Локомотив (Пловдив) постигна запомнящ се успех, спечелвайки Купата на България, но не е ясно каква ще бъде съдбата на част от героите на “смърфовете”. “БЛИЦ” информира, че договорите на няколко футболисти от тима на Бруно Акрапович изтичат само след дни, а към момента от ръководството на клуба не са водили разговори с тях за евентуалното им удължаване. Става въпрос за Димитър Везалов, Янко Ангелов, Илко Пиргов, Асен Георгиев, Абделхаким Буна и Игор Банович.

Шестимата са в неведение, като се надяват час по-скоро да научат дали ще останат в клуба и за следващия сезон.

Локомотив (Пловдив) вече се раздели с един играч след спечелената Купа на България. Крилото от Хърватия Вилим Посинкович разтрогна договора си по взаимно съгласие.

С “черно-белите” приключи и Сашо Станков, който в последните месеци беше съветник на собственика Христо Крушарски. Бизнесменът от няколко дни е извън пределите на България, но се очаква след завръщането му да има развитие относно бъдещето на футболистите с изтичащи договори.

42 КОМЕНТАРИ

  1. До Тишо.Истината само истината,но не цялата истина.Знаеш нали.Аз помня когато преди да се дипломира зъбара киснеше на лайкучката да събира и регистрира вашият фенклуб.За месец жителят на блока на Кочо Гяуров по известен като Партиният събра едва 100 члена за да станете първата секта.Тогава Сашкена ми каза,и какво от това.Бил съм до Сашо на мач в ужасен мач.Сняг,дъжд срещу Академик София.Знаете ли къде се събрахме аз и те.Под козирката на тв,отдолу на първият етаж бяха около 50 човека.Най ниската посещсемост в града ни.Следва .продължение.

  2. 15
    6

    Фактите си са факти. Но и впечатленията си с впечатления. Тези 15000 в голямата си част изглеждаха като римейк на Голямата екскурзия 1989та. Стълпотворение от стресирани хора, които някой е замъкнал нанякъде “съвсем доброволно”.
    Пеевски освен с медии да не се е захванал с продуциране на филми, заедно с ДПС,разбира се.
    Толкова за “публиката”.

    • 2
      2

      Чувал ли си за похода на босите.Знаеш ли че баща ми е ходил пеша до Стара Загора да гледа мач,а с каруци до Пазарджик.Нашата история се предава от поколение на поколение,вашата си създавайте в интернет

  3. 5
    3

    вие идиоти ли сте Крушарски се връща в четвъртък писатели жълтъци…

  4. 19
    15

    На 15.05. Финалът с най-голямо значение за Пловдивският футбол се преброихме ! 15 000 на 5 500 ! В Пловдив ботевистите са 3 пъти повече от лаутарите. Рухна митът за “черно-бялата половина на Пловдив”. Вече може да наричате Локомотив – “Отборът на малцинсвото в Пловдив, “Вторият отбор на Пловдив”, “Малкото Локо”, “Отборът в сянката на Ботев”. “Отборът с по-малкото фенове в Пловдив”. Пловдив обича Ботев, Ботев е символ на Пловдив, всеки 3 от 4 пловдивчани е за Ботев, Локото са втора ръка хора.

    • 9
      8

      Тия селяни с картонените шапки ли наричаш фенове и първа ръка хора?

    • 4
      6

      За теб жълтък само една много голяма пета в жълтата трътка!!!!! Факта си е факт!!!!!

  5. 21
    9

    Отбора, трябва да се надгражда. Ще играем в Европа!

    Индианците да мълчат, вече са наши курви. Всяка година имаме сигурни 6 точки от жълтите си курви!

    • 11
      3

      Момченце ли си или мома коматевска не знам, ама бялото прахче и смазването от Локо ти е дошло в повече! Джендърче, има здравни заведения за такива като тебе, побързай! Ако не си здравно осигурен, клуб 500 ще ти помогнат!

  6. 12
    9

    Спокойноооо,за всички има места за ракетчици в Говедарци

  7. 17
    10

    Жълтпи Ибрици. Запомнете. Искам ви. Тихи !!!;

  8. 9
    5

    Везалов, Буна, Янко и Банович трябва да бъдат задържани. Илко може да стане треньор на вратарите или да остане резерва на Луков. Момчето има големи заслуги и трябва да бъде уважен за това!

    Ако Банович има оферта от чужбина, то нека му се помогне да замине, но иначе ни е нужен

  9. 6
    2

    prasetata ot blic mlic i drugi kafiavi medii se zagrijili za loko vmesto da si gle4dat papagalskata cochina i unicalnata darjava v coiato jiveem evala podlogi

  10. 9
    15

    Тия за никакъв хуй не стават. Вън. Бате Боко ни подари купа, но в Европа Боко не важи

  11. 11
    10

    Никой няма да ми липсва. От тук нататък, който иска да играе в ШАМПИОНА НА ГАЛАКТИКАТА, ще се налага да си плаща за това. Ако се наложи за ЛЕ ще влизаме ние с директорите и почетния.

