляди билета.Цирка продължава.

    • 2
      5

      Да е жив и здрав Ракетчика да си ги харчи тези милиони и милиарди.

  17. 15
    5

    Молим Ви за извинение ,допусната е печатна грешка.Тези приходи за “Локомотив”Пловдив в размер на 100 000 000 лева не са предвидени за 35 години а за 350/триста и петдесет/ години при това високосни!Съжаляваме за неволната ни грешка и се надяваме ,че ще ни извините!

  18. 11
    14

    Жълти курви, хубаво се мъчите да избиете комплекса от унизителната загуба във финала, но като говорите за другите, защо първо не погледнете себе си?
    В България футбола умира и ужасно рядко стадионите се понапълват! Така е навсякъде. И при вас! Ама нали трябва да отклоним темата от резила на 15.05?
    Жълта сган!

    • 14
      10

      Истината е че ние имаме мноооогооооо фенове

      • 7
        5

        имате ли? Онези командированите помаци от КЦМ ли имаш в предвид?

        • 5
          5

          Цяла България видя жълтата доминация по трибуните

          • 7
            4

            Цяла България ви видя резила по трибуните и на терена и бързото изпразване на секторите!

          • 10
            4

            Бяхте малко повече благодарение на командированите екскурзианти от КЦМ с жълта шапка и кренвирш в джоба.
            Нагласена работа, както ви нагласяват и мачовете с Лудогорец…

            Това ли те топли когато се стряскаш насън сънувайки Финала на финалите?!

          • 3
            2

            Курва на Локо, хората имат телевизори, и видяха гавраджийско то смачкване на Сопотския навлек ботевЪ Коматево! Видяха как гръмна изкуствено НАДУТИЯ жълт балон от псевдо журналисти! Наглите от село и изгрев бойци се чудите как да си за въртите съдраните задници, за някакво собствено утешение! Няма как да стане, хората имат телевизори и видяха истината! Плебеи!

    • 8
      6

      Мангал проскубан,ужасно рядко се напълва вашия стадион,и то наполовина,иначе сте си обичайните 136 мангала 🙂 Ботев винаги се е славил с многобройна публика,ако построим стадиона ще го дакажем за пореден път….

      • 2
        1

        Вие ще построите стадион на путкина Коледа! Курвите на Локо, отворете календара и вижте кога е путкина та Коледа!

  19. 15
    8

    Тея, които са писали виждали ли са колко фенове има Локо? Локо 8 000 фена с билети не може да събере за 2 сезона

    • 2
      2

      Ти от курвинската си квартира от Лондон как разбра бе мъжка мастийо?! За твое успокоение налапай пакистанския и си затвори червивата си паст!

  20. 5
    8

    На нащу Ботиф по юч и на него стидона гутоф

  21. 16
    7

    Кога за последно събрахте 8000.Дори с Левски,ЦСКА,а на Ботев отпускате 700 билета за да не са повече от вас.Виж ако влизете в Серия А като наполетоебани и отпусните по 5000 на гостуващите може и да стани.Сигурно е.Почти толкова колкото и британската кралица да е винаги на централната трибуна.Малки анимационни герои.Клоуни,лунатици.

  22. 14

    За мен съм си взел мерки, стига общината да предостави терените. Да направя две от четирите тренировъчни игрища. Да започнат есента момчетата да тренират и играят пълноценно. Ние направихме една промяна в детско-юношеската школа. Родителите нямат допир до тренировъчния процес, не ме интересува кой кой родител е, интересува ме кой как играе. След 12 години има пет човека, които преценяват кои остават в отбора. Без това нещо няма да стане. Тук един натиска за своето, друг за своето. Всеки натиска. При мен това го няма. При мен има двама треньори от 12 до 19 години на група и помощник треньорът върви от 12 до 19. Ако има някакви виждания на директора на школата, може да отиде в по-горна група. Има треньор по техника, треньор по кондиция, имам психолог в детско-юношеската.

  23. 7
    12

    Кристиян Димитров,зрителят на Петата го каза!!! ЛЕВСКИ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ботевЪ…

    Доказано!!! Заявил го е неговия мениджър, всичко е документирано!!! А ти, Мияч на чинии, пиййй! Твоят живот е пиянство в Миячното, без жена и деца…

    • 8
      6

      Що нямате фенове?

      • 7
        6

        Имаме Мюмюне…и на финала им се насладихте като цял мач мълчахте и гледахте как са прави!КУРВИ НАШИ!

        • 8
          4

          15 000 български ботевисти смачкаха 4 800 столипински мангала

          • 3
            3

            хахах – 15 000 мълчаливи командировани помака от КЦМ, които не знаят кой играе ли имаш в предвид, лъжлив катунаре?

          • 1
            2

            Смачкал си на жена ти срамните буби дето ги е хванала от мъълътъ докато те няма.

          • 2
            2

            Смачкаха ги от смях с това жалко подобие на подкрепа….

