Прокуратурата умува какво да прави с Камбуров! Легендата пренощува в ареста!

11
1148

Пловдивската прокуратура в момента умува, какво обвинение да повдигне на Мартин Камбуров, заяви говорителката им пред PlovdivDerby.com. Звездата на Берое прекара нощта в ареста след като вчера заформи скандал със служители на Общинска полиция, които му поставили скоба.

Камбуров паркирал пред дома си в Пловдив на забранено място, а след като видял че му слагат скоба хвърлил 50 лв по служителите на Общинска полиция с думите: „Дано да се задавите с тях!“ Това гласи една от версиите, които достигнаха до PlovdivDerby.com. След това Камбуров се опитал да потегли с колата си преди скобата му да бъде премахната.

11 КОМЕНТАРА

 1. 9
  4

  Темата е за легендата на „Локомотив“Пловдив-свиленградския цървул Мартин Камбуров…Накратко,SOS-„Селянинът си остава селянин“!

 2. 11
  9

  29.05.2019 черно- бели братя, запасете с пуканки и 🍺 бира, смехът е гарантиран…

 3. 10
  2

  Феребори Доре е с изтекъл договор ,като предварително се знаеше ,че договора му няма да бъде продължен.Кратко,точно и ясно.Успех в бъдещия му футболен тим!

 4. Андрио недей умувай много, а пиши за поредния избягал
  12
  7

  Още един от играчите на Ботев няма да носи жълто- черния екип през новия сезон. Веднага след мача с ЦСКА в петък нападателят Ферибори Доре е отлетял за Франция с еднопосочен билет.

  Това е третият футболист, който напуска жълто- черния клуб.

  Както вече стана ясно с отбора се разделиха двамата вратари Даниел Кайзер и Иван Чворович.

  В момента затишието в Ботев е пълно в очакване на 29 май, когато собственикът Георги Самуилов обеща да говори.

  • 11
   10

   Жалко за Дорето, беше най-добрия ни играч. Вкара няколко супер важни гола, без които ни първа шестица, ни финал щяхме да видим. 100 пъти по-добре беше да се разделим с Карачанков, Тонев и Зехиров, които напълно разочароваха.

   • 8
    4

    Фактите: от февруари месец е в Ботев. Преди да се класираме в първата шестица има един гол при победата с 4:0 над Верея. След това един гол срещу ЦСКА в Пловдив (2:0). За купата вкара гола срещу Черно море и втория срещу ЦСКА в София. Предвид слабата му физически форма (често не изкарваше цял мач) и едва четири гола за 20 мача, не бих го нарекъл „най-добрия ни играч“.

    • 2
     2

     Фактите, добре кажи тогава според теб, кой е най-добрия след Тошко, щом не е Доре?

     • Кристиян Димитров, Крис Добрев, Кайзер, Радо Апостолов… Дори Вутов и Шопов са по-ползотворни на позициите си. Ако трябва да го сравним с някой на неговата позиция – виж Стивън със същите съотборници колко по-ефективен беше, с по-ниска заплата, макар и доста статичен в игрово отношение.

   • Ти връзка с главния мозък имаш ли? Доре беше най-слабия ни играч заедно с Радо Терзиев. Само не разбрах защо Белия след като виждаше , че нищо не става от него продължаваше и продължаваше да го налага. Всеки мач с него в състава все едно играехме с човек по-малко. С Терзиев – двама.

Comments are closed.