Човекът от УЕФА, който днес над 4 часа оглеждаше Лаута, е казал “ДА” на Локомотив Пд. Положителният отговор обаче е бил придружен с редица предписания, касаещи “Бесика”, журналистически ложи, козирката и други по-дребни детайли.

Атанас Узунов веднага е отишъл на среща при кмета Иван Тотев и от там е разговарял по телефона с Христо Крушарски. Тепърва предстои от УЕФА да дадат предписанията си в писмен вид, след което от Локомотив Пд да вземат финансово обосновано решение, дали за клуба ще е изгодно да се направи тази инвестиция.

 

126 КОМЕНТАРИ

  1. Човека казал да на стикс и любовта веднага била консумирана.От тогава стикс не е сядал

  2. 3
    4

    Утайки безполезни, ЗАЩО на най-важният ви мач в жалката ви, орязана откъм успехи история НЕ МОЖЕТЕ ДА СЪБЕРЕТЕ 6 хил. души. ?! Защо сектора ви приличаше на представителна извадка на българското село – ПРАЗНО, ОБЕЗЛЮДЕНО И ПЪЛНО С ЦИГАНИ ?! ЗАЩО събрахте всичката паплач по братство от цяла Европа – неаполитанци (същите пропаднали цигани като вас от южна Италия), говеда (хероинови наркомани), гърци, руснаци и представители на други Бг агитки, И ПАК НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАПЪЛНИТЕ СЕКТОРА ?! ЗАЩО гордите Ботевисти бяха 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от вас ?! ЗАЩО три от всеки четвърти пловдивчанин се гордее да носи жълто-черната фланелка ?! ЗАЩО ? ЗАЩО ? ЗАЩО ?

    • 5
      1

      Мангал жълт,
      Само в сектор Г имаше над 5000 души(секторът е за 6300 души и беше почти пълен)!Продължавайте да се самозалъгвате!Гостите, които ни уважиха бяха 15-20 човека и това няма нищо общо с бройката на публиката!Хора от големи публики имат респект към нас и го показват!Вас никой не ви знае,защото сте най-големите палячовци!В цяла България ви знаят, в последно време и из Европа ви разбраха колко сте смешни!Прождължавайте да се самозалъгвате,че сте били три пъти повече от нас(че и за горди се смятат…пффхахахаахха….пълни шматки)…
      Размазахме ви от викане и почти през целия мач стояхте като мумии!СРАМ!
      А тази лъжа с “пловдивчаните” с жълти фланелки е просто меко казано комична!
      Абе путленце лъжливо,
      Кажи ми къде бяха тия “милиони фЙенУви” когато тръгнахте с рейса с купата преди 2 години?Защо нашето шествие беше 5 пъти по-голямо?
      Отговори бе плъх страхлив!
      Ебахме ви брутално и на стадион и на трибуни и това никога няма да го преживеете!По-добре не си отваряйте вмирисаните човки, че ставате още по-смешни!
      КУРВИ НА ЛОКО ДО ЖИВОТ!

    • 9
      1

      По скоро вие сте циганите, защото сте достатъчно неграмотни да проверите колко точно е бройката на продадените билети. По скоро вие имате комплекс от нас, защото винаги се сравнявате с нас, но ще си останете селяни с безплатни билети, които ги водят под строй от КЦМ. Интересно е колко бяхте вие преди две години на същият този стадион срещу отбора на зализаният когато ви подариха купата, че нещо съм забравил??? И колко бяхме ние срещу същият този отбор за купата в Бургас???
      Вие не сте база за сравнение за Локомотив, стадион се пълни срещу велики отбори, а не когато играеш със СопУт. Това беше просто една рутинна победа над не градските, за да им се покаже къде им е мястото, защото много си бяхте повярвали. Локомотив е институция, любов, религия, която малките ви пилешки мозъци никога няма да проумеят.

  3. 2
    1

    В Коматево се чува само звука на машинката за стригане !!!
    По-добре 1 час да се бере срам със Събличане и Стригане отколкото после цял сезон резил.
    Вижте как стрижат фен от Долно Воден.
    Важното е да гласуват пак за ГЕРБ на изборите, ще им направят стадиона.

    https://youtu.be/5i2gRj1XIBo?t=41

  4. 4
    3

    Кога повече от 5500 човека на мач, бе истински майни.

