Отборът на Ботев (Пловдив) осъществи двоен трансфер на вратарския пост. “Канарчетата” се подсилиха с Янко Георгиев и Георги Аргилашки, като договорите и на двамата са за срок от две години.

Янко Георгиев е роден на 22 октомври 1988г. в Бургас. Юноша е на Черноморец (Бургас), като е играл още за отборите на Поморие, Нефтохимик, ПФК Бургас, а за последно носи екипа на столичния Септември.

Георги Аргилашки е роден на 13 юни 1991г. в Пловдив. Юноша е на Марица (Пловдив), като е пазил за отборите на Брестник, Лудогорец, Пирин (Разлог), Пирин (Благоевград), Верея и Берое.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    6

    Ами снимката казва всичко.Толкова yнили,нещастни сякаш насила пратени в Коматево, и така държат парцала сякаш е омазан с л..на…,и тези yши,верно си ги избират според yшаците.Кой от къде не го искат да отива там ,ах неговата мама верно Локомтив им е нанесъл съкрyшителен yдар !!!

  2. 5
    5

    Много тъжно гледат

  3. 8
    4

    Новия сезон голямо пазене на тази врата ей….

  4. 10
    8

    Да им пуснат гола на Ожболт!
    После да палят свещи, да не пазят, когато играят с Локото.

  5. 10
    7

    Очевидно е ,че в ботевЪ правят селекцията според ушните миди на играчите… сега с тия ушати вратари как ще разпознаваме Тошко ушото??? Ами те близнаци и тризнаци, в ботевЪ използват иновативни методи на подбор чрез фетиш по УШИТЕ…

    • 7
      4

      по корема, двойната брадичка и големите бузи най-лесно се разпознава НЕНУЖЕН Тошко!!!

  6. 10
    9

    Историята се повтаря.Социопата Стикс сам си задава въпрос и сам си отговаря.Тъпо парче.По темата.Добре дошли в символа на Пловдив.Успех ви желае 2/3 от пловдичани.

    • 9
      9

      Аз не съм анонимен, анонимник! Не се крия и няма да се крия… въпрос на мъжество!

      • 10
        5

        МЪРКОВ И МЪЖЕСТВО@@@@@@2 Та те топките ти ги отнесоха тираджиите на скобата, педи. Сега си само едно плешиво гномче, което учениците замерват с обелки от банани….. Нали си пазач по призвание в едно циганско школо

        • 6
          6

          Още един Анонимник, който е мъж??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

        • 1
          1

          Селянин,мечта ти е да си пловдивчанин , прозира сериозно селянията ти!Сигурен съм ,че си редовен на скобата,то от жълтите курви друго и не се очаква!

      • 4
        2

        Stiks li miks li si neznam no se pravij na muj ako si istinski muj haide da se sreshem nyakada dai kordinati teke tek ako iskaj az shte sim sam no ti ela s 2 ma ili 3 ma na men mi edno i sishto are chakam

        • 4
          2

          Дай си ти телефона, смешко, не ми се прави на мъж, шибано педалче

        • 2
          1

          До ботевистЪ-лайнярко.Ти май си мераклия да целуваш асфалта по очи,А? Бъди сигурен , ще ти се случи!

  7. 9
    8

    Цъ… цъ… На тия двамката моля, вгледайте се внимателно в израженията им. Мале мила, все едно че току-що са пристигнали в някой концентрационен лагер… горкичките! И някой насила ги е замъкнал пред фотоапарата… И насила им е тикнал в ръцете тоя парцал… така де пачаврата на която пише ботьяф куматюу. Завалийките! Живи да ги оплачеш! Къде сте попаднали бе, аркани! Кво ли им минава сега през главата: баси, дали ще дойде някой слънчев ден, когато ще се измъкнем от това гето?

      • 6
        4

        Как така, ти си анонимен, явно не знаеш кой си, а човекът си е с прозвището…

        Наркоман бултрас, не мисли ,че всички са лепилари като вас!!!…

  8. 8
    10

    Мамини убавци. Ако знаят какво ги чака, ще пролкинат деня в който стъпиха в Коматево.

  9. 15
    11

    Андрьо, има новини и за Носителя на Купата. Следиш ли официалния сайт клуба или си още в шок, от загубата на финала?

    • 5
      10

      Това, че тренират в Говедарци, новина ли е?

      • 7
        4

        Стъпиш ли на Говедарци, ставаш Ален Ожболт Петата, купата е Наша, Пловдив е Наш!!! Пловдивския любимец знае как…

Коментарите са затворени