    • 6
      3

      ТИ ЗА ГЕРЕНЯ ЛИ ХОРТУВАШ??? ТУК ДИПЛИМ МОХАБЕТ ЗА КЛОАКОМОТИФФФФФФФ! НИТУ ЗА СУЛЬО, НИТО ЗА ЛЕФСКИ??? УТ ДЕ ВЪ НАМИРЪТ ТЪКИВА УМНИЦИ БЕ АБИ??? ПУФ ПАФ:)))))))))) …….

  24. 7
    4

    Продажба на билети 35 893 764

    AАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХХХХ!

  25. 10
    6

    100 милиона приходи Локо ще има в следващите около 780 години

    • 5
      7

      А вие, колко ще имате ма жълта курво?
      Да ва еба в жълтите мишки!😅

  26. 10
    7

    Какви приходи от билети?????? Нали ги видяхте на финала мангалите половин секторче ебати експертите тея дет са смятали

    • 3
      4

      И това “половин секторче” ви смаза от викане!Колко срамно….

    • 1
      1

      Мухльото с трите пъти повече фенове, къде ги видя в полу празната база в Коматево?1500 капацитет, а е почти празна, можеш ли да смяташ, бе помак!

  27. 8
    9

    Хахахаххахаха продабба на билети пишете 138 лева приходи на месец, мамавидаеба циганска малобройна

    • 14

      Останаха само 14 995 карти другото всичко е продадено.

    • 5
      6

      След като сте толкова много , защо на мачовете на базата ходите по 135 човека на мач ? Отворко сам си противоречиш и излагаш.

      • 6
        4

        Мангал, има статистика: На базата средно по 1800 души на мач, а на Лаута по 421 души

        • 2
          1

          Това ли те топли, бе олигофрен? Мен ме топли, че съм носител на купата на България, спечелена срещу Най-долните курви – проститутки в БГ футбола! Години наред ще гледам как ще носите опозоряването на курвите на Локо пред цяла България!

  28. 12
    1

    •Продажба на билети – приходите са формирани при следните предположения: две футболни срещи средномесечно със запълняемост на стадиона 75% и средна цена на билета от 12 лв.;

    Продажба на билети 35 893 764

    Без коментар!

    • 7
      9

      Няма проблем да се изпълни. Локото не са от тези, които раздават билети по заводите и по селата – даже ще са им малко местата.

      Юруш народе на билетите!!!!

      • 5
        2

        С тази лъжа ли се утешавате в Столипиново,че бяхте едва 5 000 шматки на финал за купата и то срещу Ботев.Лъжете се,вие сте си мръсни мангали,освен да лъжете и крадете за друго не ставате.И да проституирате

        • 4
          3

          Само в Г бяме над 5000 манго…
          С тия измишльотини може да приспиваш чаветата вечер…

        • 1
          1

          Вие от фен-клуб Изгрев бойс ли сте, А? Кога се научхите, долните, жълти мангали да пишете?!

  29. 16
    6

    Запълняемост на стадиона 75 % и цена на билета 12 лв 🙂 хахахаааххахахахха Абе мангусти беззъби кривоглави,на вас сега запълняемостта ви е 5 % макс.,ако направите билета 12 лева не 150 а по 25 мангала ще останете на домакинствата 🙂 жалките мангали тръгнаха и те стадион да правят,видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крак.Циганска жаба.

    • 12
      9

      базичката в Команчево редовно ви е празна, катунар

      • 9
        8

        На базичката редовно има в пъти повече хора отколкото на вечно празната джамия, кюстендилски циганин

        • 11
          7

          Има няма в най-важния мач за историята ва изплякахме само както ние си знаем….айде забий си петата в дивия и под вода.

          • 4
            6

            Най важния мач за вашата циганска историйка, мангалче 🙂 нищо не казваш за публиката 🙂

  30. Стикс-ето какво мисли зрителят на Петата Кристиян Димитров...
    12
    8

    Сагата около национала на България Кристиан Димитров е на път да приключи. В последно време усилено се говори, че бранителят ще премине в Левски. Именно поради тази причина GONG.BG се свърза с мениджъра на футболиста Любомир Корадов, който разкри какво е желанието на самия играч.

    „От Левски има интерес към Кристиан Димитров. Хубчев не крие, че го харесва и иска да го привлече. Не вярвам засега това да се случи. На този етап желанието на Димитров е да остане в Ботев и да продължи развитието си. Той смята, че още му е рано за Левски“, заяви пред GONG.BG агентът на национала на България.

    Стикс(Извод): щом му е рано за Левски, а в Ботевъ е добре, значи,че Левски е по-големият отбор от Ботевъ!Кристиян мисли Левски София за гранд, а ботев за Коматевско отборче???

    Какво излезна, кръвния враг на Ботевъ Левски е по-уважаван от КРИСТИЯН ДИМИТРОВ???