    • 9
      1

      Кога ще имате свястна агитка бе, фалшви майни?
      5500 имаше само в сектор Г.
      Тия мюсюлмански приказки си ги разправяйте на чаветата преди заспиване…..

  5. 5
    12

    Цигани, що нямате фенове? 15/5

    • 2
      1

      SELQNINO MAJKA TI SPI LI S TIRADJII SPI PO KOLKO IM VZIMA ZNAE6 LI DA DOIDA I AZ DA E SPONSORIRAM BELKEM IZKARA I ZA TEB NQKOQ PARA

    • 8
      2

      ЗАЩОТО НЯМАМЕ- КРЕМВЕРШИ,ПИТКИ СЬС-СУСАМ,ЖЬЛТИ-ДЬЖДОБРАНИ И БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ ЗА ЦЯЛАТА РОДОПСКА ЯКА И КЦМ-ТО ПОД СТРОЙ И С ДВОЙНА НАДНИЦА..НО ТЕ ЗАВАЛИЙТЕ ОТ БЬРЗАНЕ ЗАБРАВИЛИ КАШОНА С НАПИСАНИТЕ ПРЕСПИВНИ ЖЬЛТИ ПЕСНИЧКИ НА ЛИСЧЕТА И МЬЛЧАЛИВО СЛУШАХА С ЗАХЛАС ПЕСНИТЕ ОТЦЕПВАЩИ СЬС СТРАСТ …..( ОООО -ЖЬЛТИ КУРВИ КАКВИ ЖЕНИ СТЕ )…А СЛЕД МАЧА СЕ СЕ ИЗНЕСОХА ПОД СТРОЙ БЕЗМЬЛВНИ ЗА МИНУТИ БЕЗ КОНВОЙ….

    • 6
      1

      Щото не обичаме да се изнасяме бързо и като пръднали

  6. 25
    11

    Само да питам многомилионните, миризливи селяни с цветове на жълта пукоч и редки лайна, как завърши дербито на дербита, финала на финалите за купата на купите?
    Кой победи? Как играха дЗвиздите в жълто-лайняно и кво стана с Белото, гУлемото трИньор?
    Щото нали Ликото са ужасно слаби, кой ги хвана ги би, а и имат физкултурник за треньор??? тошкУ нИделИф-дюнера преди мача казал, че ще вкарат поне 6 гола на Локото!?
    Кажете само резултата и кой-как вкара гола(вете) щото не можах да гледам мача, а на другия ден гледам и слушам по ” Нова-ТВ” че над 10 000 черно-бели празнували по улиците на европейската столица на културата и после напълнили централния площад на Пловдив?
    Да не е станала някаква грешка, щото 2 седмици преди финала се знаеше, че шадраваните са заредени с цълта пикоч и кЪнарити ша вземат купата щото били ужасно по-силния отбор???
    Моля някой да сподели, как свърши мача и що черно-белите празнуваха все едно са били и за взели най-паметния мач в историята на пловдивския футбол???

    • 10
      7

      0-1 с пета Ожболт!
      Защото това ни е най-паметният мач в цялата им история от 1951 до сега ! Друг нямаме.
      А вече и фенове нямаме.

    • 12
      14

      Мачът завърши с победа за вас, но веднъж завинаги се разбра какво е съотношението на силите в Пловдив. 15 000 на 5500 ! 3:1 !

      • 6
        2

        15 000 ОТ СЕЛАТА И 5500 ОТ ГРАД ПЛОВДИВ И ТО ОТ ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.

  7. 12
    7

    КУРВИТЕ НА ЛОКО изобщо да не си отварят вмирисаните човки!
    Дълго време ще бъдете гаврени, жълти, страхливи мангали!
    И не забравяйте, че подкрепяте(макар че подкрепата при вас е пълна пародия) наааай-големите КУРВИ в историята на футбола като цяло!

    • 13
      12

      Кой си тръгнал пък ти да гавриш бе, малцинство такова. Та вие фенове нямате, щял да гаври. Всеки 3 от 4 пловдивчани е ботевист, а вие си оставате малкото отборче от Столипиново, втория отбор на Пловдив, вечно в сянката на големия Ботев. Ако някой трябва да се подиграва на някого, това са всички футболни фенове на вас, защото от 500 000 град успяхте да закарате едва 5500 души, в уж Дербито на дербитата. Жалки цигани, жалка пасмина, изчезващи фенове. Айде стягайте редиците, барем дано съберете 3000 човека за домакинството ви в Европа.

