Локомотив Пловдив все още не е намерил съперник за контрола в понеделник. Треньорът на черно-белите Бруно Акрапович иска тимът да има спаринг на 17 юни. До момента обаче нито един отбор не е откликнал на молбата на смърфовете.

В момента железничарите са на лагер в Боровец. Тимът вече изигра първата си приятелска среща. Тя бе срещу македонския Академия Пандев. В нея възпитаниците на Бруно Акрапович загубиха с 0:1.

Ако Локо не уреди контрола, то възпитаниците на босненския специалист може да имат двустранна игра, твърди в днешния си брой “Тема спорт”. Първият официален мач на тима за новия сезон ще бъде финалът за Суперкупата срещу Лудогорец. Той ще е на 3 юли на националния стадион “Васил Левски”.

139 КОМЕНТАРИ

  1. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА ПРЕБЪДЕ НАШЕТО СВЯТО ИМЕ КЛОАКОМОТИФ! ПОКЛОН ПРЕД ИДОЛА, СИМВОЛ НА МОГЪШТЕСТВОТО И МОШТА НА СТОЛЮПИНСКИЯ УТБОР!!!
    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))):)

  2. 4
    1

    ЗАЩО НЯМА СЬПЕРНИК ЗА ЕДНО ГАНКИНОТО,КУПА РНИЦА,БОЦ,ГЛЕЗЕН………………………………………….?????????????????????????????

  3. 6
    1

    Малките, смешни столипиновчета, втория отбор на Пловдив, малцинството на града ни… Кога повече от 5500 човека на мач, бе неможачи. Завинаги три пъти по-малко в Пловдив, завинаги в сянката на Ботев, завинаги обременени от комплекси на малцинството и втора ръка хора. В Пловдив сте на изчезване и единствено което може да направите е да се молите за нашата милост. Но ние сме аристократи с високо самочувтствие и щом ви видим, колкото и да сте малко, освен да ви подминем с пренебрежение или да ви подритнем с отвращение, друго не можем да направим.

  4. 3
    5

    Жълти шаврантии хайде да се срещнем и да повторим полягането ви от финала? Много ни хареса и искаме пак! Явно вие сте още по-задоволени от големите атрибути на Езе, Ожбол и Аралица след като ежедневно се хвалите, как сте се надупили на най-върлия си враг в историята!?
    За да стигнете дотук явно вече сте световни шампинки по курвалък?!
    Добре че ви има, за да ни задоволявате!

  5. 2
    3

    Ми да викнат жълтите курви дето след 15.05.2019 са покорни, сексуални робини на черно-белите крале на Пловдив!
    Хем да задоволят жълтите похотливки , хем да си вдигнат настроението на уморителния лагер!

  6. 6
    3

    Миячът е мъртво пиян и във форума няма псувни. Другите ботевисти ги е срам да пишат след петата.

    Само ЛОКО!!!…

    • ЦИНГА-МАНГА-ФУК -ДА ТИ ГО НАЧУКАМ , БЕ БОКЛУК !!!!

  7. 9
    2

    Как сте, жълти, как е да ме сънувате всяка нощ? Петата ми не ви излиза от главата и през деня, как сте? Болката ще е вечна!

  8. 10
    2

    Честит месец и два дни от спечелената купа, спечелена с пета. Как са дупарите жълтурци още ли кървят?

  9. 8
    3

    Има ли още живи индианци?

  10. 7
    3

    Ален Ожболт е вкарал в двустранна игра гол близнак с този от финала… Гол с ПЕТА, а и първият съдийски сигнал е стартирал с ПЕТА… Бразилските Петички са много популярни в ЛОКОМОТИВ,ПЕТАТА Е СВЕЩЕНА…

    Добро утро, жълтокожи…

    • 8
      5

      Започна се , олигофрена се събуди. Между другото одеве те нямаше в училището , да не са те уволнили?

      • 7
        5

        Започна се , олигофрена се събуди. Между другото одеве те нямаше в училището , да не са те уволнили?Сега очакваме и другите олигофрени да се включат ,и да стигнем 200 коментара днес.

        • Натам вървят нещата. Олигофрени да пазят деца е недопустимо .

    • ДО СТИКС
      НАЛАГА СЕ СПЕШНО ПРЪСКАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ ПРИ ВАС И ДРУГИТЕ ВИ ПРИЯТЕЛЧЕТА .
      МОЛЯ , ОСИГУРЕТЕ НУЖНОТО СЪДЕЙСТВИЕ !

  11. 3
    10

    Какво от това? Като няма с кой да играем, ще ходим за гъби и ще правим фотосесия! Миналия ден за риба, сега за гъби. Все пак шефа ни е качил на градската база в с.Говедарци, за да тренираме и да се прехранваме сами!

  12. 6
    12

    КАТО ИСТИНСКИ ЛОКОМОТИВЕЦ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОЗИ ПОДАРЪК КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО СЕ ВЪЗХИЩАВАМ НА ОТБОРА НА БОТЕВ КОЙТО НИ УДЪЛЖИ МЪКИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА.
    НЯМА ТАКАВА ГАВРА КТО НАШИЯТ ЖАЛЪК ОТБОР.
    ПИЧОВЕ НЕКА ОСТАВИМ КРУШАРСКИ ДА СЕ ИЗГАВРИ ЯКО СЪС НАС ТОЗИ СЕЗОН,ТО ДРУГОТО БЕШЕ ЯСНО СЛЕД ФИНАЛА ЗА КУПАТА.
    БОБИ МИХАЙЛОВ КАКВО КАЗА ПЛОВДИВ ТРЯБВА ДА ИМА ДВА ОТБОРА ЗА ДА РАДВАТ ХОРТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ.
    БОТЕВ СПАСИ ЛОКОМОТИВ ЗА ДА ИМА РОБИНЯ ВЪВ ГРУПАТА.
    И ТАКА РОБИ КУРВИ СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА 100 Г. РОБСТВО.

