Отборът на Ботев ще изиграе пет контролни срещи по време на лятната подготовка. “Канарчетата” стартират тренировки в понеделник (10.06), а два дни по-късно – в сряда, заминават на подготвителен лагер във Велинград.

Ето и програмата за контролните срещи:

22.06 – 10:00 – Ботев Пловдив – Ботев Гълъбово (“Футболен комплекс Ботев 1912”, Пловдив)

26.06 – 18:00 – Витоша Бистрица – Ботев Пловдив (в Бистрица)

29.06 – 18:00 – Ботев Пловдив – Арда Кърджали (“Футболен комплекс Ботев 1912”, Пловдив)

03.07 – 18:00 – Царско село – Ботев Пловдив (комплекс “Царско село”, София)

06.07 – 18:00 – Ботев Пловдив – Локомотив София (“Футболен комплекс Ботев 1912”, Пловдив)

87 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Кви кранове..нали на 1.09 ще се почва… ха-ха-ха..то пък тогава ще вали..и е неделя

  2. 3
    1

    Минавам само да споделя че и днес няма кранове , тик-так, тик-так .

  3. 5
    4

    Правим подготовката и селекцията, като за борба с дънните риби и да можем да си правим далаверите зад гърба на Самуиов.

  4. 1
    9

    Като излезе програмата за подготовка на Локомотив, жълтите побързаха да обяснят с какви слабаци и неизвестни отбори ще играем. Като гледам, те с какви грандове играят…

    • 9
      1

      Даже не знам каква е програмата ма мангалите – с кого играят?

  5. 11
    10

    Статия във в-к Пловдив24 часа: Жена бави завръщането на Езеро в Пловдив. Отварям статията и какво да видя….Езе се кипри до Аралица! Стана малко като: Когато баща ми беше майка. Гей до гея…

  6. 6
    7

    ПРИЗУВАВАМ В ИМИТУ НА НАШТЪ СВИШТЕННА ИМБЛЕМЪ: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ДА СИ СТОИМ В НУВИНИТИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ ПОФ:)

    • 11
      2

      Пич, много излишен гняв си събрал и той ще те “убие”! Иди на психиатър, не на психолог /ако знаеш разликата/!

      • ТАКА Е АБИ!! СИЧКИ БУТЕВИСТИ СЪ СЪБРАЛИ МНОГУ ГНЯФ!!!! НУ НИЙ, ХРАБРИТИ СТУЛЮПИНЦИ, ВИЛИКИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ, ТРЯБВА ДА ВИКНИМ МОШТНУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ПУФ ПАФ И ДА ЗАДЕЙСТВЪМИ ЛАЙНУМЕТИТИ БУФЕРСКИ!!!
        https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif
        ПУФ ПАФ…..БЕЗ ГНЯФ:) МУ ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

    • 3
      2

      За участниците във втората шестица имаш предвид. Не говори с недомлъвки! Болшинството са…и не могат да те разберат! Обобщавам за неразбралите – Говорим за отбора от Пловдив, намиращ се във 2-та шестица

  7. 8
    6

    Мияча на чинии се е активизирал. Сигурно е пиян ебания нюпропаднал емигрант. От финала е така.

    КЕФ!!!!

  8. 10
    11

    Каква ирония на съдбата с числото 12 и жълтите лъжци, които се кичат с него?
    Рекордния брой голове в дербито принадлежат на Гочо Василев-12! Никой друг от двата отбора не е вкарвал толкова в него! 12 номер е играча Ален Ожболт, който вкара гола с пета и донесе първата купа на България за Локото, точно срещу коматевци!
    12 е любимото число на черно-белите!