      • 8
        3

        Циганче вмирисано,
        Колкото и да се опитвате да се успокоявате с лъжите за бройката нищо не може да скрие поредната ви излагация!Отново показахте турско-селския ви манталитет и с това затвърдихте мнението на хората, че сте нааай-големите палячовци в историята на българския футбол!
        Курво разпорена,
        Освен, че бяхте ебани на терена, бяхте изнасилени и на трибуните!
        И вместо да си мълчите, вие измислихте две уникални лъжи, за да можете уж малко от малко да се самоуспокоите….С тях обаче си вкарахте два уникални автогола!
        1-ви автогол:”ЛйегнахмИ на буфИритИ..” – излиза, че вие подкрепяте отбор с продажни курви!И то най-продажните!От там ви излезе и новия прякор “КУРВИ НА ЛОКО”
        2-ри автогол:”БяхмИ три пъти повИчИ от буфИритИ” – Да приемем тази лъжа за истина…Излиза, че три пъти по-малко публика ви е смазала от към подкрепа по трибуните и се чувствахте гости!СРАМНО….
        Като добавим и “хулиганските” подвизи на “безстрашните” султраси(нападение над пенсионер и кражба на знаме от майка с дете…(иначе като им се звъни за среща телефоните не се вдигат))положението става трагично!
        Та курвичке страхлива,
        На кой викаш се смеят всички?
        За пореден път се видя и кой отбор е по-обичан в Пловдив…За справка може да се сравнят двете празненства за купата(няма как да накараш вмирисаните турци и цигани от околните села да вървят по улиците на града)!
        Така КУРВИ НА ЛОКО,
        БЛАГОДАРИМ ЗА СПОМЕНИТЕ, НО Е ВРЕМЕ ДА СИ КАЖЕМ СБОГОМ!

  8. 15
    5

    Да те питам жълта разпоретино, зарастна ли ти ебания, жълт гъз от дебелия черно-бял хуй и тези на останалите отбори дето ви се изредиха напоследък?
    Питам за един прЕател, щото и той иска и е чул, че сте лесни!???

  9. 13
    10

    Братя клошари дружно да направи кафе на човека,нека дружно закараме най хубавата сестра да го обслужи и човека да реши.Имаме маса гей бандити да му се предложат поне за сфирка и най вече да помолим рефан да помогне със аромати които да ни пуснат,че тая воня на цигани е ужас.Време да докажем,че не сме аборигени а сме бели хора мургавелци малко,но сега е момента.
    След този подарак няма да се излагаме,че другият път след 50,100 години ако ни има де,че май май тази ще ни е последната.
    Крушарски каза няма пара за трансфери тези който спечелиха те ще е зашитават славата на тази купа.Той човека доста щедро постъпил пред Б.Б. и хората на Ботев.
    Т сега давайте повече от себеси гей банда да сме на Лаута,че иначе откаде кой ще плаща за екскурзии реисове каруци талиги.
    Време е да се съберм поне 6000 аборигена може и със оръфани дрехи от кофите от строежите.
    И да не забравяме да кажем благодяря на Ботев,че ни подариха нещо което ще го сънуваме доста дълго,сега поне вече сме робини на великият Ботев.
    Поне 10 години ще ни ебат дет ни хванат.
    Станхме курви,долни мастии за една купа е кел фаида.
    ДАНО СЕ СПАСИМ ТОЗИ СЕЗОН КАДЕТО ИДВА,ЧЕ ЕТО ВИЖТЕ АРДА КАКВО НАПРАВИХА МАЙ НА НАШТО МЕСТО СЕ НАМЪРДАХА ЗА ДЪЛГО.

    • 12
      1

      БЛАГОДАРИМ ЗА СПОМЕНИТЕ!
      СБОГОМ!

    • 7
      6

      Да те питам жълта разпоретино, зарастна ли ти ебания, жълт гъз от дебелия черно-бял хуй и тези на останалите отбори дето ви се изредиха напоследък?
      Питам за един прЕател, щото и той иска и е чул, че сте лесни!???

  10. 8
    5

    ЧОВЕКА ОТ УЕФА ДА ИДЕ В КОМАТИВУ:))
    НА КАКВО ЧУДО ИГРАЯТ МАЧОВЕ!