    • 10
      4

      хаха. знам, че болката е силна, но затова ще е много продължителна

    • 8
      3

      Ето затова ви викат жълти продажни курви

    • 10
      3

      Аз пък като истински Бутяфистъ се срамувам от това позорно падение….Локото да на отпори в най-важния мач за историята и то с гол шедьовър от 75м. в убийствена контра с два паса крачолче и бразилска петичка……обаче пък се успокоявам че сме ги спасили ама и аз не знам от илюминатите или тамплиерите от Стряма ва да сейба.

  13. 4
    6

    Малей какви са геьове не е истина ,как ще ги шибат не ми се мисли а дали ще издържат това е да си гей бандит заедно със отбора и играчите си.
    Явно това са тренировки за анално поемане.
    Еха като Локомотивец съм вече горд колко ще ни шибат.
    НАЛИ СМЕ КУРВИ ВЕЧЕ,НЯМА ДА СЕ СТРАХУВА МЕ ОТ ЕБАНЕ,ТО НАЛИ ВЕЧНО СМЕ ЕБАНИ ДЕ.

  14. 5
    4

    НАЙ МНОГО НЯКОЙ МЪМРЕК ДА НАМЕРЯТ.
    ХАХАХХХАХХАХАХХХХХХААХАХХХХХАХАХХХ
    ВАРИ ГО
    ПЕЧИ ГО
    МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ

    • 5
      4

      Хахаха как е да те ебът цигани и да си курва на Локо а ?

    • 4
      5

      Еее, как бе, завчера паднаха от някаква македонска академия, утре ще играят с БАН.

      • 8
        4

        Плоско ви го Мушна:)73 минута Ожболт ви го Набута!!@

        • 5
          7

          Сега с идването на Жоро Илиев-Полиграфа ще се върне и духа на Жоро Илиев-Белото

        • 4
          4

          Пусни си пак видеото, наплюнчи си палеца и показалеца и дърпай кожичката.