  9. 11
    8

    КАКВАТО ВИ ТИТЛАТА, ТАКАВА И КУПАТА! ТИТЛАТА ВИ Е КУПЕНА, КУПАТА ПОДАРЕНА! НЕСРЕТНИЦИ, БУДЕТЕ САМО СЪЖАЛЕНИЕ. КРУШО СЕГА СЕ ЧУДИ КАК ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ВАС. НАПЪЛЗЯХТЕ ГО КАТО ВЪШКИ, ГОЛЕМИТЕ ХОРА ГО НАСИЛВАТ ДА ДАВА ПАРИ, НО ТОЙ РАЗБИРА, ЧЕ НАЛИВА ПАРИ В КАЦА БЕЗ ДЪНО. ДА ВИЕ СТЕ КАЦА БЕЗ ДЪНО. НИЩО НЯМАТЕ, ПРОСТО ЦИГАНИТЕ ИСКАТ ОСВЕН КЕБАПЧЕТА И МАЛКО ЗРЕЛИЩА. ПОДАРИХА ВИ ГИ, НО ЗА ПОСЛЕДНО!

    • 12
      18

      Шшшшшт. Недей говори само, че сте дали купата на Локото и то в най-значимият мач в историята, защото с това твърдение ставате тотално за смях! Тутлата не е купена, а постигната, защото за да станеш шампион, трябва да си богат клуб, а Локомотив тогава беше такъв.
      Сега такъв е Лудогорец и вие редовно им лягате, а те редовно стават шампиони, не по по-различен начин от Локото през 2004-та. Ако днес Жоро Илиев беше още жив, Локомотив Пловдив щеше да има още редица титли и купи!
      Въпреки това, Локомотив пак ги има и даже спечели последната си точно срещу вас преди 3 седмици! Помниш ли? Помниш и дълго ще помниш! Това никога не се забравя!
      Я кажи сега, има ли по-подарени купи от вашите? НЯМА!
      Хайде у лево сега, селски!

      • 9
        3

        Само слабите помнят и оставят в миналото, умните продължават напред и забравят миналото! Това е разликата! За съжаление ти си оставаш в миналито, като динозаврите

      • 11
        1

        Циганските курви нямат проблем децата по училищата да се боцкат, стига за тях парички да има. Гнусна паплач.

  10. 19
    19

    Жълтите курвентии, дори не могат и да смятат!!! По-зле са от цигани завалиите.
    Чета надолу пльоскавиците на комплексираните разпоретини и не вярвам, колко са стигнали дъното тези нещастници?!
    Локото имали една купа?🤣 ок.
    Сега да видим фактите- От 15.05.2004-та Локомотив Пловдив има 1 титла, една супертитла, веднъж бронзов медалист и една купа на България!
    Жълтите курви- 1 подарена купа на България и една уперкупа, но за последните 40 г. Ако включим и Локото в тези 40 години, те добавят и една купа на Съветската армия, която по онова време е вторият по сила трофей в страната ни!
    Равнисметката- Ако си 40 годишен фен на Локото, то можеш да кажеш, че си видял всичко от своя любим клуб и да се гордееш с него! 4 купи и то всички възможни!
    Ако си жълтур, си видял 2 подарени купи, ежегодно гъзене на всеки, който иска, най-скъпото 4-то място в историята и най-срамната загуба в историята на пловдовското дерби след онова 3-7 пак от Локомотив, но този път само с един гол, но с пета и купа за Локото!
    Жълтура видя всичките купи на Локото. Видя 50 000 на главната улица на Пловдив след спечелването на титлата.
    Видя и 10 000 на шествието и на центъра след като гражданите взеха купата! Не видяха 10 години победа над Локомотив. Видяха, как им бутат стадиона и колко стока са самите те, когато играят на село.
    Чуха, как дори големият им брат от ЦСКА вече ги нарича “жълти курви”!
    Да, видяха и един гол от центъра, но сега той не струва нищо в сравнение с петата на Ожболт и то във финал за купата, точно срещу тях и загубена от тях!
    Сега и 10 гола от центъра да вкарат, жълтите жени няма да могат да се мерят с черно-белите, които съдбата възнагради с купа, спечелена в годината когато Пловдив е ЕСК и то точно срещу жълтите селянки! Паметно и незабравимо!

    • 14
      1

      Ей мангал, ако дървената купа е била втора по авторитет, кажи циганите в кой евротурнир играят след като я печелят?