  11. 8
    8

    Човека каза ДА АМА ПОЛСЕ И НЕ.
    Този човек само как му е замирисало се е оказал,като е видял трибуна джесика си казал каде се намирам бе хора.После попитал кой и как ги е класирал за Европа,а Наско Узунов му казал бе пич дай да изиграем дава мача ,че то тук е ена работа ама хубава.Подариха ни една купа да сме нещо за България,но виж прецини има ме едни 5000,6000 миризливи аборигена кадето я дойдат я не.Виж ние сме вече курвите на градският съперник който има една голяма футболна маса,да са живи и здрави,че иначе изпадахме заебавашени нашият клоун Президент.
    Давай решение да играем тук,че няма как да патуваме на далеко.

  12. 9
    13

    Ромите – Рома е мача

    • 3
      6

      Грешка ! След като пребоядисаните потници изгониха истинските локомотивци, на този финал абсолютно всички си бяха жълтури! Да се пише 20к срещу 0!

  13. 22
    11

    Ние играем в Европа. Една петичка и жълтия циганин пак на село!

    Каква съдба, паланки и села, вие турци сте на курви синове! Жълти цигани, няма Киров, няма стадион само, жълта тишина.
    Сбогом,жълти мангали, благодарим за спомените!!!

    • 4
      16

      И ще има отново Божко Балабан – европейски срам! А победа срещу Барса и Байерн кога ?

      • 9
        3

        А,победа срещу Локо Пловдив,на финал кога ?

        • 1
          6

          Никога, Локо едва ли ще стигне финал скоро пак. Живейте си с мисълта за тая купа, Ботев ще я спечели отново,а вие ще си останете със спомените и утехите.

  14. 9
    19

    Пожелахме си Ботев в Б група! Получихме го. Пожелахме си да сме шампиони! Получихме го! Пожелахме 10 години Ботев да нямат победа! Получихме го. Сменихме години, емблеми, писахме книги, фермани, вербувахме малки, станахме потници! САМО И САМО ДА СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ!!!

    и след 20 години какво? НЯМАМЕ ХОРА НА СТАДИОНА!!! КЪДЕ СТЕ ФЕНОВЕ???

    • 9
      15

      ГОНИХМЕ ДОРИ МАНГАЛИТЕ ОТ СТАДИОНА, ЗА ДА НЕ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ!

      • 13
        5

        Жалко е да се представяш за локомотивец,а в същото време да си просто един селянин с пета в сърцето,за вечни времена

        • 3
          10

          Не ми се обяснявай като слива, а казвай къде са феновете и защо стадионът е празен всеки мач?

          • 3
            4

            Не просто слива, а такава немита, миризлива. ЦИГАНСКА!

          • 11
            5

            Кои фенове??? Тия същите,които ви смазаха по трибуните ли? По-добре замълчи по отношение на фенове.Истината е,че Ботев отдавна не разполага с качество по трибуните.Цяла България ви се смее.Дори чорбетат ви намразиха,щото се мислите за голяма работа,а всъщност сте едни жалки,жълти,селски шизофреници в по големия ви процент

    • 4
      9

      Пожелайте си да не ви наричат ЦИГАНИ и да видим дали ще се получи.

  15. 14
    6

    Много ми е мъчно за папагалчетата от отбора на Христо Ботев! От 3 седмици – ШАМАР СЛЕД ШАМАР!

    15/1, а сега и това, а те горките вечно насело, вечно на ДПС!!

    • 14
      6

      Дебелия Тошко, дето му викат НЕНУЖНИЯ, така се ошемети от шамара за купата, че чак се блъсна в кофата за боклук на игрището до ракиджийницата в Коматево

  16. 5
    17

    Мангалите нямат фенове те и в двира на ВСИ могат да играят. Иначе Любо Пенев поема обичаният от феновете БОТЕВ!

  17. 12
    14

    Вчера турците от Кърджали бяха повече на Лаута от буферите за последните 10 години

  18. 6
    3

    човека зима парите и каза ше видим..

  19. 8
    7

    Нъ нази га жа каат Да ба кьнари?
    Пу да си ева съдбата жълтоциганска!

    • 8
      7

      съдбата на циганите е една – вечно да сми от любимото Локо!
      пу да си ева съдбата циганска!