  15. 14
    12

    ОБИЧАМ … ЛОКОМОТИВ.. ПЛОВДИВ .. ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ…СЪС ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ И ДУША ..БАЩА МИ ОТ КОЙТО ИМАМ МАЛКО НО КАЧЕСТВЕНИ СПОМЕНИ ПОНЕЖЕ СИ ОТИДЕ КОГАТО БЯХ ВЪВ ..5…ТИ КЛАС МЕ ВОДЕШЕ НА МАЧОВЕ НА БОТЕВ.,.ИЛИ ТРАКИЯ КАКТО СЕ КАЗВАШЕ ТОГАВА И МИ ОБЯСНЯВАШЕ КОЛКО ВЕЛИК Е ТОЗИ ОТБОР ТОВА БЕШЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1975 …ТОГАВА СИ ОТИДЕ ТОЙ А СЪС НЕГО И СТАДИОНИТЕ ФУТБОЛА ОТБОРИТЕ ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ ДЕНЯ ВЪВ КОЙТО ЕДИН ПРИЯТЕЛ МИ КАЗА ЕЛА ДА ВИДИШ НЕЩО РАЗЛИЧНО ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА .. ЛОКОМОТИВ .. ПЛОВДИВ -ЕТЪР НА ГОЛЯМАТА КЪЩА ..1979…ИМАШЕ ОКОЛО 5..6 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА ДОРИ И РЕЗУЛТАТА НЕ ПОМНЯ НО НАИСТИНА ВИДЯХ НЕЩО РАЗЛИЧНО .. ИСТИНСКИ ОТБОР СЪС ИСТИНСКИ ПРЕВЪРЖЕНИЦИ КОИТО МАКАР И ПРИЯТЕЛСКИЯ СТАТУТ НА СРЕЩАТА НЕ СПРЯХА ДА ПОДКРЕПЯТ ИЛИ ДА УКОРЯВАТ СВОЯ ОТБОР ЗА ГРЕШКИТЕ …ТОВА БЕШЕ ПРЕЛОМНИЯ МОМЕНТ ЗА МЕН ВЪВ КОЙТО РАЗБРАХ ЧЕ ЛОКОМОТИВ Е ОТБОРА НА СЪРЦЕТО МИ СЛД ТОЗИ ПРИЯТЕЛСКИ МАЧ НИЩО НЕ БЕШЕ ВЪВ СЪСТОЯНИЕ ДА МЕ ОТДАЛЕЧИ ОТ ЛОКОМОТИВ КЪДЕТО И ДА ИГРАЕШЕ ХОДИХМЕ НАВСЯКЪДЕ …МАКАР И ВЪВ …Б.. ГРУПА.. БОБОШЕВО… ДУПНИЦА… СВИЩОВ… ХАСКОВО ..И КЪДЕ ЛИ НЕ ОЩЕ…БЕЗ
    БИЛЕТИ ПО ВЛАКОВЕТЕ ОТКАЗ ОТ ОТБОРА ДА НИ КАЧАТ ВЪВ КЛУБНИЯ РЕЙС НА ВРЪЩАНЕ ..СТОПОВЕ И КАКВО ЛИ НЕ ЗАРАДИ ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ БЯХМЕ МАЛКО..РУМЕН ВОЛА…МЕРО…НАСКО КЪДРАВИЯ…ИЦО ФРИЦА..ЕМО СЛЪНЦЕТО ОТ КОМАТЕВО ..НАСКО ДАНЪЧНИЯ ..КОЙТО ВСЕ ОЩЕ БЕШЕ СТУДЕНТ И ОЩЕ 5 6 ЧОВЕКА НА КОИТО НЕ ПОМНЯ ИМЕНАТА ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ НА ВСЕКИ МАЧ НА ЛОКОМОТИВ МАЛКО НО ИСТИНСКИ БЕЗ ФЕН КЛУБ ОРГАНИЗАЦИЯ И ПАРИ…ДА НА РЕШИТЕЛНИТЕ МАЧОВЕ СЕ ИЗСИПВАХА ПО 15..20 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА НО НА ТЕЗИ ЗА ПЪРВЕНСТВОТО ВЪВ ..Б..ГРУПА БЯХМЕ ..50..МАКС ДОЖИВЯХМЕ ВРЕМЕНАТА ВЪВ КОИТО ГЕРОИТЕ ОТ ТЕРЕНА ДА СТАНАТ ТРЕНЕРИ ДОЖИВЯХМЕ ДА ВИДИМ КАК ЕДИН ..ОПРЕДЕЛЯН ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ..КАТО ..МАФИОТ …НАРКОМАН …И ЧУДОВИЩЕ…НАПРАВИ ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ ШАМПИОН. .И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е ХВЪРЛЯЛ БЕЗРАЗБОРНО ПАРИ ПОНЕЖЕ ГИ Е ИМАЛ ВЪВ ИЗЛИШЪК .. НАПРОТИВ .. ЗАПЛАТАТА НА ЕДО БЕШЕ ДВА ПЪТИ ПО МАЛКА ОТ ПРЕДШЕСТВЕНИКА МУ ХЕРО И УСЛОВИЕТО БЕШЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОТБОР ОТ НАСТОЯЩИ ФУТБОЛИСТИ И СВОБДНИ ТРАНСФЕРИ…ТРАНСФЕРНА СУМА БЕШЕ ПЛАТЕНА САМО ..ЗА ЖОРО ИЛИЕВ..НА…ЧЕРНО МОРЕ… ОСТАНАЛИТЕ ШАМПИНИ БЯХА НИКОМУ ИЗВЕСТНИ…КИРИЛ КОТЕВ.. ВИХЪР. ГОРУБЛЯНЕ…САШО ТУНЧЕВ ..ХЕБЪР…ЯВОР ВЪНДЕВ..СЛИВЕН..ИВО МИХАЙЛОВ..СПАРТАК ВАРНА…МАРТИН КАМБУРОВ.. СПАРТАК ПЛЕВЕН..ДАЙО И СТОЙНЕВ .. ВЕЛБЪЖД И ТАКА НАТАТЪК ДА АЗ БЯХ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ЖОРО ИЛИЕВ ЗАЩОТО ТОИ И ЕДО ДА ЖИВ ИЗДРАВ НАПРАВИХА ЕДНА НАША МЕЧТА РЕАЛНОСТ СЪС СЕБЕ СИ ЖОРО ИЛИЕВ ОТНЕСЕ И ЕДНА ЛЮБОВ НАРВЧЕНА ЛОКОМОТИВ НИЩО СЛЕД НЕГО НЕ Е СЪЩОТО ЛОКОМОТИВ ВЕЧЕ ИМА ФЕНКЛУБ НОВИ БЛАГОДЕТЕЛИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И САМО ОБЕЩАВАТ ДА СПЕЧЕЛИ КУПАТА НО ТАЗИ КУПА ЕДВА ЛИ ЩЕ ВЪРНЕ ТОВА ОТ КОЕТО ОТБОРА ИМА НУЖДА А ИМЕННО ЛЮБОВТА КОЯТО ЖОРО ИЛИЕВ ОТНЕСЕ СЪС СЕБЕ СИ ЕДВА ЛИ КАТО ГЛЕДАМ РАЗДЕЛЕНИЕТО И ПРОСТОТИИТЕ НА СЕЛСКИЯ ТАРИКАТ КРУШАРСКИ…НА ГЪРБА НА ОТБОРА МИ ССТАВА МЪЧНО ЗА ВСИЧКО КОИТО СМЕ ПРЕЖИВЯЛИ СЪС ЛОКОМОТИВ .. ЗАТОВА И ОТДАВНА НЕ ХОДЯ ПО МАЧОВЕ ТОВА НЕ ОТБОРА КОЙТО ОБИКНАХ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД ..И ВСЕ ПАК. ЛОКОМОТИВ.. ЗАВИНАГИ

    • 10
      9

      Да видим сега какво си изкрещял с главни букви : ” ДОЖИВЯХМЕ ДА ВИДИМ КАК ЕДИН ..ОПРЕДЕЛЯН ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ..КАТО ..МАФИОТ …НАРКОМАН …И ЧУДОВИЩЕ…НАПРАВИ ЛЮБИМИЯ ЛОКОМОТИВ ШАМПИОН” ?? Значи определян от журналистите аааа?? А , пък иначе човекът е бил един модерен образ на Робин Худ който е обичал да прави прави онеправданите /инвалиди / пардон : щастливи???
      Раздавал е на бедните и е бил мил и състрадателен…А , зад този параван?????????
      По-добре да не беше писал всичко това…Имаш право да го споделиш с нас но не мисли,че хората тук са полуидиоти…

      • 5
        11

        Не бе, просто човека се изповядва за да му простиме греха че е престъпил бащините съвети. Простено да ти е приятел, всеки прави грешки.

        • 4
          9

          Нещо обаче нещата не се връзват. Едо е бил един лаком некадърник, който за малко да затрие отбора, а се е наел да работи срещу два пъти по малко пари от Херо.