      Локо Пд печели Купата на Съветската Армия 1983, в годината, в която чорбата печелят Купата на България. Купата на България е турнирът / Купата на СА е второстепенно състезание, достойно за

      Стига сте лъгали – затова ви викат цигани – не само защото Зулума каза, че повечето фенове са от циганския квартал.

      Да не забравяме, че мангалите сте по това време дънни риби – влизате в А-група след като губите един бараж и биете Осъм във втори. Големият Ботев пък е трети в класирането след казионните отбори с Антим Пехливанов голмайстор на България.

      Ясно ли е?

      • 11

        Пловдив,какво има да му обясняваш на този идиот с болен мозък?Не виждаш ли ,че използва форум без регистрация за да пропагандира отбора на малцинствата под десетки псевдоними и да избива комплексите се сипейки денонощно злобата си и омразата си съм “Ботев”Пловдив!.Повтаря нелепици и откровенни лъжи стотици пъти с цел лъжите да станат истина.Да,ама не!

  11. 11
    16

    Що е то жълтур?
    Жълтур е онова жалко създание на обществото ни, което е описал великия Алеко Константинов в произведението си “Бай Ганьо”.
    Това е онази жалка твар, която няма нито срам, нито свян, нито чест.
    Това е оня червенобузест селяндур, който не иска да си стои на село и който би продал дори майка си, за да иде в града и да каже, че е от там. Би затрил всеки нормален човек, само и само да изпъкне и да е отгоре. Да го видят простака. Да го чуят. Ама ако може някой друг да му го извоюва, а червенобузестия да обере парсата!
    Жълтура не може да губи. Изрода не може да преживее такова нещо. Тойвинаги търси вината в другите и никога в себе си!
    Жълтура краде чужда принадлежност, кичи се с чужди лаври…той е като кукувицата….
    Има още много ужасни, унизителни, но верни сравнения за жълтура, но за днес тези стигат.
    Тези факти няма да го променят, но жалкият жълтур, няма да бъде пожален от съдбата си!

      • 10
        3

        И мангал прост, ако можеш да цитираш две строфи от произведението на Алеко, аз ще си отрежа главата. Кух неграмотник.

  12. 10
    7

    ЧЕРНО-МУРГАВИ МАНГАЛИ, НЕСРЕТНИЦИ ЖАЛКИ, РАДВАЙТЕ СЕ НА ПОДАРЕНАТА КУПА! ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАВА! ИДЕ ВИДЬОВ ДЕН. ТОГАВА ГОЛЕМИЯТ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ. ПОЖЕЛАВАМ ВИ МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД! ТОГАВА ЩЕ СЕ УПРАЖНЯВАТЕ ДА СЕ НАВЕЖДАТЕ. НЕ БЕ, НЕ ДА СЕ НАДУПВАТЕ, А ДА ВАДЕТЕ ТОПКИТЕ ОТ МРЕЖАТА! ЩЕ ЛЪСНЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА! И ПОСЛЕ ИДВА РЕД НА ГРАНДОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ ДА ВИ ОНОДЯТ. ЖАЛНА ВИ МАЙКА ЛОКОМОТИВОЦИГАНСКА! ДАЛИ ЩЕ Е ЖИВ БОНЕВ ДА ВИ ВИДИ СЕИРА? А ДОГОДИНА В ГОВЕДАРЦИ- НА НОВАТА БАЗА В Б ГРУПА!

    • 7
      6

      Здравей, миячо. Защо си анонимен?

      Много ли те ебе пакито

    • 5
      4

      За ЛЕ изобщо, ама изобщо не ги броя за живи. За нашата единствена и недостижима лига ми е въпроса-след втория или след третия кръг ще изпълзят критиците на физкултурника от немската гимназия и ще му поискат главата?

  13. 9
    7

    Какво стана с “войната” срещу Крушарски от ” неподвластните” ??? Нещо чест, морал, ала-бала ? Или купата ви затвори устите?

    • 6
      5

      Недоволните се скриха, а доволните изпълзяха. Утре ще е обратно.

    • 7
      5

      ти си гледай католика, бареков.