  20. 10
    8

    Рома (Рим)-Евророма (Столипиново)- дербито на кръга в ЛЕ!

  21. 6
    9

    ако играйм с Рома , ний ромите от Стулюпиново за кой да виками?

  22. 10
    10

    Тия от УЕФА ако знаят че на Лаутджамия ходят по 200 псевдофена – веднага ще им лицензират свлачището, защото няма опасност за гостуващата агитка.
    Не им трябва и буферна зона, защото те самите са буфери.

      • 5
        4

        19 сантиметров в анала на майка ти, 12 пъти чукана на вечер от турски тираджии на магистралата
        сега разбра ли ?

  23. 9
    11

    Ромите искали с Рома

  24. 15
    19

    Mангали, построете си нов стадион. Стадионът ви може да е малък и кокетен, какъвто правят и по селата и няма да изисква много средства. Капацитетът му не бива да е повече от 6000 човека, 5000 за вас и 1000 човека гостуваща клетка за нас, чорбари и говеда. Повече не ви трябва.

    • 17
      17

      Точно така трябва да е. Той даже стадиона е готов, само да се стегне малко. Табло си имат осветено със загуба от Ботев, осветление си имат , осветено със загуба от Берое, трибуна Спортклуб осветена със загуба от Ботев Враца. Така че всичко си имат . Само публика нямат.

      • 7
        6

        Да бе няма това няма онова, но пък за сметка на това има една купа, която е спечелена срещу жълТУРСКИЯ отбор !!!

        • 5
          6

          Купата ви беше дадена по заповед на Домус Ага!!!

  25. 13
    17

    Буферите нямат фенове , кво ги мислите тях.

  26. 11
    17

    Мангали, само да не подобрите рекорда от предишния мач в ЛЕ с Оксер 1:7

    • 13
      12

      Няма как да подобрим вашия антирекорд- отпадане от втородивизионен клуб, жълтокожи!

  27. 13
    6

    Заведете го да види и Мазилката в КОМАТЕВУ може пък да Яхне къде се играят ОФИЦИАЛНИ мачове!

  28. 6
    17

    Курви Мазнии насраниииичерно бели педерасиииии

    • 20
      6

      Кажи бе келеш 🙂 ръцете ли искаш да си вдигаш или да бягаш по булеварда ?

  29. 14
    6

    Ето как се работи професионално…
    Браво!!

  30. 11
    13

    Да! НО!

    Само ако построите нов стадион.

  31. 10
    20

    Цигани, искам да ви се падне Юнайтед!
    За тея михлюзи в червено дето играха колкото нашите тоя сезон ше бъде заслужено наказание едно гостуване на джамията.

    • 16
      7

      На теб изгрев бойски изрод, да ти се падне магарето от Песнопой с най-голямото кересте! Долна, отвратителна, мъжка курва!

    • 7
      4

      То се вижда и едните 6ти и другите 6-ти с по един к*р в дивия

    • 2
      2

      Селски бегай към помаклъка да няма ебън пак

  32. 12
    29

    Мангали дано се паднете с някой квартален отбор, като вас, че да не срамите България с 20 – те си мангалски фена

    • 18
      8

      Пловдив е Черно – бял, а Локо е любимеца на Пловдив! БотевЪ дори не е и квартален отбор, а с месеца от селския отбор на Сопот, селянията около Черно-белия град, и изгрев бойски цигани! Лапайте големия биберон, жулти педерасти!

    • 24
      9

      Изкарай си петата на Ожболт от гъзъ 🤣🤣😂🤣😂🤣😂

  33. 39
    14

    Офицално от Eventim на финала: 10 800 жълти копачи, 8 500 истински майни.

    • 30
      14

      от тези 10 800 – половината командировани от КЦМ… ФАКТ!!

      • 13
        18

        Явно не знаеш значението на думата факт. Факт е резултат или събитие, случило се в действителност и чието съществуване е безспорно и проверено и не подлежи на съмнение. Например: Екскурзията на Локо Пд на финала е безплатна. Лично Крушарски го съобщи. Той плаща екскурзията. Ето това е факт, а онова за КЦМ го използвате като оправдание. От там не е имало никаква екскурзия.

        • 20
          12

          Факт е носителя на купата-Локомотив Пловдив,другото са само ОПРАВДАНИЯ

        • 3
          1

          А ако ти кажа, че аз бях командирован от КЦМ на мача, пак ли няма да ми повярваш?