      • 10
        3

        НЕ ЗНАМ ДАЛИ ХОРАТА СА ПОЛУ ИЛИ ПЪЛНИ ИДИОТИ МИНАЛТА ГОДИНА ..ПО ЕДНО ПРЕДАВАНЕ НАРЕЧЕНО ..НИЧИЯ ЗЕМЯ..ПО НОВА ТВ…ПО ПОВОД ГОДИШНИНА ОТ СМЪРТТА МУ ИМАШЕ ИНТЕРВЮ СЪС МАЙКА МУ И СЪС ХОРА КОИТО ГОВОРЕХА ЗА НЕГО КАТО ЗА БОГ ЗАЩО ЛИ ЗАЩОТО ТЕ СЕ БЯХА СБЛЪСКАЛИ СЪС СИСТЕМАТА И БЮРОКРАЦИЯТА И НАКРАЯ БЯХА СТИГНАЛИ ДО НЕГО ЛЕКА МУ ПРЪСТ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ТЕХНИТЕ ДЕЦА СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ ЕМО НАКОВ СПОМЕНА ВЪВ СЪЩОТО ПРЕДАВАНЕ ЧЕ Е ПОЕЛ НАПЪЛНО РАЗНОСКИТЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО ВЪВ ЧУЖБИНА НА НАД ТРИ ХИЛЯДИ ТЕЖКО БОЛНИ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ДАВАЛ Е И Е ПОМАГАЛ НА ВСИЧКИ СОЦИАЛНО СЛАБИ ВЪВ КЮСТЕНДИЛ АКО ДНЕШНИТЕ ЧЕСТНИ ХОРА НАПРАВЯТ НА ПОЛОВИНАТА НА ТОВА КОЕТО ТОЙ Е НАПРАВИЛ ЩЯХМЕ ДА БИЕМ КОСОВО СЪС РАЗЛИКА …ИЛИ КАКТО КАЗВА БЕРБАТОВ ВЪВ СЪЩОТО ПРЕДАВАНЕ ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА НА ВЪПРОС ЗАЩО ВИЕ СИ КУПУВАТЕ БИЛЕТ ЗА БИЗНЕС КЛАСА ВЪВ САМОЛЕТА А ДЕЦАТА ГИ ИЗПРАЩАТЕ САМИ ВЪВ ПЪТНИЧЕСКА КЛАСА .. ОТГОВОР ..ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО И ТЕ ЩЕ ПЪТУВАТ ВЪВ БИЗНЕС КЛАСА МОЖЕ БИ…ТАКА ЧЕ ИЗВОДИТЕ ОСТАВЯМ ЗА ТЕБ

        • 5
          5

          Виж сега приятел, тя че системата не е цвете за мирисане-не е, ама и Ж.Илиев не е пътя и истината. Те тези “бизнесмени” и манастири правиха и на болни и бедни помагаха, но и много здрави разболяха. Купуване на индулгенция му викат на това.

        • 1
          5

          Де Ниро , Де Нирооооо….Давали били някакво си предаване по телевизията и ние според теб трябва да му вярваме??? Така ли???? Ами нали точно тия които се занимават с телевизия казват,че телевизията е тотална манипулация…Ти май наистина ни вземаш за луди??? Намерил си какво да ни даваш за пример…Зад фасадата на твоят “кумир” знаеш ли какво има?!
          Това което си написал е последното нещо в което ще взема да повярвам..
          Напиши за някой лекар фен на Локото който ежедневно спасява животи! Това напиши…

    • 16
      6

      Страхотен пост , прав си за много неща. Аз съм по-малък от вас ,но знам повечето от изброените муцуни. Така е , и за мен този Локомотив се различава от онзи когото започнах да гледам в началото на 90те ,когато и моя баща ме запали по черно-бялата любов. Но такива са времената сега ,и ние трябва да се нагаждаме към тях ,защото няма как да върнем времето и романтиката от тогава. Сега водя сина ми ,за да продължим традицията , а той как ще усети по своему Локомотив и Лаута , мога само да гадая .Аз съм щастлив за себе си че за 30години по стадионите успях да видя любимия ми отбор Шампион и Носител на Купата.
      Бъди здрав , и само Локо!

    • 5
      10

      Ще ме извиниш, но ходи се изповядвай на гроба на баща си/Бог да го прости/!
      Иначе, Бруно ги е пуснал да търсят съперник на бъркане !

    • 2
      6

      И каква е целта на този пост??
      Като не ти харесва този Локомотив си направи твой….

      Аман от недеволни клепари! Явно това е характерна черта на бай баньовците

      • 1
        3

        Характерната черта ви е да сте разединени и да се самоизяждате. Наближава края ви.

    • 3
      5

      Робърт, разкажи ни нещо за себе си. С какво се занимавай? Как направи първия си милион?

      • 2
        3

        Къв милион?! Този е един пропаднал алкохолик. Учуден съм, че черния му дроб е още цял

    • 2
      4

      АПАП, СИГУР СИ БИЛ ВЛЮБЕН Ф ПРИЯТЕЛЯ СИ!!! ДЕМЕК, МЪЖКА ЛИБОФ!:))))))))))))

    • 2
      3

      пич, кого се опитваш да заблудиш.
      ?! Ти никога не си бил и няма да бъдеш локомотивец.
      Това, пич, е превилегия на интелигенти хора с разум

      • КЪФ ДА СЪМ БЕ АБИ? В ЦЯЛУТУ БЪЛГАРИЯ КЪТ ИЗЛЕЗИМ НА ТИРЕНА СИЧКИ АПАПИ НИ ПОЗДРАВЯВАТ!! ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧИ СНЕ СТОЛЮПИНСКИ УТБОР!!!
        СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ ПУФ ПАФ :)))))))

  16. 14
    5

    Локомотив Пловдив все още не е намерил съперник за контрола в понеделник. До момента нито един отбор не е откликнал на молбата на смърфовете?!
    Ха??!…..Що ` така , бе , Миме???! Нима не е престижно да се играе контрола с гордият носител на купата на Bg и любимец на Пловдив???! Откакто Локи спечелиха купата всички европейски грандове се скъсаха да се надпреварват да искат да играят контроли с българския гранд “Локомотив Пловдив”…..
    Освен това повечето играчи на Локото са силно желани от именити клубове в Европа!
    Ето: За Аралица например именит отбор дава пари колкото за крава с теле…За Езе голям клуб е готов да плати пари колкото за цяло стадо кози…

  17. 8
    9

    Турция е вашата родина.Ахмед доган е вашят баща.Лайнута се превърна на джамия,еничари са вашите деца.Хей мангали майка ви да е а

  18. 14
    9

    Локи ви изпра без Вазилин на финала и Купата е Черно-Бяла жълти държанки на Локо!