  12. 12
    12

    Само да ни иска Акрапович преподписваме!Искаме да играем в Европа пред невероятната публика на Локомотив Пловдив, завинаги сме с черно-бели сърца!Поклон Пловдивски любимецо!

    • 4
      8

      Невероятната публика, която едва закара 5500 души за финал. Смях. Защо бе? Защо бяхте толко малко ?

  13. 15
    11

    Не се притеснявайте, даже ще сглобим още по-добър отбор, даже смятаме да пособрим рекорда -без загуба от Ботев от 10 на 20 години, даже смятаме догодина да се борим за челни позиции…. защото как беше… това е нашата съдба-да бъдем дълго на върха…………..

  14. 17
    6

    Да свалим малко напрежението в Коматево, отвличаме вниманието със статия за Носителя на купата!

  15. 17
    9

    Индианци, снимката харесвали ви?

  16. 14
    2

    Тотално неадекватна статия, след като е ясно, че ще се разделим с Буна примерно и Посинкович. Везалов, Ангелов и Георгиев преподписват, също и Пиргов (за съжаление). Пак дойде почивка и се чудим как да пълним страничките.

    • 14
      4

      Пиргов, не закачай Пиргов, приятел! С най-голяма заслуга за взимане на Купата на България от ЛОКОМОТИВ е г-н Илко Пиргов, който ни СПАСИ В ТЪРНОВО!!!ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПИРГАТА!!!

      Да вдигнем всички ръце и д а запеем ИЛКО ПИРГОВ ИЛКО ПИРГОВ…

  17. 13
    13

    Сашо Станков, е стара лисица и е усетил какво идва след възход…

    • 13
      4

      Всички видяхме след подарената ви купа 2017, последва ПЕТА и купа , а коментаторът на Диема възкликна ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ…Погребахме ви в плитък гроб, но скоро ще го залеем с чакъл и бетон, гаврата над вас криви глави тепъра предстои!!!Помнете ми думата!!!…

      • 5
        7

        ( мамаму стара ) както се изразява един култов персонаж от романа “Под игото”… Стикс , ти си завършен некрофил??! В налудния бълвоч с който заливаш всички статии присъстват само гробовни понятия…Вероятно около теб се усещат трупни зловония и ти си ги донесъл в сайта за да усетим атмосферата…Колко умно???!! Следващия път по-малко усърдие повече хигиена…

        • 8
          6

          Самотно момче , няма жена , няма деца , само глупости са му в главата.
          Заради тоя индивид доста локомотивци които има какво да кажат се махнаха от тук.
          Мърков , я кажи , ти що не беше на мача? Подшушна ми твое аверче че си отсъствал , пък тук си първи в коментарите ,и много се вълнуваш .Нещо парички ли нямаме охранителю ? Трябваше да вземеш назаем от учителската стая една петдесетуна или от Владко или Милето ,да гледаш победата. Язък !

      • 2
        1

        Можеш само да ми направиш една свирка кондукторе!

      • 1
        1

        Вместо гавра,през лятото ще се грижите за доброто ни настроение!Мухаха а,гавраджии нещастни!

  18. ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ/ КУПАТА Е ЧЕНО-БЯЛА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА
    19
    7

    АКО ЩЕ И С НОВ ОТБОР ДА ПОЧНЕМ. ВАЖНОТО Е, ЧЕ Ш@бахме жълти индианци в най-важния мач в историята на бъллгарския футбо.

  19. 11
    14

    Цялата банда ме търси за пари. Добре, че съм в Грузия.

    • 18
      7

      Стадион ли искате майка ви дейба селска циганска? 50 милиона ли ми искате?
      Ще ви дам един голям кур да дойдете жълтите фенове на него

  20. 10
    9

    Само Буна и Посинкович да се махат 🙂 На тяхно място си връщаме Димо Бакалов и ни трябва още 1 крило

    Всички други от тези изброени ще останат. Иска ми се да разкараме единствено Биската и Умарбаев, които са далеч от добра форма

    • 4
      8

      kачо , явно си много навътре с трансферите ….май се махат 10-15 футболисти по собствено желание , защото няма кой да плаща заплати .Крушо сега пак ще се скрие и …в дивия . А Димо Бакалов само през крив макарон ще го гледаме

  21. 16
    14

    В тоя цигански коптор не се диша, тръгваме си, чао манги!

    • 16
      10

      Чао мангали казахме ние! Писна ни да спасяваме потъващия жълт кораб и да играем на село!

Коментарите са затворени