      Можеш само дс мечтаеш за собственик кат Христо Крушарски!!

    • 8
      6

      Отговарящ:
      Стана това, че Локомотив Пловдив спечели дербито на века, което беше ознаменувано дори с купа! Така се прави!

      Сега аз да те питам селски: Какво стана с Ачо сълзата? Какво стана с подкрепата към Белия, дето седмица преди да го изгонят , вие категорично го подкрепихте??? Защо мълчите отново като женски, полови органи? Къде ви е честта? Знаете ли въобще, какво е това? Нали уж сте последователи на Ботев?
      Не, вие сте едни жалки, жълти Бай-Ганьовци олицетворяващи селската простотия и чорбаджийското поклонничество, като слагате чалмите когато е нужно и се навеждате на който трябва!!!
      Още по-срамно е твърдението, че сте легнали точно на най-големият си враг? А това твърдение го разпространявате самите вие!
      Няма по-безчестно и жалко създание от жълтата сган! И никога няма да има!
      Хубавое, че въпреки всичко има съдба и Господ, които винаги връщат…..и то тъпкано! 15.05.2019-та година!

      Дано ви е за поука, жълти мижотурки?
      Но едва ли?! Жълтура-трандафор не става! Пардон, цървула….!

  14. 8
    6

    ПРИЗУВАВАМ В ИМИТУ НА НАШТЪ СВИШТЕННА ИМБЛЕМЪ: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ДА СИ СТОИМ В НУВИНИТИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ

    • 3
      5

      Това са БУЛГАРИТЕ през 681 лето. КАЗАНСКИ ТАТАРИ.

    • 1
      5

      Това е самое бачка без педали на МАЙКАТИ, ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ ОТ СТОЛИПИНОВО.

  15. 8
    5

    СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ !!!!
    ВИДОВДЕН НАБЛИЖАВА ! ИЗМЕТ ДОЛНА

    • 5
      9

      Аууу , кълнеш като дърта мангалка от Изгрев мангал минет гърлс

      • 5
        3

        Добре се ориентираш за кого става дума като се спомене мангал.

    • 2
      4

      БОТЕВ НА САПУН И ВЕРО, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ МАНГАЛИ НА ДОМАТЕВО ЯЖТЕ ЧЕРНО БЕЛИ ЛАЙНА. 👍 👍 👍

  16. 8
    9

    Смеехме се на буферите, а и ние се насадихме на физкултурник.
    Винаги помощник , никога не е носил отговорност

  17. 14
    11

    Жълтите селянки започнали да излизат от кучите гъзове, където ги навряха Пловдивчани на 15.05 и то с мощен шут с пета!?
    Селяни жълти, молете се самуила да ви почне строежа, че не го ли почне септември, октомври трябва да вкарват пак Верея на ваше място в елита?!
    Всяка загуба на Локомотив Пловдив, носителят на най-славната купа в историята на Пловдивският футбол, ще ви заздравява помалко разцепените задници! За да задравеят обаче Локото ще трябва да губи поне няколко десетилетия!!!
    Заповядайте на Лаута за мача на пловдивчани в ЕКТ! Те, за разлика от вас ще играят в Пловдив!

  18. 15
    10

    Жълтите курви с разпраните задници от финала и калъвката от най-паметната купа, ще избиват бюджета с тото-контроли!
    До оня ден се присмиваха на кралете на Пловдив, а сега селяните и те с треньорче от Черна-гора и селски отборчета за контролите!
    Марш в миризливите ви дупки, жълти курви и си мажете задниците, че нямат зарастване!

  19. 10
    10

    Циганите се имат за нещо,но са все пак нищо.Злобните мангали изиграха най великият си мач в жалкото си съществуване.Циганското лято ще продължи дълго.Мангустите не са виждали купа отдавна.Този век имат една ,другата е в хола на наков в родният кюстендил

  20. 14
    17

    Аз още се чудя кое ме накефи повече – петата на Ожболд или крачола на Аралица.
    Андрей, сложи една анкета да видим кое е по-велико? Хахахаха…2в 1..по голямо густо от това няма…….. Тихооооо жълтури

    • 10
      13

      Задължително трябва да има такава Анкета!!! Очакваме я , покрай нея и един часовник, ще стане ли ЛАУТА ЗА евромачове ,с което се Е ЗАЕЛ ЦЯЛ ПЛОВДИВ(и тотев)???….