    • 5
      4

      Ебах тази купа, то ШЛ да бяхте спечелили до сега щеше да се забрави. Ливърпул вече забравиха за купата, ама мургавия индивид още пляска гюбеци.

      • 2
        5

        Ама така е, следващата купа след като мине Халеевата комета, обаче до тогава ще я празнуват.

      • 4
        2

        Пихте ли шампанско от купата? Пихте. След като ние се бяхме изпразнили в нея и то не веднъж.

      • 3
        2

        Ама вие ако бяхте я взели льольо жълт нямаше да ви затворим лайняните Усти!Затова сега мор 10 години КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛА

        • 2
          1

          Само 10 години? Вие този филм ще го гледате докато ви се изтърка ДВД-то, поне 110 години няма да видите ни купа ни Европа.

  19. 5
    6

    Ба си,никой не иска да играе с гейбандитите!

  20. 4
    4

    От циганче сапунче,от циганката две,от цялата лайнута прах за пране.Стикс и за веро не става.

    • 4
      4

      Хаха умри селянин 🙂 как е да си курва на Локо и цигани да те ебът а ?

  21. 9
    5

    Общинска охрана не е ли запозната с ИЗЦЕПКИТЕ на Мърков? Как може този нестабилен прихически индивид да има допир с деца! Това е опасно за тяхното здраве!

    • 2
      3

      Сезирайте който трябва, заедно със заплахите за убийство , изнасилване , побой и обиди…

        • 9
          3

          Стикс, тук не става въпрос за твоите сексуални контакти, а за това че имаш допир с деца. А видимо си психически нестабилен!Това е опасно за тяхното психично здраве. Може би трябва да се намеси в случая и Комисията по закрила на детето?

  22. 7
    6

    Чакайте, къде е КУПАТА???Това е въпросът????Купата на купите???

    73 минута Анте вкра крачол, Ожболт доизнасили индианците .. с ПЕТА.

    САМО ЛОКОООООООООООООООО

    • 7
      3

      Аз съм притеснен че този ненормален индивид има допир с нашите деца

    • 2
      5

      Ще те изкормя с наслада,болно копеле

  23. 4
    2

    От земята до луната все Ботев ви е в главата.Цигани проклети в Пловдив не сте добре приети.Кюстендилски сливи миризливи от кога не сте се мили.ДГД.КЗЛ

    • 5
      2

      То така и се започва Аз го знам по личен опит

  24. 7
    2

    Ботев да се чете като, болни олигофрени таракани ебани въшкари ъргати на ДОМУС АГА.

  25. 11

    ДО СТИКС
    НАЛАГА СЕ СПЕШНО ПРЪСКАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ ПРИ ВАС И ДРУГИТЕ ВИ ПРИЯТЕЛЧЕТА .
    МОЛЯ , ОСИГУРЕТЕ НУЖНОТО СЪДЕЙСТВИЕ !

  26. 11
    3

    Името локо – да се чете по следния начин :
    Любим Отбор на всички Кретени и Отрепки .

    • 9
      5

      ИМЕТО НА ЛОКО да се чете, Любим отбор на културната общност на ПЛОВДИВ, ЖАЛКИ ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ ОТ ДОМАТЕВО.

      • 7
        3

        И аз като пазач съм част от тази културна общественост

          • 2
            7

            Петичка-Купа-Радост – Провал-жълта-гадост
            Екстаз-Лудост-Купон – Балтанов-член-от слон
            Празник-Бомби-Заря – Всичко-жълто-умря
            Шествие-Пловдив-Празнува – Жълта-тишина-векува
            Бира-Водка-Купа – Жълтур-сърцето-претупа
            Господари-Майни-Царуват – Мишки-х*я-целуват
            История-Вечна-Слава – Крива-белоземска-глава
            Герои-Черно-Бяло – Страхливци-пеене-вяло
            Братя-Подкрепа-Победа – Закрити-пребити-от говеда
            Силна-Любов-Манталитет – Кочина-безплатен-билет
            Безрезервна-Подкрепа-До смърт – Мишки-злоба-мрът
            Спомени-Поколения-Горди – Неградски-кошмар-броди
            Красота-Вяра-Пета – Прегърнаха-х*я-за вечността
            Цяла -България-Се възхищава – На жълтура-живота-съкращава!”
            Reply

        • 5
          2

          Станиславчо , ти си най-утрепания фен на Локото ,единствено гламавия Владо ти е на нивото, и на Каналкома майка му.

          • Посочих по-горе какво Станислав Мърков, като част от културната общественост в града, показва на децата. Станиславе, ти си позор за феновете на ЛОКОТО….

  27. 9
    6

    Съгласен съм напълно с думите на господин Крушарски, че в евротурнирите ще сме от страната на булката и на футболистите на Локото дупе да им е яко. САМО ЛОКО!

    • 3
      6

      А АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН , ЧЕ СИ ПЪЛЕН БОКЛУК!

      • 5
        1

        Аз казвам истината. САМО ЛОКО. А на имитатора да духа супата.

        • Който се съмнява в думите на Крушарски нека да прочете изказването му

      • 5
        1

        Плешивецо ще ти разпоря пространството между мустачето и катинарчето.Жалък мерзавец,разкрит си кухо лейко

  28. 4
    2

    Сигурно в реката ще намерят някой подходящ съперник 🤣🤣🤣🤣

    • 7
      3

      Гладни са горките и се надяват да уловят нещо за вечеря. МАНГАЛСКА МУ РАБОТА

  29. 6
    4

    Срещнали се на полянка циганин с мангалка.Цуни,гуни,вкарвай,вади,народили се катили.Грозни,долни миризливи.До един завистливи.Пловдивски лаймотив,,смърт на циганският локомотив

  30. 10
    3

    Подходящ противник на Локи Говедарци е Токи от Овчеполци.