        • 2
          1

          Знам, знам!
          Само, че вие много обичате да ги изкривявате и отричате.
          Командированите от КЦМ са ФАКТ!!

    • 7
      24

      Оициално от БФС 3:0 за Ботев и купата е жълта

    • 7
      18

      15 000 срещу 5500!!!Това е истината за феновете присъствували на финала!!!

    • 5
      9

      От тия 8500, половината не пътуваха до София 🙂

  34. 15
    6

    С който и да се паднем, трябва да си играем на Лаута! Ще има 500 места за гости и тва е!

  35. 23
    13

    Каним всички жълтури на “Лаута Арена” да гледат черно-белите герои, начело с Ален-Божията пета.

  36. 14
    23

    Само да не се паднем с Арис, че ще са два пъти повече от нас и ще е най срамния ден в историята ни….

    • 20
      9

      Тъпак, ще бъдат толкова, колкото места можем да им дадем! Отивай да си мажеш ебания жълт гъз, че на Ожболт петата цялата ти влезе и ще зараства цял век!

  37. 18
    8

    Кога стадион, 01.09.2221.

  38. 20
    6

    Хайде в дивия, ЖЪЛТИ КУРВИ НА ДОМУС АГА.

  39. 15
    4

    ЖЕНИТЕ ОТ 🍅🍅🍅 СА РОДЕНИ ЗА ЛЮБОВ 😍 💋💞💖

  40. 18
    10

    Андрио престани с отличните новини за буфирити, че още ме боли като сядам.

  41. 17
    22

    Феновете на Арда видяха джамия и веднага я напълниха. На стадиона полунмесец “сините вълци” повече от потниците на Докото.

    • 19
      12

      Те и феновете на Строево ще ви напълнят смашната базичка.

    • 10
      18

      Само потниците не могат да си напълнят стадиона

  42. 18
    11

    Кривоглав тъп селянин!Вие евромачовете къде ще ги играете?ААА забравих- в Команчевол

    • 15
      10

      Кви евромачове. Те ще ги закрият до 2-3 месеца.

    • 10
      12

      Ние тия мачове ги играхме преди две години. И пак ще ги играем. Постигнете това което Ботев е постигнал в Евро турнирите и тогава говорете. Като гледам, какви съперници ви очакват, не ви виждам какво ще постигнете. В Европа, няма кой да нарежда отгоре да ви лягат.

  43. 24
    19

    Пичове,локомотивци всички искаме да си играем на Лаута,обаче в момента не сме готови.Капацитетът е малък.Ако се падне Рома,Айнтрахт,Стяуа ще има битка за билети.Всеки локомотивец трябва да е на стадиона в този момент тоест трябва да изберем хубав голям стадион КОЙТО да напълним-справка мачовете с Брюж,Болтън.

    • 23
      5

      Абе боли ме фара колко побира ! Къде бяха тези Локомотивци на финала ??? Та сега да ходим извън града заради тях !!! Няма по-хубаво от това да играем на Лаута !

    • 22
      2

      Само ако е Рома или Айнтрахт трябва да искаме София. При всеки друг отбор задължително на Лаута.

  44. 25
    14

    Ето как може да се работи професионално в един български клуб!!

    • 12
      21

      Кой точно е българският клуб, манго?

      • 18
        8

        Не е турското отборче на Пеевски ботив сопут кумативу

        • 10
          16

          ЕЙ МАНГАЛ ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ ЗНАЕШ ЛИ ГИ А
          ПИТАЙ НАКОВ КЪДЕ ВИ Е КУПАТА ПАЛЯЧО

          • 17
            5

            Мими, ела да се снимаш с купата. Може и една бибитка да ти дам да ми врътнеш

        • 6
          10

          Стига де,всеки знае кой е първият турски/и още е/отбор в БГ.

          • 9
            3

            А вие втория ли сте? Щото от 2010-та сте все под турски фес! ДПС и Домуса!

        • 3
          9

          Турците поне яко шибат! Не са миризливи като вас,циганите – с малки и меки пишки, миришещи на умряла риба, пфуууууууу!

          • 9
            5

            Мими, ти си турска курва.
            Ми то май БотевЪ се превърна в курва на половината А група

Коментарите са затворени