    Вай вай вай, жална ви майка жълтокожопомашка, кривоглаваКоматевска, индианскоселска… Кристиян поставя Левски София над ботевъ…

    • 12
      5

      Мангал прост,единственото вярно което си написал е че Левски е големия исторически враг на Ботев Пловдив,не малкото мангалско тимче от Столипиново 🙂

      Кристиян ще остане в Ботев докато бъде трансфериран в чужбина,същото е положението и с Неделев.Просто любезно отхвърлена оферта,няма кво да се пениш.Абе ти да не си оня дето го вкараха в болницата със строшен череп,че си толкова побъркан на тема Ботев и по цял ден висиш тука и сереш кръв под статиите за Ботев ?

      • 5
        5

        Кристиян ,зрителят на петата го каза!!! ЛЕВСКИ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ботевЪ…

        Доказано!!! А ти Мияч на чинии пиййй! Твоят живот е пиянство в Миячното, без жена и деца…

      • Умопобъркано, ти знаеш ли в коя тема си, А? Изрод недоклатен!

  31. 18
    1

    Ебах тия “специалисти”!!! … като всичко в Тиквочево…

  32. 14
    10

    ЦИГАНСКИ БЛЯНОВЕ ЗА МИЛИОНИ 😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣
    ТОТКАТА ПАК ГИ МИСЛИ НЯКВИ ВРЕЛИ НИ КИПЕЛИ

    • 10
      3

      Абе “циганските бшянове за милиони” бяха в коматево преди финала за купата, като мнозина се надпреварваха да смятат, колко милиона ще вземат от ушатия и наблюдателя на гола с пета, Кристиян Димитров, ама след 15.05 тези и в Стряма не ги искат! Затова жълта кучко, гледай си селския катун и тихо!

      • 5
        5

        ТЪП ПЪПЧАСЪЛ ПУБЕР
        ХАХААХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАА
        КОГАТО ТОТКАТА И КРУШАТА СВЪРШАТ СЪС КАТУНА ВИ СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ВИЕ ХАХАХААХХААХАХАХХАХАХАХАХХХ

        • Изрод, колко години бленувате за лайнежа, А! Нашите не са блянове, а факт, и се започва строежа, а лайнарите ще има да бленувате!

  33. 11

    Тези приходи са вярни, но за всички ФК в България взети заедно за 35 години!
    Всичко друго е адски несериозно!!!
    Тия “специалисти” дето са ги направили тези сметки, или никога не са стъпвали в България или трябва монентално да отиват на борсата за общи работници!

  34. 8
    2

    И какви билети ще се продават на базата ? И приходи от наеми на базата??? Който е правил тези оценки не е мислил с главата си , а с някой друга част на тялото си . Защо не махнат разходите по поддръжката на двата обекта . Аз ако съм на мястото на Крушарски ще се откажа от концесиите. Това е обирджийство .

  35. 20

    Господин Крушарски знаете ли в момента колко лева влизат в клуба от фен артикули?! Аз мисля че 0 лева. Този фен магазин на практика е частен. И на други места се продават артикули и на Локомотив и на Ботев, а къде отиват парите?! Крайно време е клубовете да патентоват емблемите си и тогава ще разберете колко много пари се печели от това перо.

    • 10
      5

      Ние държим фен магазина. Няма да ни барате че лошо.

  36. 19

    Ехаааа… ако изчисленията на тези “специалисти” са верни, то пред родните клубове би трябвало да има ОПАШКА от инвеститори…. АМА НЯМА!!!

    Тези луди ли са??!!

  37. 12
    15

    Андрей, поздравявам те, благодарение на твоя сайт линейките не спират към Коматево и родопската яка. Мъжкар си… убеден съм ,че пишеш от спешното и след всяка статия ти вкарват нова доза успокоителни???…

  38. 19
    1

    Посещаемостта трябва да бъде по 5000 средно на мач. Включително през ноември,декември,февруари и март. А също ако Локо достигне поне четвърт финал за купата. С две думи: Трябва да се изиграят поне 20 домакински мача и на всеки да има по 5000,колкото бяха на финала за купата. Коментариите оставям на вас

  39. 12
    9

    Индианците пак гледат купичката на белите.

  40. 3
    6

    Вай вай ний ш станими кат Ювинтина ба брать мангасарье ай ювеее

  41. Ама няма две школи които формират приходите на двата обекта. Или и Векта ще тренира там.

  42. 14
    11

    Клошарите от Коматево започнаха да гледат в чуждата паница.

  43. 15
    11

    А от кога това малцинсто пълни стадиона на 75%?

    • 15
      15

      Откакто ви забих петичката на 15.05.2019 г. в финала за купата на България, разбрали помак жълт!

      • 9
        3

        Тоест никога – оттогава не е имало мач. Много си простичък, дори за мангал.

  44. 18
    12

    “запълняемост на стадиона 75%”… Ко?… Т’ва за Лаута ли тава въпрос? Тоя стадион да не е с 300 (триста) места, че да запълнят 75% от местата? 😀 😀 😀

  45. 12
    2

    По логиката на статията трябва да има една школа на Локомотив на стадион и отделна школа на базата??

    • 2
      3

      В двата отделна обекта приходите са изчислени отделно! Сумата е близка, но все пак е различна за двата отделни обекта.

Коментарите са затворени