  31. 8
    9

    Цигани, никой не иска с тотаджийски отбор да играе!

    • 12
      6

      Забий си петета в дивия скапаняк селски……колабираш ли още.

  32. 9
    5

    Никой не иска да се излага и да играе тото-контрола с мангалите.Накрая ще врътнат едно мачле с юношите и пак ще е наредено тото 🙂 циганина годината си мени,но нрава никога….

  33. 10
    6

    Петичка-Купа-Радост – Провал-жълта-гадост
    Екстаз-Лудост-Купон – Балтанов-член-от слон
    Празник-Бомби-Заря – Всичко-жълто-умря
    Шествие-Пловдив-Празнува – Жълта-тишина-векува
    Бира-Водка-Купа – Жълтур-сърцето-претупа
    Господари-Майни-Царуват – Мишки-х*я-целуват
    История-Вечна-Слава – Крива-белоземска-глава
    Герои-Черно-Бяло – Страхливци-пеене-вяло
    Братя-Подкрепа-Победа – Закрити-пребити-от говеда
    Силна-Любов-Манталитет – Кочина-безплатен-билет
    Безрезервна-Подкрепа-До смърт – Мишки-злоба-мрът
    Спомени-Поколения-Горди – Неградски-кошмар-броди
    Красота-Вяра-Пета – Прегърнаха-х*я-за вечността
    Цяла -България-Се възхищава – На жълтура-живота-съкращава!”

  34. 3
    4

    Ahnenerbe 15.06.2019 at 21:12
    18
    28

    “Всички буфери с децата им в плитък масов гроб запечатан с бетон, за да няма смрад и радиация!!!!”

    Стикс:жълтите масово подкрепят това мнение, да се заряват деца в плитък гроб и да ги заливат с бетон???

    Какво се случва???Купта на купите от 15.05.2019 С ПЕТАТА нямала голямо знаечение, само УБИВАТ ДЕЦА ЗАРАДИ НЕЯ???

    Кой лъже?Каква е истината, защо погребвате деца?Нали е само някаква си купа? Бил един мач, с никакво значение, а бетон с деца???

    Убийци на деца, дъното на дъната…

    • 4
      2

      Всички цигани в масов гроб.Какви буфери и деца бълнуваш болно копеле.Този път прекали и си платиш Станислсве.И Тишо няма да те спаси,лъжецо.

      • 4
        4

        http://plovdivderby.com/2019/06/15/ot-botev-potvardiha-ofitsialno-za-dvegodishnite-dogovori-na-dvamata-holandtsi/

        Ето, прочети, тошко иска да зарива деца с бетон, умъртвявайки ги, а останалите жълти му пишат плюсове…

        Дъното на дъната, а било уж някаква си тенекия???Защо тогава убивате деца??? Нали е просто тенекия, тенекия ама с тежест на камък на шия!!!

        Ти жълтокожи, колко деца погреба с бетон днес, ОТ МЪКА , ЯД И УНИЖЕНИЕ…

  35. 5
    3

    Да се обадят веднага от Локото на Емо Наков и Велбъжд Кюстендил

  36. 6
    3

    Как са селянките чувстват ли се добре оноденки ако има рекламаций да си забият по една петъ в дивия и мощно да запеят……ооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тийъеб га жа умрем.

    • 7
      3

      За феновете на ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) ще напиша малко. Това са най-великите фенове на футболен отбор в България . Верни са докрай. И 5:0 да сме ги били на “Герена” и мачът да няма значение, пак идват и викат през цялото време. Настръхвала ми е кожата от тях….

  37. 6
    4

    Изпускате си нервите, жълтокожи, погребвате деца, заравяте ги в плитък гроб и ги засипвате с бетон!!!

    тодор велики няма жена и дете и не разбира,че тези които заравя,ДЕЦАТА, са най-чистите хора на земята…усмихнеш ли им се, те ти махат с ръчички, махнеш ли им и ти, те ти дават пет, дадеш ли им пет, те те прегръщат, защото не знаят какво е зло, не знаят какво е да ги заровиш в масов гроб и да ги засипеш с бетон!!! Не , децата са най-чистите същества на света, но тодор велики ги убива, а жълтите му дружки му пишат плюсове за убийствата на деца…

    Това е дъното, жълтокожи…

    • Тебе не са ли те прибрали още в лудницата. От такива фенове като тебе ЛОКОТО няма нужда.

  38. 10
    7

    Тоше, глупостите които пишеш по цял ден тук, не променят историческия срам за вас който дойде със страшна сила на 15.05.2019!
    Те са само опит на жалки-жълти душици като теб да облекчат болката и унижението след финала, но безуспешно!
    Страданието ще е много дълго и вечно ще се напомня!
    От 1989-та година, след падането на комунизма, Локомотив Пловдив е тоталният хегемон в Пловдив! И по купи и по класиране и по победи в дербитата!
    ТОВА СА ФАКТИТЕ! Жълт нещастник!

    • 5
      4

      Господи слез и си прибери вересиите. Вечно щял да помни купата и онзи мач. Ами циганска работа, нормалните хора празнуват ден, два, три и ежедневието ги поема и живота потича по своя нормален път. За тях обаче ежедневието е както на всеки циганин, кючеци, гюбеци и маанета от зори до зори. Това труд, учение са непознати понятия за мургавия индивид.