      • 11
        6

        … една четвърт от Пловдив +Тотев

        • 7
          10

          мий си ти там чиниите…
          Да та еба в дудукчията

          • 6
            2

            Малцинствотоо .. лапай пишки буфер насран !!!

  21. 16
    12

    Физкултурника и ракетчика нали щяхте да ги гоните.Женички аналноподатливи,вие сте прости шутки .

  22. 11
    14

    Андрей, заеби ти сега тези селски контроли, ами пусни някой балон за балона с големите уши.
    Още ли никой го не ще?! И на сергията в националния отбор е постоянно и пак НИКОЙ!!!
    Ех мъка, майна!!! Голяма мъка!!

  23. 9
    6

    Абе недейте бърза! Като видиш съперниците изобщо не съм сигурен, че сте фаворити…. като на Финала на финалите!

  24. 9
    12

    Сега чии контроли са по-слаби? За 1 прЕател питам…

  25. 13
    16

    Пичаги болката е огромна но за сметка на това ще е много продължителна….ей на от тая пуста пета бат Стоян канара го изгубихме ва да гоейба.

  26. 16
    8

    Циганите така и не разбраха че те са селяните,защото техните създатели дойдоха в града ни за жителство.Циганска работа

  27. 32
    12

    Успех на отбора на Пловдив! САМО БОТЕВ!

  28. 18
    20

    Га жъ съ извинити на ултрас КЦМ, шофьорти от ПИМК, розоберачките, боклукчиите от Комунал и на бригада Оранжерия ут Ракуски ?!? Когизе !?!?

  29. 17
    10

    Сега чакаме и трансферите. Имам лошо предчувствие че Тошко и Кристиян заминават, ако не-Неделев го чака много физическа подготовка, защото кариерата на Петрович е преминала предимно в Холандия, а знаем там на какво се набляга. Да видиме ще има ли входящи трансфери и от къде ще са. Почти съм сигурен че мнозинството ще са чужденци.

    • 8
      21

      МИЯЧ, не се крийййййй, ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ, честити на носителя на купата!

      Мишок, от кога стана Анонимник??? ТАЯ ПЕТА ВИ ПОБЪРКА, ЕЙ…

  30. 26
    13

    Дребните беси са бесни.Статии само за Ботев.А за носителя на купата, нищо.Жалки същества са тези мангали

  31. 19
    34

    Царско село срещу Селско царство(Коматево) ще е гвоздеят на контролите.

    • 22
      11

      Недей защото може да има контрола и Царско село срещу мангало-гейската банда!

    • 5
      3

      царско СЕЛО- каруцарско СЕЛО. Намерете приликите!

  32. 27
    26

    Ако изобщо можете да мислите направете разликата: Миналата год. Ботев игра контрола с Шахтьор Донецк постоянен участник в Шампионската лига…А тая год. ще играе контроли с Локо Сф. с Ботев Гълъбово , с Горно нанадолнище , както и с Пелевун и Жабокряк…Целта е да свиква полека-лека с естествената си среда…Тодор , бат` Кико и Вутов ще си бият камшика , а новата звезда на Ботев ще бъде….Карачанаков…

    • 10
      28

      Какво се оплакваш, новата ви звезда е ЗАПРО ДИНЕВ…А съперниците, които си изброил са класи над вас жълтокожите! Вие вървите към разпад, това е истината…

    • 17
      5

      тъпите селяни избиват комплекси с градския гранд

  33. 46
    14

    Андрей,през предсезонната подготовка новия треньор ще налага стила си на игра.Контролните мачове са именно за това!Успех на Желко Петрович ,щаба му и естествено на любимия ни “БОТЕВ”Пловдив!!!

Коментарите са затворени