  39. 12
    8

    “ЛокИ търси съперник за контрола утре”

    ЛокИ 🙂 Дори Андрей се гаври с малцинствата хаха Никой не иска да играе конттроли с тото циганията,те всичките им контроли са тото,така се издържат винаги.Дори мач в етвротурнирите нагласиха с Витес 4-4 в Ловеч,тъкмо потниците дигнаха плакат че Лайнута не е казино и техбите любимци им сраха в устите 🙂 Славни години бяха при бат Коко Динев,славни обръщалки и футболна проституция.От тогава им е празен стадиона на циганите,и така ще си остане завинаги.Един път циганска тото-курва,цял живот циганска тото курва 🙂

    • 8
      8

      Ботев – Беласица 3:0 първо, 5:0 краен.

      Това се знаеше един ден предварително…

  40. 7
    4

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА ГЛЕДЪМИ САМУ НАПРЕШ!!! ЯСНУ Е, ЧИ ШИ СТАВАМИ ШАМПОАНИ!!! ЗА НАС СИГЪ НАЙ-ВАЖНУТУ Е ДА ЗАКУПИМ ПОВИЧИ ГЕЙ БИЛЕТЯ ЗА СЕКИ МАЧ НА КЛОАКОМОТИФФФ!! ТАКА ША ИМАМИ МАНГИ ЗА КЮМЮР, БЕЗИР И ЦЪРНА БОЯ!!! НИ НИ ТРЕБЕ ПРАЗНИ ПРИКАСКИ И ОДИ!!! ПОДСЕШТАМ ВИ ПАК: СТОЛЮПИНУУ УЛ. ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12- ОФИСА!!! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ ПУФ ПАФ………И ВОДНИ ПРОЦЕДУРИ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  41. 5
    11

    АБЕ този мангал май е тотолно болен за ХУЯ на ЕЗЕ, темата е за ЛОКОМОТИВ а един КРАСТАВ ЦИГАНИН ОТ СТОЛИПИНОВО кръв сере, голяма трагедия е този ЖЪЛТ ТУМОР, ЯЖ ЧЕРНО БЕЛИ ЛАЙНА И ПИШКИ.

    • 7
      2

      Ами точно по темата сме. Тото курвите на БГ заедно със Славия. Сега с тези двамцата от Ч.Море, хептен няма кой да ви се опре в тото врътките.

  42. 13
    9

    Никой не иска да играе мач с тото-курвата от столипиново.Сега си прибраха техния човек Жоро Илиев, изгонен позорно от морето за уреждане на мача с ЦСКА-София.Марешки искаше да ги пуска на детектора на времето тия цигани,да не говорим за годините при Тото Динев как всеки втори мач им смърдеше,как им привикваха звездите по районните да дават обяснения за наредени мачове.Мръсни цигански тото-курви,без публика,без морал,без чест и достойнство.Вечно празна ще е джамията….

    • 10
      3

      А мачовете им със Септември през изминалия шампионат….къде ги забрави?

    • 8
      4

      Г.Илиев-Полиграфа трябва да ни целува краката, защото без нашата победа над Чорбаспор Етрополе, той нямаше да може да захлеби.

  43. 7
    10

    Байряма мина и замина, идват мачове от ЛЕ, мангасарите още празнуват. Стягайте се че в ще запишете най срамната страница в историята на БГ в ЛЕ. Ние стигнахме до третия кръг, да видим вие до къде ще я докарате. А, и да се изкъпете отново преди мачовете в ЕКТ, няма да излагате България.

  44. 13
    5

    “Отвратително! Искам да кажа защо няма позиция още нито на фенове, нито на ръководители. Феновете ясно – искахме да подкрепим ЖОРО ИЛИЕВ! Ръководството се свърза с нас и каза просто да им дадем време до понеделник и, че не сме познавали истината за ЖОРО ИЛИЕВ! Другите не ги коментирам, макар, че и Ванката Дюлгеров ми е на сърцето като моряк. ТИМ каквито и да са досега не са влизали в помии, безспорно и са направили много за клуба – безспорно. Мнението беше, че най-малкото можем да ги изслушаме. Бяха много убедени в това, което ще покажат. Твърдят, че ръководството на литe*кс-етрополе е пробило играчите преди плейофите. Не само Черно Море, но и Берое е пробит така. Резултатите на нашия отбор и този на Берое са факт – изцяло монотонно губене на мачове с литe*кс-етрополе и войни на терена с Лудогорец. Черно Море и Берое само в плейофите са отнели 7 точки на Гела, а на литe*кс-етрополе сме подарили 12. Гледахме запис от мача с един от шефовете в клуба – не като доказателствата, които ще извадят, просто гледахме. Анализирахме и 3-те гола на литe*кс-етрополе в нашата врата – първия на Тиаго от 25 метра. Генев, Димов и Витанов вместо да го посрещнат наистина седят умишлено на поне 10 метра от него около дузпата, Дюлгеров е 5 метра пред гол линията и получаваме гол. Втория гол – Генев, Димов и Витанов нарочно седят в половината на литe*кс-етрополе и е оказваме в ситуация 4 припознати срещу 2-ма наши – Станчев и Кононго – атаката е пак през центъра, където са Витанов – деф. халф и двата централни – Генев и Димов. Третия гол – абсолютно 1:1 с втория – Димов и Генев пак нарочно седят в чуждата половина и пак се оказват 4 припознавачи срещу много страдалците Станчев и Кононго. Още след мача Станчев и още няколко момчета са потърсили шефовете и са споделили, че ги съмняват нещата. 3 идентични грешки на едни и същи 3 човека, които в куп ситуации правят умишлено грешните решения. Димов е същия който направи безсмислената, глупава и показна дузпа с литe*кс-етрополе в София в 88 минута в началото на плейофите. Мача си вървеше бетон 0:0, когато вече нямало време Димов взел нещата в свои ръце. Първоначално са подозирали само тримата и са странели от тях. Факт е, че след мача с литe*кс-етрополе 1:3 отбора се разпадна на групички. Дюлгеров там пък изигра последния си мач, защото веднага го забиха на пейката поради тези съмнения. На мача с Берое на 22.05 същите хора очевидно се пестят в локвите – от картони, от всичко, едва подтичват. Същото обаче прави и Жоро Илиев. След мача става ясно, че нашия с Лудогорец е решаващ и при отнемане на точки в Разград шампион ще става литe*кс-етрополе, Жоро Илиев и Китанов почват да агитират и надъхват другите да се хвърлят на Лудогорец и да правим шампион литe*кс-етрополе. Останалите в отбора вече сериозно се съмняват, че продажниците от 1:3 с литe*кс-етрополе не са само 3-ма и има подхвърляне ти нарочно ли не вкара гол към Жоро Илиев, който при 0:0 направи странно отиграване сам срещу Черниаускас и Жоро Илиев троснато казва, че шампион трябвало да е лит(*кс-етрополе и са “платили хората”. Сумата е 100 000 като премия която е предадена на Китанов и я е донесъл тука. Говорим ,че това става между старите кучета в отбора, такива като Мартин Минчев и Мартин Костадинов или чужденците изобщо не са в играта.. Говорим за 6-тимата обвинени, че са се продали и останалите стари кучета водени от Станчев – Кики, Панайотов, Енчев и Радослав Василев с Жоро Божилов макар, че са контузени. Те са отказали да вземат подкупи, като особено против нормално са били Станчев и Панайотов. Станчев по подобие на Жоро Илиев е човек на ТИМаджии и ухо. Станчев веднага ги уведомил, за парите, че ръководството на литe*кс-етрополе е пробило 6 човека, че искат да ги правим шампиони. Според шефа следва нощна акция – извличали са ги от къщите им, били са ги. Свързали са се с началника на РДВР-Варна, ТИМаджия отвсякъде, дежурен прокурор и т.н., събудили са едва ли не самия кмет но са издействали заповед за полиграф в полицията, макар, че при боя всички са си признали уж, че легнали на литe*кс-етрополе не в 1, а в 2 мача, че Ганчев е правил организациите още преди плейофите и т.н. На полиграфа само въпросните 6 са се провалили. Чужденци и младоците без Дюлгров изобщо не са били занимавани. Ръководителите са им отнели телефоните, проверили са обаджания, СМС-си още на 23ти сутринта. Издействали са заповеди за разпечатки и се е видяло, че са говорели интензивно с ръководители на литe*кс-етрополе – основно със Стойчо Стоилов, но има разговори и със самия Гриша Ганчев. Всичко това е събрано и на 23 ти на обяд е пратено в БФС и полицията. Перуката е полудял буквално, защото трябва да изхвърля литe*кс-етрополе. Молил се е да не се стига до тук, предлагани са услуги следващия сезон и евентуално изваждане от ЕКТ на Левски и принуждаване на Берое да си изтегли молбата за лиценз за ЕКТ т.е. бараж на Черно Море където съдята да реши мача за нас разбира се. Има отказ. Материалите са изпратени в УЕФА където литe*кс-етрополе е под тежък мониторинг и съмнения са участие в тото мачове и залагания. Утре ще видим какво ще изнесе като доказателства ръководството, но преди да правят каквото и да било е говорено с адвокати, има запитвания и в етичната комисия на УЕФА как да се процедира, за да не пострада Черно Море накрая. Съвета от там е бил заподозрените да бъдат моментално изгонени от отбора и доказателствата предадени. Което е и направено. Очаквайте панаири, но е сигурно, че литe*кс-етрополе ще бъде изваден от А група и ЕКТ на секундата. Ганчев и Стоилов като уличени няма да се занимават повече с футбол и освен всичкото отиват и в прокуратурата. Ганчев затова яко се нап*шкал и скрил.”

    • 7
      3

      Мунчооооо!!!!!
      Въртя, сума и тъкмо да ти повярваме, дойде “съветът от УЕФА шестимата футболисти да бъдат изгонени”, без никакви последствия за тях, за двата уличени клуба и цялото първенство!
      Тия ги разправяй на баба си, докато поливате “доматито”!
      Хайде, със здраве!

  45. 10
    10

    ЖЕЛБЪЖД.ЛОКО.ЮВЕ с кодовото име Митко пръдлето веднага да се яви в Стряма на другарски съд….Стоян канара го чака за ебня.

  46. 13
    6

    Националният фенклуб на Черно море излезе с официална позиция относно разразилия се скандал с футболистите на отбора, които бяха изгонени заради съмнения за симулативна игра в мача срещу ЦСКА-София. „Организирано е вътрешно разследване след появили се съмнения за симулативно поведение в един от мачовете на отбора. Същото е проведено на най-високо ниво, благодарение на което са извлечени редица неоспорими доказателства, уличаващи част от футболистите, сред които и легендата на клуба Георги Илиев. Доказателства, които всеки здравомислещ човек би разбрал, че предвид мащаба на скандала, ние няма как да бъдем оторизирани да разпространим и единствените, които могат да оперират с тях, са отново ръководителите на ПФК Черно море Варна“, пишат феновете на „моряците

    • С ТАЗИ разлика, че като помак, излъган от Бареков-ти нито си здравомислещ, нито си човек!
      Нали ,бе, Нури?

  47. 15
    8

    Никой не ще да си разваля формата с тия мангали

      • 8
        5

        Поредният, крастав Стикс започнал да обяснява. Я бягай по казаните,боклук вонлив

    • 5
      12

      Мърляч жълт ботевист, ние ви развалихме мозъците за години напред! Като чета жълтите пасквили са на получовеци с унищожена психика, унизени, наебани селско – циганския катун! Вие сте Най-долните курви на БГ футбола, отвратителна, мръсна сган!

      • 10

        Нещастен,смачкан от живота гей-бандит,единственото което може да развалиш е наклона на оная ми работа,след като я издухаш. Професионално,както те е научила майка ти.

Коментарите са затворени